Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Megadeth
Jeszcze wlecą z Kiko i Dirkiem, ale chcę je puszczać co parę dni. Kiko w zasadzie gotowy.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Next year...
dobra robota!Dzosef pisze: ↑sob lip 07, 2018 11:25 am http://heavyrock.pl/david-ellefson-w-me ... oly-songs/
Trochę pogadaliśmy z Juniorem![]()
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Fajny wywiad 
A dziś w samochodzie SuperCollider -w sam raz na wybudzenie o 3 a.m.
A dziś w samochodzie SuperCollider -w sam raz na wybudzenie o 3 a.m.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 2259
Dzosef znasz może set ze Szwajcarii? lubię przeglądać sety moich ulubionych zespołów na bieżąco (oczywiście tylko tych, które wprowadzają jakieś modyfikacje)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tak. Nie zagrali nic, bo koncert został anulowany z powodu problemów technicznych.
W Lizbonie Rudy w ostatniej chwili wyrzucil My Last Words i zagrał Sweating.
Na ta trasę gotowe były Good Morning/Black Friday, Mary Jane, Set The World Afire, Reckogning Day i Dread and Fugitive Mind. Mieli je ograne, ten pierwszy byl dla ekipy pewniakiem. No ale Rudy swoje.
W Lizbonie Rudy w ostatniej chwili wyrzucil My Last Words i zagrał Sweating.
Na ta trasę gotowe były Good Morning/Black Friday, Mary Jane, Set The World Afire, Reckogning Day i Dread and Fugitive Mind. Mieli je ograne, ten pierwszy byl dla ekipy pewniakiem. No ale Rudy swoje.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mysle, że jesli nowa się przyjmie to będzie gral nowa+kotlety. Nie sadze żeby wrzucil perełki przed 2020.
-
Deleted User 2259
A na jaki utwór czekasz najbardziej? z tych co jeszcze nie słyszałeś oczywiście. Ja chyba na Addicted to Chaos i Devil's Island.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zabilbym za Into the Lungs of Hell + Set The World Afire. Bardzo chciałbym usłyszeć Looking Down The Cross, uwielbiam. Kiko i Dirk bardzo lubia KIMB i bardzo chwala Polanda i Gara. Może dadzą radę coś przemycić.
Natomiast jestem realista. Szkoda, że jestem za młody żeby być na trasie promujacej UA.
Natomiast jestem realista. Szkoda, że jestem za młody żeby być na trasie promujacej UA.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tak
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

W takim razie wypowiada się może czasem czy nie nudzi go granie kotletów? Nie chce odgrzebywać dawno nie granych numerów? Nie ma na to czasu, czy może zwyczajnie mu się nie chce? Wiem, że ostatnio coś i tak w końcu drgnęło, ale zawsze zastanawia mnie taka chęć wałkowania non stop tego samego wśród muzyków. Lenistwo?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wiele kotletów jest względnie łatwych wokalnie, np. Symphony, Trust, Sweating, Skin. Z kolei kawałki z okresu KIMB-RIP to juz trudniejsza sprawa.
Ogólnie od premiery Dystopii drgnęło, z tej płyty zagrane było chyba 8 numerów, w tym roku do tego doszły rodzynki pokroju Prisoners, Conjuring i MLW.
Na tej trasie zagrał w sumie 32 numery (w 3 lata). Z czego kilka tylko na początku trasy, kiedy jeszcze nie była ograna Dystopia (Cold Sweat, Kingmaker, Public Enemy). Był jeszcze rodzynek Anarchy in UK w Londynie. Tak to z rodzynków pojawiły się Rattlehead, Conjuring i MLW (dopiero na ostatniej częsci trasy).
Dziennikarze na zachodzie raczej nie zadają na tyle wymagających pytań, wszyscy w wywiadach z Davem albo mu sie podlizuja, albo pytaja o mete.
Ogólnie od premiery Dystopii drgnęło, z tej płyty zagrane było chyba 8 numerów, w tym roku do tego doszły rodzynki pokroju Prisoners, Conjuring i MLW.
Na tej trasie zagrał w sumie 32 numery (w 3 lata). Z czego kilka tylko na początku trasy, kiedy jeszcze nie była ograna Dystopia (Cold Sweat, Kingmaker, Public Enemy). Był jeszcze rodzynek Anarchy in UK w Londynie. Tak to z rodzynków pojawiły się Rattlehead, Conjuring i MLW (dopiero na ostatniej częsci trasy).
Dziennikarze na zachodzie raczej nie zadają na tyle wymagających pytań, wszyscy w wywiadach z Davem albo mu sie podlizuja, albo pytaja o mete.
-
Deleted User 2259
Czyli już można zadawać pytania dotyczące Mety? kiedyś tak nie było 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

-
Deleted User 2259
Spoko wywiad, Kiko wydaje się być miłym kolesiem. No i TesseracT słucha :>
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kiko sprawia wrażenie trochę nieśmiałego, mówi cicho i specjalnie się nie spoufala. Zupełnie inny typ niż Dirk i Ellefson, którzy są bardzo otwarci. Niemniej kiedy zaczęliśmy gadać o jego solowych płytach i usłyszał, że wymieniam ich tytuły, to się trochę otworzył i ucieszył. Chyba mu to zaimponowało
.