Uciekł z rynku. My siedzimy w mad Murphy na zewnątrz
26/05/2018 -Tallin, Estonia (SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/05/2018 -Tallin, Estonia (SOLD OUT)
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Godzina na rynku a mam fotki z : Steve’em, Johnem McMurtie i Andy Taylorem. Całkiem niezły wynik 
Mam troche mieszane uczucia, gdyz mialem juz okazje przekonac sie na wlasne oczy jak niektorzy ''fani'' potrafia sie zachowac w stosunku do swoich idoli. Jak w koncu wyszlo z Harrisem, po prostu na luzie sobie chodzil po rynku i ''nagle'' ochrona zjawila sie po jakims czasie dbajac, by zapewnic mu troche spokoju czy tez od poczatku byli przy nim i Steve przez jakis czas poswiecal czas fanom?
Ochrona była cały czas, ale dyskretna. Wyglądali jakby 3 kumpli stało na ulicy. Nie wyglądało jakby ludzie go bardzo męczyli. Jak podszedłem to ochroniarz delikatnie przesunął się i stanął między mną a Stevem, ale zapytałem o fotkę i Steve pokazał, że spoko.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja panuję w Krakowie ich spotkać. Zastanawiam się czy zatrzymają się w Sheratonie obok Wawelu, w sumie to dobra miejscówka.
To ride the storm to an empire of the clouds...
Dokładnie. Wszystko z pełną kulturka. Nikt nie był nachalny. Szkoda że z Janickiem nie wyszło
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Nic tylko pozazdrościć! Udanych łowów!
Fotki wrzućcie a nie tylko się chwalicie, że spotkaliście Stefana!! 
To ride the storm to an empire of the clouds...
Jako że do Tallina przyleciałem sam i wygrałem fttb, wezmę kogoś z forumowiczów ze sobą. Kto pierwszy ten lepszy 
Nieaktualne
Nieaktualne
Tak to prawda miał lifting twarzy, na dodatek rozjaśnił sobie odbyt kremem, który rzekomo Natalia Siwiec reklamowała...
W życiu pewne są tylko śmierć, podatki i to, że Harris do zdjęcia pokaże okejke
Gratulację fotki!
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ktos pytal Stefana jakich kremow używa? Może być priv
Ktoś napisał na innym forum, że czasami ta okejka wygląda jakby trzymał niewidzialny parasol. Już nigdy nie ujrzę nic innego na takich zdjęciach niż Steve trzymający parasol
Ale ja poważnie pytałem. Co w tym takiego, może chce młodziej wyglądać. Jak na jego wiek skóra twarzy wydaje się jakby odnowiona. Może kremy, dieta, zdrowy tryb życia (sport, ruch) - to też ma ogromny wpływ na naszą fizyczność.
O cholera, faktycznie
Zagadka setlisty i wystroju sceny jest niczym w porównaniu do tajemnicy skóry HarrisaRALF pisze: Ale ja poważnie pytałem. Co w tym takiego, może chce młodziej wyglądać. Jak na jego wiek skóra twarzy wydaje się jakby odnowiona. Może kremy, dieta, zdrowy tryb życia (sport, ruch) - to też ma ogromny wpływ na naszą fizyczność.
On od 20 lat tak samo wygląda prawie
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 4783
ale Wam zazdroszczę... Ja ich poszukam w Pradze, cały dzień na to będzie
a potem kraków x2, bawcie się dobrze!
-
Deleted User 1499