Helloween
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Helloween
Jako, że przed ewentualnym drugim Krakowem, pierwszeństwo dla mnie ma Helloween w Hamburgu, może wypadałoby ogarnąć kwestię biletów na ten koncert?
Za niedługo będą Ironi w Niemczech, może ktoś będąc też w tym czasie spróbował kupić w jakimś niemieckim Saturnie? O ile tam są w sprzedaży oczywiście. Dzosef nie jedziesz czasem na IM do swoich ukochanych sąsiadów?
Ewentualnie jest jeszcze coś takiego jak mailbox.de - zakłada się skrzynkę w Niemczech, eventim wysyła na skrzynkę, mailbox wysyła do nas - pośrednik po prostu. Z tego co widziałem koszt to około 12 euro kurierem plus kilka euro za skrzynkę. Zawsze to jednak taniej niż 35 euro dla eventim.
Za niedługo będą Ironi w Niemczech, może ktoś będąc też w tym czasie spróbował kupić w jakimś niemieckim Saturnie? O ile tam są w sprzedaży oczywiście. Dzosef nie jedziesz czasem na IM do swoich ukochanych sąsiadów?
Ewentualnie jest jeszcze coś takiego jak mailbox.de - zakłada się skrzynkę w Niemczech, eventim wysyła na skrzynkę, mailbox wysyła do nas - pośrednik po prostu. Z tego co widziałem koszt to około 12 euro kurierem plus kilka euro za skrzynkę. Zawsze to jednak taniej niż 35 euro dla eventim.
Pełna zgoda. Trzeba ogarnąć zakup biletów. Ja do Niemiec chwilowo nie jadę, ale Dzosef będzie na pewno 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Hehe Ja do Niemiec jadę dopiero na Wacken, Ironi nałożyli się z Megadeth
. Także ta skrzynka za 12 euro to nie jest zle rozwiązanie. Na pewno bilet bralaby Nata i może moja siostra
Myślisz, że jak będziesz jechał na Wacken, to już nie będzie?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mysle, że mogę jechac bezposrednio i nie będę mial jak kupić/odebrac.
Nikt inny z forum nie jedzie za Maiden do Niemiec?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Trzeba podpytac Wickera.
No i ciągle uważam że temat zespolowy nie powinien byc od dyskusji o trasie
No i ciągle uważam że temat zespolowy nie powinien byc od dyskusji o trasie
Jeśli nie ma nikogo z forum, to zbierzcie kasę awansem od ludzi, a kol. Mysza z Monachium lub inni z jego Rocker Zone pomódz powinni.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Zapytałem w "prawilnym" wątku ale tam chyba krusejder nie zaglądasz - jak zorganizować ten zakup, przelać Ci kasę?
Zaglądam w oba wątki, ale liczyłem, że pogadam wczoraj z Myszą, który przyjechał na Judas Priest. Niestety, widziałem go może 10 minut, więc nie zdążyłem zagaić. Więc nic na teraz nie mogę odpisać, czy i jak mogłoby to wyglądać :/
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
LOT robi kursy z Wawy do Norymbergii,teraz klasa economy 290zł bodajże (21.12)
1,5h lotu i jest się na miejscu.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A ryan?
Widzę ,że z Krakowa ale cena na razie podobna...Za to powrót dopiero 24.12 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Ktoś pamięta czy zespół wypowiadał się na temat ewentualnego albumu w obecnym składzie czy to tylko trasa i ich wspólna twórczość skończy się na Pumpkins United?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Niesmialo wspominali, że chcieliby coś nagrać.
-
Deleted User 7379
http://www.blabbermouth.net/news/hellow ... dio-album/
Weikath: We don't really feel like starting with it because it's going to be a lot of work and it's going to take a lot of time and right now, we are kind of comfy with what we are doing, so to say. So, we are not lying. It's very easy to say; we are just too lazy to get started with that.
Hansen: There's a lot of ideas in the room for what we do next and so on. But, nothing is kind of decided. Nothing is ripe for the decision. We leave that open, kind of.
Oby tak było
Dzięki.
Hmm...
https://twitter.com/helloweenorg/status ... 51937?s=19
Czyżby nareszcie dvd/bd z trasy? Albo reedycje?
https://twitter.com/helloweenorg/status ... 51937?s=19
Czyżby nareszcie dvd/bd z trasy? Albo reedycje?
Noise, więc pewnie reedycje - ostatnio Noise dość ostro atakuje tymi tematami (Running Wild, Tankard)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Po tym poczatku Starlight na 200% reedycje