I dobrze. Zostawimy Wam dzieci i pójdziemy robić spartę czy inne bydło
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ładny t-shirt, pewnie będzie sprzedawany w Kostrzynie (przynajmniej powinien być):
www.revolvermag.com/music/glenn-tipton- ... alth-music
Był już w Katowicach. Bagatela 140 zł. Choć za taką mniej boli bo okazyjna i na szczytny cel.Zakkahletz pisze: ↑wt cze 26, 2018 8:10 pm Ładny t-shirt, pewnie będzie sprzedawany w Kostrzynie (przynajmniej powinien być):
Podobno wczorajszego wieczoru zagrali Victim Of Changes z Glennem 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
To na ilu koncertach grali z Glennem? chce mu się tak latać na każdy gig?
Chyba większość trasy po USA i z 5-6 koncertów trasy europejskiej odbyła się z nim.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ogłosili serię japońskich koncertów na listopad. Albo to koniec na ten rok, albo rzucą jeszcze kilka dat na Australię. No i w przyszłym roku zaczną pewnie od Europy.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Miało już nie być swiatowych tras 
Jakby mi się gitarzysta rozchorował na Parkinsona i brał jakiegoś randoma w zastępstwie za założyciela zespołu, to też bym tam mówił
Poza tym światową trasa była już w 2014/15.
Na brudzie robię moje ostateczne pożegnanie z Judas Priest. Jednak bez KK i glenna to nie to samo, tak jakby ogladać Maiden bez Harrisa i Murraya. Na żadną trase pożegnalną nie dam się już namówić.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja sie smieje, miala byc pozegnalna trasa, potem mówili, że mieli na myśli, że światowa. A tu cały swiat objada z Firepower. Muzycznie się to broni, ale malo to powazne.
I niech jeżdżą. Gadanie to jedno, ale grać mogą jak dla mnie jak najdłużej. Mogliby zmienić szyld, ale z drugiej strony mamy 3/5 Priestów (Travis gra tam już prawie 30 lat). Fakt bez obu gitar i genialnego kompozytora, ale już od poprzedniej płyty Faulkner gra na scenie rolę frontmana
, a na Firepower jest wymieniony jako współautor kawałków, więc jakby jeszcze zaczęli grać więcej materiału z tej płyty...
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Z tym składem nie ma mowy o innym szyldzie, troje z tych muzyków nagrywało Painkillera, a Glenn obecnie pisze nową muzykę i jest w zespole. Gdyby nie było Hilla, to faktycznie trzeba by było zmieniać nazwę, ale Ian jest i nie wygląda na to, by musiał przerywać karierę.
Na Redeemerze też jest wymienionypz pisze: ↑pt cze 29, 2018 2:33 pm I niech jeżdżą. Gadanie to jedno, ale grać mogą jak dla mnie jak najdłużej. Mogliby zmienić szyld, ale z drugiej strony mamy 3/5 Priestów (Travis gra tam już prawie 30 lat). Fakt bez obu gitar i genialnego kompozytora, ale już od poprzedniej płyty Faulkner gra na scenie rolę frontmana, a na Firepower jest wymieniony jako współautor kawałków, więc jakby jeszcze zaczęli grać więcej materiału z tej płyty...
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Oczywiście niech grają
Komu to nie pasuje, to nie pójdzie na koncert, a komu nie przeszkadza, to sobie pójdzie 
www.MetalSide.pl
Nie wiedziałem, ale Redeemera dopiero co kupiłem i dzisiaj do mnie dotarłSardi pisze: ↑sob cze 30, 2018 1:04 amNa Redeemerze też jest wymienionypz pisze: ↑pt cze 29, 2018 2:33 pm I niech jeżdżą. Gadanie to jedno, ale grać mogą jak dla mnie jak najdłużej. Mogliby zmienić szyld, ale z drugiej strony mamy 3/5 Priestów (Travis gra tam już prawie 30 lat). Fakt bez obu gitar i genialnego kompozytora, ale już od poprzedniej płyty Faulkner gra na scenie rolę frontmana, a na Firepower jest wymieniony jako współautor kawałków, więc jakby jeszcze zaczęli grać więcej materiału z tej płyty...
Jest pierwsza data na 2019 - zagrają 27 stycznia w Paryżu.
Z tego co wynika z rozpiski to dostali na brudzie 1h:30min. Zastanawiam się czy wlecieć, decyzje pewnie podejmę w ostatniej chwili.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."