Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Dobra okładka czy dobry plakat to nie musi być arcydzieło pod względem graficznym, niesamowicie dopracowane jeśli chodzi o szczegóły itp. Od tego mamy galerie
Tu najważniejszy jest przekaz. Jak w British Steel profesora ASP Warszawa Rosława Szayby.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Przekaz jest taki, że IM jest 'złe', dla zbuntowanych itd. Ja to tak odbieram, a nie o to chyba chodzi. Na plakatach powinien być cały witraż
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Śmiesznie to kontrastuje z tym, że Maideni zawsze jawili się raczej jako kulturalni dżentelmeni, niż jako 6 facetów z hasłem "pieprzyć wszystko".
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dokładnie tak. Oni jako ludzie wydawali się być zupełnie normalni. Grali heavy metal z kiczowatą oprawą, która do wszystkich trafiała, chyba że była zupełnie nieudana graficznie jak VXI, DoD czy TFF.
Bunt? Nie ma bardziej skompromitowanego w XX wieku hasła niż "bunt".
Bunt? Nie ma bardziej skompromitowanego w XX wieku hasła niż "bunt".
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
No mogą sobie uważać, jeżeli to w ogóle widzieli/akceptowali. Zauważ jednak, że okładki, kartki pocztowe, a nawet "złe" postaci z gry, np.

są w innym stylu - nie są "odrażająco-obrzydliwe".
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie kumam po co ten pentagram na czole.
Dobre czy złe to kwestia indywidualna. Te grafiki z gry zupełnie mi się nie podobają, bryły cgi na poziomie sprzed 10 albo i więcej lat. Jednak plakat trasy po UK wyjątkowo mi podpasował - zarówno wykonanie jak i ten trochę mroczniejszy ton.
Jakość grafik z gry, to oddzielna sprawa. Byłyby dobre 20 lat temu. Tutaj pełna zgoda. Natomiast chodzi mi o sam styl okładki, gra vs plakat. Ten plakat jest zupełnie inny. Dlatego uważam, że nie pasuje.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Sprzedam dwa bilety na koncert w Tallinie (płyta).
Nie lecicie?
Ze sie ludziom chce takimi pierdolami zajmowacw XXI w.

Według mnie, bardzo udana grafika. Może na Kraków też coś przygotują
Taaaaa, Alexandra zagrają:)Według mnie, bardzo udana grafika. Może na Kraków też coś przygotują![]()
Na Krakow juz mamy.
Ale mogliby w koncu przygotowac jakas koszulke eventowa na Polske. Bylo kiedys cos takiego zrobione, bo nie pamietam?
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Po co mają robić eventową koszulkę na Kraków, skoro już jest i świetnie się sprzedała. Jak się zastanowić nad ceną (35 eurasów) w cebulandii to co by mieli zrobić później z tymi koszulkami?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Mały zonk z tą koszulką "nordycką", Estończycy mają powód do niezadowolenia, bo ich kraj został pominięty w tym spisie - zupełnie niesłusznie, bo in gremio do miana Nordyków/Skandynawów aspirują oraz mają prawo, szczególnie że bratni Finowie do tej grupy są zaliczani. 
Trochę zazdroszczę tym z Was, którzy będą na koncercie w Kopenhadze (66. urodziny Nicko) i/lub w Birmingham (sześćdziesiątka Bruce'a!), oczywiście jednocześnie współczując supportu.
Trochę zazdroszczę tym z Was, którzy będą na koncercie w Kopenhadze (66. urodziny Nicko) i/lub w Birmingham (sześćdziesiątka Bruce'a!), oczywiście jednocześnie współczując supportu.
Dla mnie nordycka koszulka srednia.
Na Krk nie zrobia, sa tylko tam gdzie sie dobrze sprzedadza
Na Krk nie zrobia, sa tylko tam gdzie sie dobrze sprzedadza