26/05/2018 IRON MAIDEN Tallin [SmokTicket.pl]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/05/2018 IRON MAIDEN Tallin [SmokTicket.pl]
Nie duzo? Skoro max na 10 bedziemy to fttb jakas 16-17
To mysle ze 6h na starowke, browarka i jakis obiad na spokojnie sie zdazy
To mysle ze 6h na starowke, browarka i jakis obiad na spokojnie sie zdazy
3 V po południu pokazywał mi przejazd prawie 3h z Łodzi do Warszawy jak doszło do stłuczek po gradobiciu za Strykowem.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Nie. Wybrałem drogę lotniczą z Gdańska via Helsinki z dłuższym postojem w tychże w drodze powrotnej. Tallinn zwiedzę w Pt po południu i przez cała niedzielę, a w sobotę tylko zbieranie sił na koncert. Nocleg 20 min z buta od hali.
Na samochód się nie zdecydowałem. Dwa lata temu wyjazd z Gdn do Kowna zajął nam (z postojami) ok. 8h, bo przebijanie się z Wybrzeża przez Warmię i Mazury to jakaś porażka drogowa. A kilometrowo Kowno to nawet jeszcze nie półmetek w drodze do Tallinna...
10h to jechaliśmy z Gdn do Wiednia autostradami (ale jeszcze wówczas przez Łódź), lecąc ponad limity prędkości. A to identyczny dystans co z Warszawy do Tallinna. Nie wiem jak ten autokarek ma wyrobić 1000 km w 12h jadąc zwykłymi drogami, ale trzymam kciuki za bezpieczną i sprawną podróż
Do zobaczenia za 15 dni
M.
1000 km w 12 h bedzie ciezko,ale juz 800 z Lomzy do Tallina jest jak najbardziej do zrobienia 
No tak...
Jak bedzie trąba powietrzna to dojade na rano, a jak koniec swiata to wcale
Generalnie pociągiem licze ze jakos na 17 to w Lodzi bede. Oby bo wiadomo, ze roznie bywa.
Jakbysmy liczyli 12h drogi to wyjeżdżając o 15 zajechalibysmy na 3 w nocy, a nie 10 jak pisze Piter.
Wzial spory zapas i liczymy, ze za duzy ciut i oby tak bylo
jeszcze dwa tygodnie i Doctor...Doctor

-
Deleted User 5155
Możliwość wejścia do autokaru przed koncertem byłaby baaaardzo pożądana. Nie wydaje się to być logistycznie trudne - wystarczyłoby wskazać tylko miejsce i przedział czasowy. Jestem ogromnie za - przecie na Tallin mamy dobrych kilka godzin, więc zostawienie wszystkiego co na koncercie zbędne .... wiadomo.piter pisze: ↑wt maja 01, 2018 1:21 pmTo kwestia do uzgodnienia na bieżąco z kierowcami - wiadomo muszą odpocząć - najbezpieczniej nie zabierć ze sobą niepotrzebnych rzeczy do miasta i od razu zostawić niezbedny bagaż w aucie - tylko niezapominając biletów.
+1, przed chwilką zrobiłem rezerwację. Będę startować wraz z Łomży.
potwierdzone -nr konta dostałeś na email
No Beny masz u mnie duzegooooo browara
Widzimy sie w Lomzy 
Z tymi browarami to niestety trzeba będzie się wtrzymać -pisałem już wcześniej w wątku.
Ostatnio zmieniony wt maja 22, 2018 9:39 am przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
btw
o której godzinie przyjść na ta stację BP spod której będziemy wyjeżdżać bo w Warszawie będę już od rana ale nie widzę sensu tam koczować przez kilka godzin?
o której godzinie przyjść na ta stację BP spod której będziemy wyjeżdżać bo w Warszawie będę już od rana ale nie widzę sensu tam koczować przez kilka godzin?
Bylo to juz podane.
14,45 odjazd
14,45 odjazd
A wiadomo o której planujemy być w Warszawie po koncercie?
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Jakoś po południu-max na 17 ale może uda się wcześniej - np 15
Jest ktoś może chętny na jakis obiad+piwko przed wyjazdem? Będę w Wawie około 10 więc jest kilka godzin do zagospodarowania.
Ja będę koło 11 na zachodnim a później spotykam się z Gobosem na centralnym. Też planujemy jedno małe
można się gdzieś ustawić.
Mam nadziesję że aż takiego korka nie będzie :
https://www.tvn24.pl/policja-pasem-awar ... 013,s.html
https://www.tvn24.pl/policja-pasem-awar ... 013,s.html
u zachodnich sasiadow dlugi wekeend,z tego co podaja media autostrady za odra zakorkowane cholernie,mysle ze nam to nie grozi