Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
gdybym wylicytowal taka mozliwosc to chyba kajdankami bym sie do Roda przykul,kluczyki wyrzucil i oblecial z nimi cala trase 
-
lemonlemon
- -#Charlotte

Orientuje się ktoś może, czy na stanowisku z merchem na IM można płacić kartą? Mają terminale?
Gut kleszczyn
Pewno po pierwszym koncercie będzie wiadomo... bo skąd ktoś teraz miałby wiedzieć? 
www.MetalSide.pl
Wydaje mi się, że ostatnio nie mieli. No ale zobaczymy, czy w tym roku się coś zmieni. U rumunów pod Tauronem na pewno nie ma terminali 
Tez mi sie wydaje ze only cash
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To zalezy od miasta. W Londynie, Paryzu czy USA bez problemu karta. U nas, podobnie jak na wiekszosci koncertow organizaowanych przez LN, chyba tylko platnosci gotowkowe.
-
lemonlemon
- -#Charlotte

W sumie to pytanie mogło być bardziej sprecyzowane, bo najbardziej chodzi mi o kwestię Helsinek. Czy wiesz może Wicker czy na poprzednich trasach można tam było płacić kartą?
https://www.ticktackticket.com/entradas ... rigin=FADE
Koncert w Hiszpanii wyprzedany, tyle że mogą zawsze te 2 - 3 tysiące dołożyć. W tym momencie jest ponad 55k.
Koncert w Hiszpanii wyprzedany, tyle że mogą zawsze te 2 - 3 tysiące dołożyć. W tym momencie jest ponad 55k.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Niech przeniosa na Bernabeu 
Ale piękna wizja dla mnie jako kibica Realu i fana Ironów
Może kiedyś
Może kiedyś
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Zwykle, gdy nie można płacić kartą, w pobliżu można znaleźć jakiś bankomat.lemonlemon pisze: ↑pn maja 14, 2018 5:55 pm W sumie to pytanie mogło być bardziej sprecyzowane, bo najbardziej chodzi mi o kwestię Helsinek. Czy wiesz może Wicker czy na poprzednich trasach można tam było płacić kartą?
Również jako kibic RM, dokopałem się kiedyś informacji, że zarząd stadionu i klubu nie musi i nie chce urządzać na nim imprez innych niż mecze. Nie musi - bo Klub ma wystarczająco hajsu, Nie chce - bo szkoda marawy.
Dodam, że Maiden zaś grało kilka razy np. w 1982 w Real Madrid Pavilion - małej halce koszykówki/siatkówki rozebranej w 2004 r.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ma wystarczająco hajsu dzięki wałom na nieruchomościach związanych m.in z Santiago, ale to już inna historia 

No to - nie ma żartów, fani sugerują, że tak będzie wyglądać Big Eddie na tej trasie. Poster reklamujący tournee brytyjskie w 310 MH UK.
Paskudztwo. To na witrażu jeszcze ujdzie ale ten?
Ni to diabeł, ni to Zombie, kły jak wampira, uszy jak od elfa albo innego goblina
I ten pentagram na głowie
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Dla mnie wygląda dużo lepiej niż na witrażach 
No jak fani sugerują, to najważniejsze
Nie wiem po co to wrzucać?
www.MetalSide.pl
Jako ciekawostkę, w końcu to plakat promujący trasę. Słuchaj, nie myśl tylko o sobie, wielu fanów na FB zwróciło na tę grafikę uwagę, widocznie kogoś to obchodzi, jeśli tak, to i "wrzucić" warto 
Lepszy od tego badziewia z witrażu, ale bez przesady ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...