Zakkahletz pisze: ↑pn lip 02, 2018 7:54 pm
Wczoraj pękła 1. połowa LotBWT2018 (19 sztuk minęło, do zagrania zostało też 19), a dziś dowiedziałem się, że wyjazd do Tallinna sfinansował mi LOT: przyznali mi 250 euro rekompensaty za odwołany lot do Wawy w pokoncertową niedzielę.
To samo:)
Niby połowa trasy a nie widać zmęczenia. Filmiki z Arnhem powalają
Na social media IM pojawił się okolicznościowy filmik w związku z pierwszym stadionowym koncertem w Hiszpanii. Czy to oznacza, że czeka nas DVD z tego koncertu?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No właśnie. Koszulka fajna, zwłaszcza dla maniaków lotnictwa i historii. "Bohater" z wąsiskiem i fajką niczym oficer RAF ze skeczu Pythonów
Ale jest to jedno lecz zasadnicze "ale" - gdzie jest Eddie? To coś z rogami, z wyglądu podobne zupełnie do nikogo/niczego, nie jest Eddiem.
beaviso pisze: ↑pt lip 06, 2018 12:15 am
Ale jest to jedno lecz zasadnicze "ale" - gdzie jest Eddie? To coś z rogami, z wyglądu podobne zupełnie do nikogo/niczego, nie jest Eddiem.
A o co chodzi z tym motocyklistą?
M.
Eddie z TFF też nie przypominał klasycznego Eddiego.
W mojej opinii był nawet gorszy
A z motorem to nie jest takie tam luźne nawiązanie do jakiegoś tam kolesia co ściga się na motorach, jest fanem Ironów i nawet ma kask chyba z troopera?
pisali już o nim kiedyś https://twitter.com/IronMaiden/status/1 ... 6633657344
beaviso pisze: ↑pt lip 06, 2018 12:15 am
No właśnie. Koszulka fajna, zwłaszcza dla maniaków lotnictwa i historii. "Bohater" z wąsiskiem i fajką niczym oficer RAF ze skeczu Pythonów
A o co chodzi z tym motocyklistą?
M.
Może o sekwencję ze Stevem McQueenem w "Wielkiej ucieczce" z 1963?
Co do Edka, to zdecydowanie jest bestia z Legacy... tylko jakaś taka łagodna i nieobrzydliwa. I bardziej kojarzy mi się z amerykańskim żołnierzem kozakiem granym przez Johna Wayna niż z brytyjskim pilotem, ale to nie zmienia mojej oceny tej koszulki.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen