Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: Koncertowe przewidywania 2018
Otrzymaliśmy taką wiadomość od Sons Of Apollo:
"Due to unforeseen circumstances beyond our control, Sons Of Apollo regretfully has had to cancel all remaining Summer Festival appearances (this included last week’s Dynamo Metal Fest & the upcoming Wacken Open Air and Prog In Park II)
We sincerely apologize to the affected promoters and to all of the fans that were looking forward to these appearances.
The headlining show in Budapest originally scheduled in August has been moved into our Fall schedule and will now happen on Sept 17th...all tickets for the originally scheduled Aug date will still be honoured.
Sons of Apollo"
W związku z odwołaniem całej europejskiej trasy, zespół nie wystąpi również na Prog In Park.
Więcej informacji podamy jutro!
Przynajmniej do wawy nei bede musial jechac :>
"Due to unforeseen circumstances beyond our control, Sons Of Apollo regretfully has had to cancel all remaining Summer Festival appearances (this included last week’s Dynamo Metal Fest & the upcoming Wacken Open Air and Prog In Park II)
We sincerely apologize to the affected promoters and to all of the fans that were looking forward to these appearances.
The headlining show in Budapest originally scheduled in August has been moved into our Fall schedule and will now happen on Sept 17th...all tickets for the originally scheduled Aug date will still be honoured.
Sons of Apollo"
W związku z odwołaniem całej europejskiej trasy, zespół nie wystąpi również na Prog In Park.
Więcej informacji podamy jutro!
Przynajmniej do wawy nei bede musial jechac :>
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ciekawe ile osób kupiło dla nich bilety na Prog in Park
-
Deleted User 2259
No ja tylko na nich mialem jechac, dobrze, ze sie jeszcze wstrzymalem, zaraz zobacze, gdzie oni jeszcze graja, to moze sie gdzies wybiorę. BO MP to jeden z moich 2 muzykow wszech czasow, widzialem go we wszystkich projektach prawie na zywo, ale w tym nie.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

O kurde, tam jest Soto. Ciekawe czy by zaspiewal opening motomyszy z marsa 
-
Deleted User 2259
Nie wiem co to za kolo, ale gloś jego średnio mi się podoba, w ogóle ta płyta to taki przerost formy nad treścią imo, ale grają 2 kawałki DT, więc chciałem się wybrać :> tego bumblefoota nie lubię.
-
Deleted User 2259
Greg Howe wystąpi na Drumfeście, Opole 27.10
-
Xardas2309
- -#Invader

Metallica zapowiedziała swój powrót do Europy w maju 2019. Myślicie że będą w Polsce ? Ja myślę że tak. We wrześniu ma być wszystko wiadomo
Będą.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 7379
Ma to być stadionowa trasa, więc obstawiam Stadion Śląski
-
Xardas2309
- -#Invader

Tak. piszą że duże areny i stadion jak najbardziej niewykluczony. No ciekawe. Wszystko się we wrześniu okaże, ale tak jak IM są stałymi bywalcami. Wiec ja przypuszczam że już za niedługo mogą być bilety
-
Deleted User 7379
Tylko że Meta jeszcze nigdy dwa lata pod rząd nie występowała w Polsce, zawsze przynajmniej 2 lata różnicy między koncertami
-
Deleted User 7586
Trasa w sierpniu. Obstawiam PGE Narodowy. Bardzo mało prawdopodobne, by po koncercie w Krakowie po raz kolejny zagrali na południu Polski. Było południe, tym razem pewnie będzie centrum. Poza tym Narodowy to wybór nr 1. LN przy koncertach stadionowych.
-
Deleted User 7586
Także we wrześniu ogłoszenie polskich koncertów Dead Can Dance plus jednego dużego warszawskiego koncertu bardzo znanej grupy święcącej największe sukcesy w drugiej połowie lat 80-tych i w ubiegłej dekadzie:-)
-
Deleted User 7379
Narodowy był wyborem nr 1 LN bo Śląski był zamknięty przez ostatnie 10 latboo_radley pisze: ↑wt lip 31, 2018 9:51 am Trasa w sierpniu. Obstawiam PGE Narodowy. Bardzo mało prawdopodobne, by po koncercie w Krakowie po raz kolejny zagrali na południu Polski. Było południe, tym razem pewnie będzie centrum. Poza tym Narodowy to wybór nr 1. LN przy koncertach stadionowych.
-
Deleted User 7586
A to Śląski był kiedyś wyborem nr.1 LN?:-) O ile pamiętam to nawet gdy Śląski nie był w remoncie to LN robiło koncerty np. na Stadionie Legii (Depeche Mode, Guns n'Roses:-) Wiele czynników, nie tylko stricte muzycznych wpływa na to, że PGE jest wyborem nr.1:-) Pomijając już to, że znakomita większość wykonawców po prostu chce grać w Warszawie:-) A zresztą fajnie, że koncerty odbywają się i na PGE i na Śląskim i w Gdańsku:) Każdy ma coś dla siebie:-)
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Europe?boo_radley pisze: ↑wt lip 31, 2018 9:51 amjednego dużego warszawskiego koncertu bardzo znanej grupy święcącej największe sukcesy w drugiej połowie lat 80-tych i w ubiegłej dekadzie:-)
-
Xardas2309
- -#Invader

Z tego co widzę obecnie grają w Ameryce Północnej. Potem właśnie od maja mają przenieść się tutaj. No cóż Iron Maiden też nie zawsze grał co roku a jednak grali w 2013 i 2014. Więc i może metallica tak zrobi.Trasa w sierpniu. Obstawiam PGE Narodowy. Bardzo mało prawdopodobne, by po koncercie w Krakowie po raz kolejny zagrali na południu Polski. Było południe, tym razem pewnie będzie centrum. Poza tym Narodowy to wybór nr 1. LN przy koncertach stadionowych.
Ich trasy zawsze przez polskę przechodzą. Myślę że można się spodziewać ponownie Iron Maiden i metalliki w 2019. ALe to moje przypuszczenia
Jeśli Tauron się wyprzedał w kilka minut (tak, wiem, że kilkaset miejsc LN po prostu zatrzymało na późniejsze pule), to chyba mogą przyjechać po roku.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller