A po co reklamować wyprzedany koncert?
26/05/2018 -Tallin, Estonia (SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: 26/05/2018 -Tallin, Estonia (SOLD OUT)
Wg planu ląduję 20 minut przed Wami, WAW-TLL.beaviso pisze: ↑czw maja 24, 2018 3:29 pmA jak tam się dostajesz? My lecimy GDN-HEL-TLL z lądowaniem 1425 lokalnego.Zakkahletz pisze: ↑czw maja 24, 2018 2:51 pm Jutro o tej porze powinienem być już w Tallinnie. Ciekawe, czy zwiedzając miasto najpierw natknę się na kogoś z Was, czy kogoś z Zespołu...![]()
M.
Leci ktoś jutro z Wawy o 14?
Z tego co pamiętam ktoś robił wstępnie rozpoznanie estonskich browarów? Polecacie coś? 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No ale na pewno któraś z naszych forumowych setlist sprawdzi się nawet w 90%
The Wicker Man z setlisty pojawił się w Chinach jako refren Powerslave
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Where Eagles Dare
Trooper
Revelations
Icarus
Heaven Can Wait
Moonchild
Evil That Man Do
TNOB
Iron Maiden
Fear
2 minutes
Aces
Ftggog
Navigator
Clansman
Coś takiego bym typowal. Ew gdzieś za coś Wasted Years, Can I Play lub Run to the Hills
Trooper
Revelations
Icarus
Heaven Can Wait
Moonchild
Evil That Man Do
TNOB
Iron Maiden
Fear
2 minutes
Aces
Ftggog
Navigator
Clansman
Coś takiego bym typowal. Ew gdzieś za coś Wasted Years, Can I Play lub Run to the Hills
Mam bardzo zbliżoną wizję, przy czym myślę, że jeśli będzie Where Eagles Dare, to nie zagrają Aces High.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Bardzo spoko setlista jak dla mnie 
Ftggog
oby!
Może dziś albo jutro będzie wiadomo coś więcej na temat setlisty. Jeśli będą grać próby generalne to przecież dźwięk będzie się niósł poza halę.
Dokładnie tak ale ja mogę sobie tylko rozmyślać co będą grali, a koniec końców nie jestem zainteresowany pewnymi informacjami. Po to się jedzie na pierwszy koncert żeby być zaskoczonym
A my czekamy na fttb 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jakby ktoś miał wolna pare to dawać znać, odwdzięcze się w Helsinkach, albo mogę zalosowac krakow bo nie jadę 
Na razie pusto na 3 mailach...
M.
M.
-
Deleted User 4783
set Dzosefa... xD Where Eagles Dare Trooper Revelations Icarus, serio 4 kawałki z POM? Nie ma szans 
Mogę odstąpić hotel w Tallinie od 25 do 27 w dobrej cenie
Dlaczego? Teraz jest 35-lecie tej płyty. Raczej nie bez powodu to właśnie jej okładka (w formie z witraża) robi obecnie za zdjęcie profilowe Iron Maiden na Facebooku. Ikar to prawie pewniak, Revelations i Trooper są ograne. Najtrudniej z Orłami, ale ich obecność w secie w ogóle by mnie nie zdziwiła.The_Alchemist pisze: ↑czw maja 24, 2018 10:18 pm set Dzosefa... xD Where Eagles Dare Trooper Revelations Icarus, serio 4 kawałki z POM? Nie ma szans![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W jakiej cenie i czy możesz go przebookowac na 26/28? Jakby co to pw
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

- urodzinyThe_Alchemist pisze: ↑czw maja 24, 2018 10:18 pm set Dzosefa... xD Where Eagles Dare Trooper Revelations Icarus, serio 4 kawałki z POM? Nie ma szans![]()
- witraż
- profilowe fb
Tak jak Schizoid napisal.
Te armaty mnie jeszcze frapuja. Czy lacza się z Trooperem, czy to osobny numer.
A na Aleksandra na witrazu mało co wskazuje.