Legacy Of The Beast World Tour 2018 - Setlista spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Legacy Of The Beast World Tour 2018 - Setlista spekulacje
Ikar jest przeciez pewniakiem.
Sie już tak na to "social media madness" nie nastawiajcie, bo znowu będzie tutaj frustracja 
A słyszysz jak Dickinson wyciąga górki w tym kawałku bo ja nie.
One or two.. no szał normalnie kapcie spadają. Stawiam, że będzie to coś czego nie grali nigdy i być może to będzie legendarny Alexanderpz pisze: "“We’re playing one or two things that people are gonna be really surprised by. There’ll be social media madness after the first show.”"
Clansmana grali po reunion kilka razy, jeśli zagrają teraz to żadna niespodzianka nie będzie. To samo tyczy się FTGGOG, zresztą ten utwór nie jest jakoś szczególnie wielbiony przez fanów.
To ride the storm to an empire of the clouds...
-
Deleted User 2259
Można by zrobić swego rodzaju ankietę na wytypowanie tych 2 utworów. W końcu perełek nie granych od x lat nie ma aż tak dużo. Gdyby nie to, że grali Powerslave na poprzedniej trasie stawiałbym w ciemno na niego. Teraz w grę wchodzą Killers, ID (hahaha) i CSIT (mega niespodzianka).
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja nie wiem jak ja wytrzymam do soboty
byłby istny koncert życzeńWidmoo pisze: ↑wt maja 22, 2018 10:52 pm Można by zrobić swego rodzaju ankietę na wytypowanie tych 2 utworów. W końcu perełek nie granych od x lat nie ma aż tak dużo. Gdyby nie to, że grali Powerslave na poprzedniej trasie stawiałbym w ciemno na niego. Teraz w grę wchodzą Killers, ID (hahaha) i CSIT (mega niespodzianka).
to tak, jakbym sobie życzył Strange World i Deja Vu
a z bardziej realnych, będę zadowolony z Revelations i The Evil/Be Quick, ewentualnie Bring You Daughter
-
Deleted User 1499
Nie wiele ci trzeba 
nie zakładam sobie zbyt wygórowanych oczekiwań
mimo wszystko lepiej jest się mile zaskoczyć, niż srogo rozczarować
-
Deleted User 1499
A w Aces High słyszysz? Chyba jeszcze gorzej. Też wolałbym żeby darowali sobie takie "wysokie" kawałki, już w 2013 Bruce sobie kompletnie z Asami nie radził.Widmoo pisze: A słyszysz jak Dickinson wyciąga górki w tym kawałku bo ja nie.
-
longestday
- -#Wrathchild

A ja myślę, że wokalnie Bruce może nas w tym roku miło zaskoczyć. Pełna regeneracja po raczysku, dwie trasy i zapewne ćwiczenia w domu (oby jeszcze dodatkowo jakiś vocal coach). Co by nie mówić na koncercie we Wrocławiu był w świetnej formie (zastanawiałem się czy to moja euforia, ale Death Or Glory z Live Chapter to potwierdził). Trochę z innej beczki: mam wielką nadzieję, że nie zrobią setlisty w stylu trasy Give Me Ed... 2003 najeżonej kotletami na maxa.
Akurat koncertówka (obrabiana później w studio) o czymkolwiek świadczy
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4783
ciekawe co by wyszło gdyby zrobili to co Meta, czyli puścili ankietę w oficjalnym FC z listą życzeń fanów. Może wyszłaby megalista ze wszystkimi perełkami, bez żadnego pewniaka... co byłoby coś.
Taa, weszłoby tyle rarytasów, ile na wspomnianej trasie Mety.The_Alchemist pisze: ciekawe co by wyszło gdyby zrobili to co Meta, czyli puścili ankietę w oficjalnym FC z listą życzeń fanów. Może wyszłaby megalista ze wszystkimi perełkami, bez żadnego pewniaka... co byłoby coś.
-
Deleted User 4783
myślę jednak, że jesteśmy bardziej wymagający niż fani mety 
Boje sie ze mogloby byc zupelnie na odwrotThe_Alchemist pisze: ↑śr maja 23, 2018 4:59 pm ciekawe co by wyszło gdyby zrobili to co Meta, czyli puścili ankietę w oficjalnym FC z listą życzeń fanów. Może wyszłaby megalista ze wszystkimi perełkami, bez żadnego pewniaka... co byłoby coś.
Jakby na to nie patrzec jest 5 kawalkow na 16 do zagospodarowania. Reszta to jazda obowiazkowa + najwieksze hiciory.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja tam wcale nie wyczekuje na Ikara, więc dla mnie to tam wiesz :p
Meta nie robiła ankiety dla fc, a set był mega kotletowy
Nie ma żadnych realnych podstaw do takiego wartościowania (bo plemiennych podziałów "fani X lepsi od fanów Y" nie powinno się brać na poważnie)The_Alchemist pisze: ↑śr maja 23, 2018 5:05 pm myślę jednak, że jesteśmy bardziej wymagający niż fani mety![]()