SPOILER: Setlista Legacy of the Beast Tour - Dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: SPOILER: Setlista Legacy of the Beast Tour - Dyskusja
No zdecydowanie nie ma lipy i te wszystkie przechwałki nie były przesadzone. Dziwić może tylko brak czegokolwie z SiT.
-
Deleted User 2259
- Saimon1995
- -#Moderator

Patrząc na set wyrzuciłbym tylko Run to the Hills. Ten numer mi się przejadł, jak słucham TNOTB to raczej go przeskakuje. Myślałem, że na finał rzucą coś lepszego. Chyba, że coś jeszcze będzie. Ale nie sądzę...
Always look. Dobranoc
koniec
jestem bardzo zadowolony z setu
Up The Irons!
jestem bardzo zadowolony z setu
Up The Irons!
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 1499
Dobry set. I bardzo ciekawa oprawa.
Ależ emocje to były
Ależ emocje to były
Ostatnio zmieniony sob maja 26, 2018 9:52 pm przez Deleted User 1499, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygląda to wszystko na zdjęciach imponująco
Set bardzo dobry
Pozostaje czekać na koncert w Krakowie 
Night Mistress Fan Club Łódź
Set bardzo dobry. Nie leżą mi bisy, ale pierwsza połowa koncertu to same świetne rzeczy.
No i tego Alexandra jednak nie było
No i tego Alexandra jednak nie było
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zaczęło się super, im bliżej końca tym więcej przewidywalnych numerów. Lekki niedosyt pozostaje, mogliby wrzucić jeszcze na koniec coś nieoczywistego. Tak czy inaczej nie mogę doczekać się krakowskiego koncertu.
-
Deleted User 2259
Orły, Clansman, Sign, Ikar i For, dla tych kawałków już warto się wybrać, pomyślę również nad zakupem biletów na piątkowy gig.
-
Deleted User 1499
Kto na serio wierzył w tego Alexandra ? Pisałem kiedyś że IM nie gra utworów których nie grali na trasie promo płyty.
Mnie najbardziej cieszy forma wokalna Bruce. Z tych kilku fragmentów słychać że jest dobrze a to dopiero 1 koncert. Aczkolwiek za openery minusa mają.
Mnie najbardziej cieszy forma wokalna Bruce. Z tych kilku fragmentów słychać że jest dobrze a to dopiero 1 koncert. Aczkolwiek za openery minusa mają.
Ostatnio zmieniony sob maja 26, 2018 9:57 pm przez Deleted User 1499, łącznie zmieniany 1 raz.
- Saimon1995
- -#Moderator

To było do przewidzenia. Są kotlety, są niespodzianki. Ale i tak jestem bardzo zadowolony. Odliczam dni do koncertu w Krakowie.
To jest powszechnie znany fakt, ale poczytaj sobie posty chociażby Ralfa sprzed paru dni.sekcjazwlok pisze: ↑sob maja 26, 2018 9:55 pm Kto na serio wierzył w tego Alexandra ? Pisałem kiedyś że IM nie gra utworów których nie grali na trasie promo płyty.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nie ma lipy, jest dobrze.
Tylko znowu nici z Aleksandra.
Tylko znowu nici z Aleksandra.
Orzełki , Clansman ,SOTC i jestem pozamiatany.
I niech lepiej nic nie zmieniają ,niech będzie jak jest.
I niech lepiej nic nie zmieniają ,niech będzie jak jest.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 2259
Na co w takim razie potrzebne byly te bebny Nicko z trasy SiT?