Koszulki eventowe Kraków 2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koszulki eventowe Kraków 2018
No staram się myśleć przyszłościowo xD3 koszulki razem S, M i L
Westwards, the tide!
Jak wygląda sprawa wysyłki? bo ja potrzebuje do Niemiec, mam nadzieję że to nie problem.
Kajne problem
Witam, złapie sie jeszcze na jedną sztukę w rozmiarze L?
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Bardzo ładny wzór, niestety ja już od paru lat nie zbieram koszulek, za duże tego kupiłem przed laty.
Prezentuje się świetnie (jak zwykle). Z niecierpliwością czekam na wycenę i wysyłkę 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Koszulka cudeńko...ale mam male ale . Wiem ze posypie sie na mnie lawina hejtu ale powiem-napisze... w ręce Eddiego widzialbym kose kosynierów (krakow.kopiec.kościuszko) lib szablę Wołodyjowskiego i jakos zagospodarowalbym gdybym umiał ogień ziejący od smoka. Pzdr
-
Deleted User 4783
cudo! Ja bym nic nie zmieniał, taka była koncepcja i niech tak zostanie. Szacun wydra!
Bardzo ciekawa uwaga z kosa kosynierów. Niestety nie pomyślałem o tym a w tym momencie jest już za późno. Projekt poszedł do drukarni. A co miałeś na myśli ze zagospodarowalbys ogień?Bies-czad pisze: ↑śr maja 16, 2018 8:22 pm Koszulka cudeńko...ale mam male ale . Wiem ze posypie sie na mnie lawina hejtu ale powiem-napisze... w ręce Eddiego widzialbym kose kosynierów (krakow.kopiec.kościuszko) lib szablę Wołodyjowskiego i jakos zagospodarowalbym gdybym umiał ogień ziejący od smoka. Pzdr
-
Deleted User 4783
Edek powinien trzymać na kiju kiełbachę xD
Bies-czad pisze: ↑śr maja 16, 2018 8:22 pm Koszulka cudeńko...ale mam male ale . Wiem ze posypie sie na mnie lawina hejtu ale powiem-napisze... w ręce Eddiego widzialbym kose kosynierów (krakow.kopiec.kościuszko) lib szablę Wołodyjowskiego i jakos zagospodarowalbym gdybym umiał ogień ziejący od smoka. Pzdr
Zgadzam sie w 100%. Projekt mega i chwala Ci Wydra za to, ale ten kozik na bestie - smoka za maly (jak szpadelek) mowilem szabla zastapic
Z ogniem mysle, ze chodzi o duza plame zoltego, faktycznie malo zagospodarowana. To szczegoly, ale detale tworzą dzieło
co by nie powiedzieć, bije na głowę koszulkę Brytoli
po prostu miazga
po prostu miazga
W ogniu np wystylizowany wizerunek postaci która jest na tyle koszulki i jest twarzą Legacy.pzdr
Jakby się dało, to byś do mojego zamówienia dodał jeszcze jedną M i jedną L
Także całość dla mnie to by było 1x XXL, 1x L i 1x M
Także całość dla mnie to by było 1x XXL, 1x L i 1x M
Bardzo mi się podoba. Jestem ciekaw efektu finalnego na żywo 
Przód jest super
))
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Jeszcze jedna L dla mnie:)
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...