ROGER WATERS 3/5.08.2018 - Kraków/Gdańsk

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 4876

Re: ROGER WATERS 3/5.08.2018 - Kraków/Gdańsk

Post autor: Deleted User 4876 »

Zmieniłem kartkę na mniejszą, już nawet nie A4 :P i napis zmieniłem :P Ale tym razem może 30 sekund ją miałem i tylko na wysokości barierki. Typ mnie bardziej kojarzył z Pragi, wtedy nie dorzucił, ale tym razem się postarał. A propos kartek, na jednej relacji w necie z koncertów Depeszy widziałem kolesia co miał Polską Flagę a a na niej napis PICK PLEASE... byłem tym potężnie zbulwersowany...i chyba ( na 90%) wczoraj widziałem podobną flagę... hmmm z jednej strony jestem ostatnią osobą, która powinna krytykować "kreatywność" w zdobywaniu fantów, ale jednak szacunek dla barw narodowych mam i bazgrania po nich nie uznaję, nawet jakby Jagger, Cobain czy Presley by mi mieli dać kostkę to flagi bym nie zbeszcześcił....
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Co tym razem było o polityce?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Iron_Black
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Iron_Black »

W jakim hotelu można go było spotkać ? :) Kojarzycie ?
Deleted User 4876

Powiedział o rozdziale kościoła od państwa...no i standardowe jazdy na Donalda... wielce ubolewam że nie było "Duck is Pig" ;-) Ale ktoś to skomentował, że Roger się zachował poprawnie , bo nie przyjeżdża się do kogoś w gości i nie mówi się, że firanki wiszą krzywo ;-)
Deleted User 4876

Iron_Black pisze: sob sie 04, 2018 1:58 pm W jakim hotelu można go było spotkać ? :) Kojarzycie ?
W Krakowie nie nocował...prosto z lotniska na halę i następnie znowu na lotnisko.. fajnie bo pod halą rozdał z 70 autografów..byłem 3 od końca w kolejce :)
Iron_Black
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Iron_Black »

thorgal_30 pisze: sob sie 04, 2018 1:59 pm
Iron_Black pisze: sob sie 04, 2018 1:58 pm W jakim hotelu można go było spotkać ? :) Kojarzycie ?
W Krakowie nie nocował...prosto z lotniska na halę i następnie znowu na lotnisko.. fajnie bo pod halą rozdał z 70 autografów..byłem 3 od końca w kolejce :)
Po koncercie rozdawał autografy ? Dlugo czekałeś ? Złapałeś ? W Gdańsku albo Sopocie pewnie nocuje wtedy.
Deleted User 4876

przed koncertem.. czekałem może 30-40 minut...ludzie czekali po4-5 h...ale ja w tym czasie pilnowałem kolejki od EE..a to w dwóch różnych punktach ;-)
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

O której wpuszczali EE?
Deleted User 4876

dokładnie nie patrzyłem na zegarek..ale jak wróciłem z grafów o 16:50 pod to wejście na schody to ludzi od EE już tam nie było...wpuścili ich pod 3jkę... tam zgrupowanie i chyba o 17:40 ruszyliśmy na obiekt.
Deleted User 2259

https://www.youtube.com/watch?v=pm9fdOooDx8

Cały koncert audio, nie wiem jaka jakość, bo dopiero włączam.
Deleted User 2259

Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Sądzę, że nie ma takiej skali, którą można byłoby zmierzyć głupotę tego gościa. No ale podobno artystom wybacza się ich delikatnie mówiąc ....fanaberie, bo tworzą rzeczy piękne a to podobno usprawiedliwia wszystkie grzechy i słabości... :D :D :D

Tłumok zupełnie się pogrążył.
Deleted User 4876

Może jakiś link do tego wywiadu? Bo po w pisaniu w Google "roger waters interview Izwiestia" raczej nic kontrowersyjnego nie wyskakuje. A jakoś prawica musi podburzać hejt na Rogera wśród swoich czytelników. Jako iż jednostki te raczej nie zadadzą sobie trudu aby sprawdzić czy aby na pewno tak powiedział ;)
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

thorgal_30 pisze: wt sie 28, 2018 4:49 pm Może jakiś link do tego wywiadu? Bo po w pisaniu w Google "roger waters interview Izwiestia" raczej nic kontrowersyjnego nie wyskakuje. A jakoś prawica musi podburzać hejt na Rogera wśród swoich czytelników. Jako iż jednostki te raczej nie zadadzą sobie trudu aby sprawdzić czy aby na pewno tak powiedział ;)
Zgadzam się. Telewizja republika nie jest dla mnie wiarygodnym źródłem informacji :) Podobnie jak wiele innych :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Deleted User 4876

No chyba że o czymś nie wiem i Putin kupił Googla i dlatego się nie wyświetla? ;-)
Deleted User 5490

Doprawdy? Jak ktoś chce to znajdzie.

https://iz.ru/search?text=%D0%98%D0%BD% ... %D0%B0&op=

Tylko nie proście, żebym Wam tłumaczył. Wystarczy, ze znalazłem.
Szach mat.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Z tłumaczeniem sobie poradzę. Dzięki za linka.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Deleted User 4876

Pierre Dolinski pisze: wt sie 28, 2018 5:44 pm Doprawdy? Jak ktoś chce to znajdzie.

https://iz.ru/search?text=%D0%98%D0%BD% ... %D0%B0&op=

Tylko nie proście, żebym Wam tłumaczył. Wystarczy, ze znalazłem.
Szach mat.
Już się tak nie spinaj. Ja umiem przeprosić jeśli nie mam racji :P W moich googlach tego nie było... a przejrzałem dwie strony wyszukiwań. Skoro Ci się udało znaleźć to brawo. Chciałbyś dyplom? Możesz w ramach dzielenia się wiedzą podpowiedzieć jak to znalazłeś? I wtedy zyskasz +1 do respectu, a nie bezsensowną napinką.
Deleted User 5490

Wcale się nie spinam. Poza tym ja też umiem przeprosić jeśli narozrabiam, choć wydaje mi się, że od mojego powrotu na forum nie pojechałem z nikim po bandzie, więc sądzę, że nie mam za co przepraszać. Obyło się bez wulgaryzmów, choć są tu ludzie, którzy myślą inaczej niż ja, ale tutaj nie chodzi o przeprosiny, bo nikt nikogo nie obraził. Ty też mnie nie obraziłeś. Szach mat dotyczył raczej nie kwestii tego, że nikt nie znalazł źródeł, tylko tego, że z góry założyliście, że takie media jak TVRepublika z założenia bezczelnie zmyślają pierdoły, żeby gnoić biednego Rogerka. A jednak nie zmyślają.
A jak znalazłem? Powiem Ci, ale medalu nie chcę. Chyba, że Order Uśmiechu. Po prostu stwierdziłem, że trzeba w wyszukiwarkę wpisać pożądane hasła w ruskim języku i ruskim alfabetem, bo inaczej nic z tego. Zatem wrypałem hasło "Izwiestia" do translatora google, bo nie chciało mi się przełączać w kompie języków, żeby pisać cyrylicą. Izwiestia już ruską czcionką przekleiłem do wyszukiwarki. Wyskoczyła strona Izwiestii. Przetłumaczyłem w translatorku na ruskie bukwy "Roger Waters interviev izwiestia" wiedząc, że po rusku nazwiska mogą być pisane inaczej niż ja sobie pomyśle, choć trochę ruski znam, to mogę się mylić. No i potem ruski ciąg znaków walnąłem w wyszukiwarkę Izwiestii. Pojawiły mi się wszystkie ostatnie filmiki i wywiady przeprowadzone przez Izwiestię z Watersem. Ot cała tajemnica. Żaden ze mnie Sherlock Holmes. ;)
Miłego dnia.
Zablokowany