27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: 27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
No i fajnie. Podchodzę pod hotel, a tam Steve grafy rozdawał to niegrzecznie było by nie wziąć
pamiątkowe foto z taką legendą też cieszy i sprawia że ta urewsko gorąca sobota to dzień piękny i udany.
Kurrr... Jak ja przechodziłem to się nic nie działo...
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Nie pisałem o staniu przez cały koncert i nie dotyczyło to bezpośrednio mnie. Koło mnie wstała dziewczyna na Aces High, potem na Wicker Mana i na Run to the Hills. A jakiś cham z tyłu bez przerwy ją szturchał. Miejsce na trybunach nie oznacza, że trzeba siedzieć.Schizoid pisze: ↑sob lip 28, 2018 3:08 pmI co w tym, kurw@, dziwnego, że ludziom płacącym za miejsca siedzące przeszkadzało, że ktoś psuje im odbiór koncertu? Machanie rękami rozumiem, stanie na bisach też, ale jak ktoś sobie ubzdura, że będzie stał 1h40 i zasłaniał ludziom z tyłu, to wypad bez dyskusji.Journeyman666 pisze: ↑sob lip 28, 2018 1:28 pm
7. Jak zwykle osoby na trybunach szturchające ludzi przed nimi, bo ktoś się ośmielił podnieść rękę czy wstać
...a jak ja żałuję ,że nie ma mnie dziś w Krakowie.. :/
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
-
Deleted User 2259
Wychodze z domu, i ide odebrac bilet w kasie. Udanego koncertu wszystkim

Ktoś już jest na FTTB? Wejście tak jak wczoraj?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Steve złapany
Nicki rano też coś tam podpisał ale byłem pierwsza osobą która ani autografu, ani zdjęcia
Nicki rano też coś tam podpisał ale byłem pierwsza osobą która ani autografu, ani zdjęcia
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Teoretycznie właśnie tyle oznacza. Chamem jest ten, kto przeszkadza drugiemu człowiekowi w odbiorze koncertu. Pomyśl chwilę i zobacz, że przez to, że ta laseczka sobie stała, on nie widział i musiałby wstać, przez co zły widok miałaby osoba za nim. Chyba nie bez powodu są tam te krzesełka. Jak ktoś chce stać, to kupuję bilet na płytę. Proste i często tańsze rozwiązanie.Journeyman666 pisze: ↑sob lip 28, 2018 4:06 pmNie pisałem o staniu przez cały koncert i nie dotyczyło to bezpośrednio mnie. Koło mnie wstała dziewczyna na Aces High, potem na Wicker Mana i na Run to the Hills. A jakiś cham z tyłu bez przerwy ją szturchał. Miejsce na trybunach nie oznacza, że trzeba siedzieć.Schizoid pisze: ↑sob lip 28, 2018 3:08 pmI co w tym, kurw@, dziwnego, że ludziom płacącym za miejsca siedzące przeszkadzało, że ktoś psuje im odbiór koncertu? Machanie rękami rozumiem, stanie na bisach też, ale jak ktoś sobie ubzdura, że będzie stał 1h40 i zasłaniał ludziom z tyłu, to wypad bez dyskusji.Journeyman666 pisze: ↑sob lip 28, 2018 1:28 pm
7. Jak zwykle osoby na trybunach szturchające ludzi przed nimi, bo ktoś się ośmielił podnieść rękę czy wstać
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dla Steve'a wielki szacun, stał dobre 40 minut i obsłużył każdego z ok. 100 osobowej kolejki która wiła się pod hotelem. Były autografy, były foty.
Mi Nicko udało się dorwać, bez problemu podpisał płyty i pozwolił na fotkę, był w dobrym humorze, ale jak zobaczył że pędzi w jego stronę tabun napaleńców to zrobił szybki odwrót
Pozdro Michał, pogadaliśmy przed hotelem o autografach na Twoim DVD LAD, pewnie pamiętasz
Koncert elegancki
Trochę za glośno i bez wyciszenia w uszach sporo jazgotu. Perkusja za głośno. Show super, z setlisty to tylko Where i 23:58 mi nie podeszły. Super pomysł z podziałem tematucznym numerów.
Po koncercie mega akcja.... stoję na rynku pod knajpą i czekam na koleżankę. Nagla patrzę a tu Janick pędzi chodnikiem. Konsternacja "co tu się odwala"... no ale po chwili ruszam za nim. Ten pędzi jak do pożaru i co chwilę coś sprawdza na komórce. Kluczy po uliczkach i najwyraźniej szuka jakiegoś miejsca. Nagle pyk i wlazł do jakiegoś pubu. Ja za nim i rzeczywiście z jakimiś znajomymi gada. Chwilkę poczekałem, żeby w rozmowie nie przeszkadzać, aż jeden z tych znajomych powiedział do Jana że ktoś na zdjęcie czeka
i pyk foteczka & piąteczka
Jak to mówią - jak ma się coś zdarzyć to się zdarzy
bez czekania, szukania i polowania
Fakt, że z fartem, bo sekunda nieuwagi i nawet nie wiedzialbym, że przeszedł metr ode mnie 
Po koncercie mega akcja.... stoję na rynku pod knajpą i czekam na koleżankę. Nagla patrzę a tu Janick pędzi chodnikiem. Konsternacja "co tu się odwala"... no ale po chwili ruszam za nim. Ten pędzi jak do pożaru i co chwilę coś sprawdza na komórce. Kluczy po uliczkach i najwyraźniej szuka jakiegoś miejsca. Nagle pyk i wlazł do jakiegoś pubu. Ja za nim i rzeczywiście z jakimiś znajomymi gada. Chwilkę poczekałem, żeby w rozmowie nie przeszkadzać, aż jeden z tych znajomych powiedział do Jana że ktoś na zdjęcie czeka
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jestes pierdola że nie sprawdziłes jaki pub :p
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Było iść na browara a nie pod hotelem zamulać
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4876
Wiecie co? Nie ogarnaim dlaczego w Polsce juz przed koncertem ludzie stoją w ścisku, prawie leżą mi na plecach(barierka Adrian).....
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

U nas jeszcze miło...
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Absolutnie się z Tobą nie zgodzę. Czyżbyś to był Ty ten rząd za mną?Schizoid pisze: ↑sob lip 28, 2018 4:29 pmTeoretycznie właśnie tyle oznacza. Chamem jest ten, kto przeszkadza drugiemu człowiekowi w odbiorze koncertu. Pomyśl chwilę i zobacz, że przez to, że ta laseczka sobie stała, on nie widział i musiałby wstać, przez co zły widok miałaby osoba za nim. Chyba nie bez powodu są tam te krzesełka. Jak ktoś chce stać, to kupuję bilet na płytę. Proste i często tańsze rozwiązanie.Journeyman666 pisze: ↑sob lip 28, 2018 4:06 pmNie pisałem o staniu przez cały koncert i nie dotyczyło to bezpośrednio mnie. Koło mnie wstała dziewczyna na Aces High, potem na Wicker Mana i na Run to the Hills. A jakiś cham z tyłu bez przerwy ją szturchał. Miejsce na trybunach nie oznacza, że trzeba siedzieć.Schizoid pisze: ↑sob lip 28, 2018 3:08 pm
I co w tym, kurw@, dziwnego, że ludziom płacącym za miejsca siedzące przeszkadzało, że ktoś psuje im odbiór koncertu? Machanie rękami rozumiem, stanie na bisach też, ale jak ktoś sobie ubzdura, że będzie stał 1h40 i zasłaniał ludziom z tyłu, to wypad bez dyskusji.
Journeyman666 ciekawe czy ta szturchana dziewczyna zapytala wczesniej czy moze sobie wstac z krzeselkai pozaslaniac widok osobie za nia 
My tak w połowie płyty i na razie luz
- Journeyman666
- -#Clairvoyant