Niestety, tego brakowało do pełni szczęściaWICKER MAN pisze: ↑pt cze 15, 2018 1:35 amA bylo "In Waves" na bisy?mila pisze: ↑czw cze 14, 2018 10:03 pm Nie chlapie wodą, luzik![]()
Byłam wczoraj w Pradze na Ozzym i Hollywood Vampires. Wampiry fajnie, szkoda że u nas te koncerty rozbili na dwie imprezy. Co do Księcia Ciemności to pozytywnie się zaskoczyłam, widziałam go wcześniej solo w 2011 oraz z Black Sabbath w 2014 i muszę przyznać, że teraz jest w całkiem niezłej formie! Obawiałam się wcześniej czy w ogóle dożyje do końca koncertu a okazało się, że był całkiem żywotny. Dobre show a dzięki obecności supportu koncert był bardzo udany![]()
![]()
![]()
26/06/2018 - Ozzy Osbourne - Kraków (Impact Festival)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/06/2018 - Ozzy Osbourne - Kraków (Impact Festival)
-
Wardrumdrums
Wiece cos moze kiedy zaczyna 1 support? bo chyba sie nie wyrobie, bede na tauron arenie przed 20
Dołączam się do pytania. Jest gdzieś jakaś rozpiska godzinowa?
Poszalałeś z tym BFMV, oby tak nie było.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
GE pewnie do 45 minut
BFBVBBLEBLE do godziny
Ozzy 1,5h
Ale dokładna rozpiska pewnie niedługo
BFBVBBLEBLE do godziny
Ozzy 1,5h
Ale dokładna rozpiska pewnie niedługo
Jak to w ogóle będzie z tymi trybunami? Górne wyłączyli ze sprzedaży, czyli osoby posiadające bilety na te sektory kierowane będą na płytę?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ciekawi mnie, czy to jest jakoś prawnie dozwolone. Pewnie tak, ale still chryja. Kupuję bilet, to domagam się miejsca, które wybrałem. Akurat na trybunach jest numeracja.
Nie, żeby mi to jakoś nie pasowało, dolne były tańsze, a i bydła na płycie uniknę
Natomiast podczas BFMV można będzie iść na piwko i nie widzieć tego, co się dzieje na scenie.
Nie, żeby mi to jakoś nie pasowało, dolne były tańsze, a i bydła na płycie uniknę
Uczestnicząc w imprezie masowej akceptujesz regulamin stworzony na podstawie odpowiednich przepisów przez organizatora, a w nim:
Przypadek uzasadniony względami bezpieczeństwa to może być nawet brak odpowiednich służb na sektorze.Organizator zastrzega sobie prawo do tego, co następuje:
(d) W przypadkach uzasadnionych względami bezpieczeństwa zamienić jego miejsce
siedzące/stojące na inne. Posiadaczowi biletu zwrócona zostanie wówczas różnica w kwocie,
na jaką opiewa bilet. Będzie on miał również prawo do rezygnacji z udziału w imprezie za
zwrotem odpowiednio całości lub części kwoty, na jaką opiewa bilet.
O czymś właśnie takim myślałem.
Niezła beka z tym Impactem. Jestem bardzo ciekaw frekwencji 
https://www.last.fm/user/kamooo
jak dadzą bilety za 50 zł, to idę!
a tak na poważnie, to niezła wtopa, w każdym mieście bilboard, fb zawalony koncertem Ozzyego, a frekwencja, jak klientów w Tesco o 1h w nocy (przez co zapewne już nie są całodobowe)
a tak na poważnie, to niezła wtopa, w każdym mieście bilboard, fb zawalony koncertem Ozzyego, a frekwencja, jak klientów w Tesco o 1h w nocy (przez co zapewne już nie są całodobowe)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W Brazylii na koncercie były fajne kubeczki na napoje, z logo trasy. Ktoś mógłby mi taki przywieźć? Pokryje cenę piwka 
-
Francois I
- -#Prisoner

Na Metallice w Tauron w ogóle nie było piwa
-
Deleted User 2259
Rozkład godzinowy festiwalu*:
17.00 – wejście early entrance
17.30 – wejście
18.30 – Galactic Empire
19.30 – Bullet For My Valentine
21.00 – Ozzy Osbourne
17.00 – wejście early entrance
17.30 – wejście
18.30 – Galactic Empire
19.30 – Bullet For My Valentine
21.00 – Ozzy Osbourne
Czyli pewnie Galactic Empire z 40 minut, BFMV z godzinę (*), Ozzy trasowy standard.
Będę!
Bilecik w promo cenie (100!) zakupiony, więc wpadam. Jakby ktoś chciał to w katowickim empiku dzisiaj były 
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nawet taka McMama-I'm-Coming-Home jest w jakimś sensie prawdziwsza niż "Impact Festival"...
www.youtube.com/watch?v=rMsX6DWlZBA
www.youtube.com/watch?v=rMsX6DWlZBA
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja też się jednak wybieram.
Służbowo, ale chętnie zobaczę - po raz pierwszy - Księcia Ciemności na żywo.