27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Akcja promocyjna trwa w najlepsze - dzisiaj w krakowskim Multikinie dane mi było obejrzeć spot reklamowy (pierwszy raz widziałem IM na dużym ekranie), przy rondzie mogilskim pojawiła się reklama bardzo dużego formatu ze zdjęciem z koncertu (może Edek jest zbyt kontrowersyjny), a po całym Krakowie porozwieszane są plakaty 
Byle drugi koncert nie świecił mega pustkami, coś musi być na rzeczy że jest to tak bardzo rozgłaśniane.
na FTTB trzeba mieć early entrance czy zwykła plyta ?
-
Deleted User 4876
Nie wiem czy będę wiarygodny, ale wiele razy widziałem, że starczy najatńszy stojący.. że nawet jak gdzieś tam było GC a miało się GA +FTTB to nie miało znaczenia. Ale może eksperci uzupełnią
Ja mam inne pytanie, czy dalej można się zapisywać??? Hm a może bym tak kupił to FC...hm, no chyba że jest las ochotników do podzielenia się...odstąpię kartkę "horej curki"
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

We Wro mialem zwykle gc bez ee i wszedlem. FTTB wchodzi przed ee.
Zwykłe GC.
No i wiecie, jak ktoś wylosuje FTTB to ja chętnie z nim wejdę
Znając moje szczęście to będzie dupa
No i wiecie, jak ktoś wylosuje FTTB to ja chętnie z nim wejdę
Znając moje szczęście to będzie dupa
Nie ma GC, kupujesz zwykły bilet stojacy za 300zl i mozesz wchodzic na fttb
Witam. Troszkę z innej beczki. Gdzie znajde informacje co mozna ze sobą wnieść na koncert...woda, telefon itp
1
REGULAMIN IMPREZY obowiązujący w dniach27,28.07.2018 r. podczas imprezy masowej na
terenie Tauron Arena Kraków w Krakowie
Regulamin sporządzono na podstawie ustawy z dnia 20 marca 2009 roku o bezpieczeństwie imprez masowych
(Dz. U. 2017 poz. 1160)
3.
Bezpieczeństwo imprezy
3.1
Organizator zastrzega sobie prawo do tego, co następuje:
(c)
Odmówić wstępu na teren imprezy posiadaczom biletów, u których stwierdzono
posiadanie broni, materiałów wybuchowych, wyrobów pirotechnicznych, materiałów pożarowo
niebezpiecznych, napojów alkoholowych, środków odurzających lub substancji
psychotropowych, napojów w opakowaniach szklanych, plastikowych, kartonowych i
metalowych, artykułów spożywczych, noszących buty o metalowych zakończeniach, oraz
jakiekolwiek inne przedmioty mogące stanowić zagrożenie.
3.2
Wnoszenie na teren imprezy i korzystanie w trakcie imprezy z aparatów fotograficz
nych,
kamer, tabletów, laptopów, selfie stick lub innych urządzeń audio-video oraz plecaków
większych niż format A4 jest zabronione
. Organizator zapewnia możliwość złożenia wymienionego sprzętu w depozycie za opłatą w wysokości 50 zł.
3.3
Zabronione jest również wnoszenie na teren imprezy plecaków i korzystanie w trakcie
imprezy ze wskaźników laserowych, napojów alkoholowych oraz środków odurzających
REGULAMIN IMPREZY obowiązujący w dniach27,28.07.2018 r. podczas imprezy masowej na
terenie Tauron Arena Kraków w Krakowie
Regulamin sporządzono na podstawie ustawy z dnia 20 marca 2009 roku o bezpieczeństwie imprez masowych
(Dz. U. 2017 poz. 1160)
3.
Bezpieczeństwo imprezy
3.1
Organizator zastrzega sobie prawo do tego, co następuje:
(c)
Odmówić wstępu na teren imprezy posiadaczom biletów, u których stwierdzono
posiadanie broni, materiałów wybuchowych, wyrobów pirotechnicznych, materiałów pożarowo
niebezpiecznych, napojów alkoholowych, środków odurzających lub substancji
psychotropowych, napojów w opakowaniach szklanych, plastikowych, kartonowych i
metalowych, artykułów spożywczych, noszących buty o metalowych zakończeniach, oraz
jakiekolwiek inne przedmioty mogące stanowić zagrożenie.
3.2
Wnoszenie na teren imprezy i korzystanie w trakcie imprezy z aparatów fotograficz
nych,
kamer, tabletów, laptopów, selfie stick lub innych urządzeń audio-video oraz plecaków
większych niż format A4 jest zabronione
. Organizator zapewnia możliwość złożenia wymienionego sprzętu w depozycie za opłatą w wysokości 50 zł.
3.3
Zabronione jest również wnoszenie na teren imprezy plecaków i korzystanie w trakcie
imprezy ze wskaźników laserowych, napojów alkoholowych oraz środków odurzających
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

ok, sorki... to się już więcej nie powtórzy
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W sensie ja to tam luz, ale np. w grupie FTTB były o to duże spiny. Lepiej odwidzieczyc sie po fakcie 
Również z chęcią podpiąłbym się pod kogoś z FTTB. Wiem, że to raczej mało istotne dla osób, z którymi się nie znam, ale z 5 dotychczasowych koncertów Maiden ani razu nie udało mi się dostać pod same barierki, 2-3 rząd to max. Oczywiście nie robię sobie wielkich nadziei, ale jeśli znajdzie się jakaś dobra duszyczka, to będzie spełnienie marzeń.
PS. Z góry przepraszam, jeśli takie posty z prośbami nie są tutaj dobrze postrzegane, jestem członkiem forum od niedawna, więc jeśli to faux pas, to wybaczcie
PS. Z góry przepraszam, jeśli takie posty z prośbami nie są tutaj dobrze postrzegane, jestem członkiem forum od niedawna, więc jeśli to faux pas, to wybaczcie
Sprzedam jednen bilet na płytę na piątkowy koncert - 27 lipca
Odbiór biletu i zmiana danych osobowych przed koncertem w obecności posiadacza, więc nie będzie żadncyh kłopotów z tą zmianą.
Zainteresowanych prosze o kontakt przez prywatną wiadomość.
Odbiór biletu i zmiana danych osobowych przed koncertem w obecności posiadacza, więc nie będzie żadncyh kłopotów z tą zmianą.
Zainteresowanych prosze o kontakt przez prywatną wiadomość.
Racja, bo płyta jest podzielona na GA i GAEE - ale czy to oznacza jakąś barierkę na płycie oddzielającą jedno od drugiego czy to jest kwestia bycia wpuszczonym szybciej? 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To tylko kategorie biletów. Nie ma żadnej barierki.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker