26/05/2018 -Tallin, Estonia (SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/05/2018 -Tallin, Estonia (SOLD OUT)
Dorzucili 30 biletów na górne trybuny!
M.
M.
AJAKAVA / SCHEDULE 26.05.2018
18:00 uksed / doors
19:30 Killswitch Engage
20:50 Iron Maiden

23:00 ürituse orienteeruv lõpp / curfew
Czyli kolo 17 pewnie fttb
18:00 uksed / doors
19:30 Killswitch Engage
20:50 Iron Maiden
23:00 ürituse orienteeruv lõpp / curfew
Czyli kolo 17 pewnie fttb
Czyli biorąc poprawkę na strefy czasowe, u nas po 22:00 już powinno być wiadomo, co zagrali i jak wszystko wyglądało?
Tak, i może się zdąży zobaczyć jak Real wznosi kolejny Puchar Ligi Mistrzów
jak Steve mógł tak feralnie wybrać termin rozpoczęcia trasy 
W tym dniu, gdyby nawet UFO wylądowało na środku Stadiony Narodowego w Warszawie, nie będzie dla fanów IM nic ważniejszego, niż ten pierwszy koncert, to Real mógł przełożyć mecz 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Moge komuś pisac na messengerze/sms kawalki do podawania potem na forum
Jest rozpiska godzinowa:
Jesli 18 otwarcie to 17 pewnie jakos fttb
Fajnie bedzie sporo wolnego by polazic po Tallinie
Jesli 18 otwarcie to 17 pewnie jakos fttb
Fajnie bedzie sporo wolnego by polazic po Tallinie
Jak będziesz trollował z Alexandrem czy innym Infinite Dreams, to Cię znajdziemy i dojedziemy
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Korciloby, ale jednak bym robił rzetelnie
no już nie przesadzajmy, set ważny ale mogę się dowiedzieć na następny dzień. 26 liczy się tylko Real
Może nie trzeba będzie informować na pw, konto IM na Fb na ostatniej trasie podczas pierwszego koncertu wrzucało informacje o każdym utworze na bieżąco. Jeśli będzie coś wow to pewnie też tak zrobią.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Bez przesady... to przecież tylko setlista z koncertu. W życiu są ważniejsze sprawy
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Już nawet objechałem sobie tę halę na Street View... Nędzna jest. I na zadupiu
Dostrzegłem tylko jedno szerokie wejście - ciekawe gdzie będzie FTTB?
Chociaż, jak sobie przypomnę jak gnałem ściśnieniowany przez Kowno z hotelu pod arenę, poganiając towarzystwo, które oczywiście musiało żreć coś po drodze (ja tam bałbym się, że mnie ten street food pogoni spod barierki), a na miejscu było dopiero parędziesiąt osób max. Myślałem, że to tył areny i cały tłum ujawni się po jej drugiej stronie, ale nie, to było główne wejście... Straszny luz był w Kownie, może w Tallinie będzie podobnie.
M.
Chociaż, jak sobie przypomnę jak gnałem ściśnieniowany przez Kowno z hotelu pod arenę, poganiając towarzystwo, które oczywiście musiało żreć coś po drodze (ja tam bałbym się, że mnie ten street food pogoni spod barierki), a na miejscu było dopiero parędziesiąt osób max. Myślałem, że to tył areny i cały tłum ujawni się po jej drugiej stronie, ale nie, to było główne wejście... Straszny luz był w Kownie, może w Tallinie będzie podobnie.
M.
oj tam od razu nedzna
mala ,kameralna w sam raz na w miere kameralny halowy gig ,rzut beretem zatoka w sam raz na maly odpoczynek przed koncertem i lykniecie piwka 
-
Deleted User 4783
A ja sobie założyłem, że do koncertu w Pradze nie sprawdzę jaki jest set. Ile dajecie mi czasu że nie wytrzymam? xD
Jakos do 21 wytrzymaszThe_Alchemist pisze: ↑pt maja 18, 2018 5:52 pm A ja sobie założyłem, że do koncertu w Pradze nie sprawdzę jaki jest set. Ile dajecie mi czasu że nie wytrzymam? xD
Ty?? Zapomnisz o postanowieniu jeszcze w trakcie tallińskiego koncertuThe_Alchemist pisze: ↑pt maja 18, 2018 5:52 pm A ja sobie założyłem, że do koncertu w Pradze nie sprawdzę jaki jest set. Ile dajecie mi czasu że nie wytrzymam? xD
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Dla mnie zla zamianę zrobiłeś.The_Alchemist pisze: ↑pt maja 18, 2018 5:52 pm A ja sobie założyłem, że do koncertu w Pradze nie sprawdzę jaki jest set. Ile dajecie mi czasu że nie wytrzymam? xD
Tallin>Praga
Jak tam FTTB? Wiadomo coś?