Helloween Pumpkins United - 2017/2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Helloween Pumpkins United - 2017/2018
Ten nocleg kompletnie mi nie pasuje - w piątek na upartego bym dał radę,ale też nie przy waszym założeniu żeby uderzać na barierki
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A my się topimy na wegierskiej barierce. Chyba się starzeje, bo mi się coraz mniej chce te barierki robić.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Koncert na Węgrzech fajny... Ale bez tej magii. Może to z powodu mojego zmeczenia i stresu w dniu gigu, ale gdzieś uleciało mi to coś 
- blackcocker
- -#Moderator

Zmęczenie materiału?
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Może zmeczenie materialu, może fizyczne. Ale wybrać się polecam!
No proszę, oprócz środkowo i południowoamerykańskich, ogłaszają jeszcze sztuki w Europie - 6 grudnia zagrają w Lizbonie.
Lizbona zimą. Ciekawa opcja
Ale ograniczę się do tego jednego na święta.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Hamburg będzie wyjątkowy, bo ostatni.
Trzeba jeszcze bilety ogarnąć. Wybierasz się do Niemiec? Mój znajomy będzie jechał, ale raczej tylko autostrada + mała dziura, więc chyba nie uda mu się znaleźć punktu sprzedaży.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Tak jak Ci pisałem - po Sninie założę konto na mailbox.de, zbiorą się chętni na bilety i się kupi. Jak dotrą do Polski to się roześle po kraju.
Naprawdę nie ma nikogo chętnego na wyjazd do Sniny? Ktoś z podkarpackiego? Wystarczy dołączyć do nas 10-ego i już.
-
Deleted User 4876
10 sierpnia powiadacie....powrót z tego co wyczytałem po gigu... i z tego co widziałem startujecie z Łodzi... o której godzinie? pewnie skoro świt? Musiałbym rozkminić opcje dojazdu z Górnego Śląska do jakiegoś punktu, który macie na trasie i wtedy...hm. Ten stream mnie podjarał mocno na Dynie i nie chce mi się do grudnia czekać heh. Ale to na razie luźne myślenie ( kartki nie wezmę
)
A wiesz, że o Tobie myślałem patrząc skąd jesteś? 
Ruszamy 9-ego z Łodzi koło południa, nocleg w Dukli, 10-ego stamtąd do Sniny. Możemy 9-ego jechać przez Katowice, wtedy też nocujesz. Ewentualnie 10-ego dostajesz się do nas albo w okolice. Wszystko kwestia dogadania.
Ruszamy 9-ego z Łodzi koło południa, nocleg w Dukli, 10-ego stamtąd do Sniny. Możemy 9-ego jechać przez Katowice, wtedy też nocujesz. Ewentualnie 10-ego dostajesz się do nas albo w okolice. Wszystko kwestia dogadania.
-
Deleted User 4876
To porozkminiam temat wieczorem, jutro urlop ogarnę ( o ile Boss da) i się określę do jutra wieczorem, no chyba że wcześniej się jakiś zawodnik pojawi to go zgarniajcie.
Ok, mamy jedno miejsce, jak co to czeka na Ciebie.
8 GB Pumpkins United na Wacken -> htt ps://mab.to/WrmLiAkGt
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
To może krótka relacja ze Sniny.
Koncert rewelacyjny, mimo "tylko" dwugodzinnego setu. Na pewno swoje zrobiła także moja 8-io miesięczna przerwa od Pumpkins United - po takim czasie można się stęsknić. Co ciekawe scena miała wybieg, co prawda krótszy nieco niż w halach ale jednak. Natomiast barierki były proste, klasyczne, nie układały się w kształt wybiegu. Zajęliśmy miejsca przed szczytem wybiegu i nie mogło być lepiej oczywiście. Kontakt z zespołem niesamowity, szczególnie z Kaiem i Andim.
No i zgodnie z zapowiedzią udało się złapać balon! Utrzymanie go po koncercie nie było łatwe ale jest już u mnie w domu. I wiadomość dla doświadczonych w temacie (pozdro @pz) - nie miał opaski zaciskowej tylko owinięty był izolacją. Zdjęcie tego zajęło parę minut
.
Miejsce festu dość urokliwe. Oczekiwanie na koncert udało się uatrakcyjnić kąpielą w odkrytym basenie znajdującym się na terenie kompleksu.
Powrót w ch.. długi, okraszony mijaniem dużej ilości leśnej i domowej zwierzyny na drodze, mgłą, nocną burzą, ścianą deszczu itd. Ale w 100% było warto tam jechać.
A teraz... byle do grudnia.
Koncert rewelacyjny, mimo "tylko" dwugodzinnego setu. Na pewno swoje zrobiła także moja 8-io miesięczna przerwa od Pumpkins United - po takim czasie można się stęsknić. Co ciekawe scena miała wybieg, co prawda krótszy nieco niż w halach ale jednak. Natomiast barierki były proste, klasyczne, nie układały się w kształt wybiegu. Zajęliśmy miejsca przed szczytem wybiegu i nie mogło być lepiej oczywiście. Kontakt z zespołem niesamowity, szczególnie z Kaiem i Andim.
No i zgodnie z zapowiedzią udało się złapać balon! Utrzymanie go po koncercie nie było łatwe ale jest już u mnie w domu. I wiadomość dla doświadczonych w temacie (pozdro @pz) - nie miał opaski zaciskowej tylko owinięty był izolacją. Zdjęcie tego zajęło parę minut
Miejsce festu dość urokliwe. Oczekiwanie na koncert udało się uatrakcyjnić kąpielą w odkrytym basenie znajdującym się na terenie kompleksu.
Powrót w ch.. długi, okraszony mijaniem dużej ilości leśnej i domowej zwierzyny na drodze, mgłą, nocną burzą, ścianą deszczu itd. Ale w 100% było warto tam jechać.
A teraz... byle do grudnia.
Czy ktoś szukałby miejsc w aucie na wyjazd do Hamburga na 22 XII? Chyba moi znajomi mają 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Do rozwazenia. A skąd?
z Wawy. Przemo jedzie