Jakoś umknął mi wcześniej Twój post. Dobry news, bo w tym roku już ich raczej nie dam rady zobaczyć. Miałem jechać na Woodstock na ten jeden dzień, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie.
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Na 99% będzie.
Jeśli mają 1h30, to pewnie poleci pełny set. Akurat jakoś tyle to wszystko trwa.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ciekawe jak wyjdzie, takich tłumów JP dawno chyba nie widziało 
Może się przejadę, bo daleko nie mam.
Może się przejadę, bo daleko nie mam.
Prawdopodobnie nigdy nie widziało i już raczej nie zobaczy. Z tym koncertem równać się będzie mogło tylko Rock In Rio podczas trasy Painkillera.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- blackcocker
- -#Moderator

W sumie to budujące
Pomijam, że to Brood ^^
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja bym tego nie wliczal, bo to przypadkowa publika. To jakbym zaczął grać podczas promocji w lidlu i stwierdził, że tysiąc ludzi byl na koncercie NecroDzosef
Wiadomo, że spora część tego spędu to będą najarane ziomki od jakichś muzycznych kupsztali, ale de facto każdy festiwal jest z przypadkową publiką. Możesz kupić bilet na fest dla jednej kapeli, a na reszcie być tylko dlatego, że grają. Jutro na Wacken będą ludzie, którzy znają coś poza Breaking The Law i będzie też pewnie masa takich, którzy nie znają.
Koncerty z nieprzypadkową publiką to tylko te własne.
Koncerty z nieprzypadkową publiką to tylko te własne.
- blackcocker
- -#Moderator

Spekulowałbym
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Jest i Tipton na bisach Woods... Pol'and'rock 
Set okrojony o 3 kawałki, Saints in Hell, Tyrant i Night comes down. Plus za to za Tiptona i całkiem niezłe nagłośnienie. Publika ch***a, same janusze lub dzieciaki z naszyfkami farben lehre a już prawdziwym hitem była "ściana śmierci" na Turbo Lover, nie no k**** co za dzbany. Ale spoko pośmiałem się, koncert przeciętny ale w końcu za darmo. No i po 8 latach byłem na broodzie, teraz to już nie wiem co by mnie mogło tam zaciągnąć

"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Cóż za samokrytyka
przeciętny, czyli się nie przyłożyli czy że względu na okrojony set? Chemii z publicznością pewnie za dużej nie było?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Nie było w ogóle. U mnie stało dwóch kolesi, którzy śpiewali jedynie "otheeeer" i "coveeeer" na Turbo Loverze. Pomijam, że jeden z nich potem się do mnie dowalał, że pewnie słucham disco polo jak zobaczył mój ekran ze SfV... Na Freweheel Burning jak Rob zostawiał publice refreny to przynajmniej u mnie ludzie nie wiedzieli co się dzieje XD klasyczne wybudzenie na Painkillera i BTL. Wydawało mi się, że nie czuli się dobrze na scenie... ale czemu się dziwić
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Holendrzy dostali premierę No Surrender i Victim Of Changes. Oba z Glennem.
-
Deleted User 7379
Dobrze wyszło, lepiej niż Lighthing Strikes, które moim zdaniem Rob strasznie męczy.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
To zależy od koncertu, ale ewidentnie wypada najsłabiej z nowych. Niestety ludziom się podoba i chyba zostanie do końca trasy.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dla mnie Lightning to najlepszy moment nowej plyty i dobrze, że jest
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Sklep internetowy Marty Gabriel z Crystal Vipera.
Pod zestawem 6 katan są małe kwadratowe ikonki. Po kliknięciu drugiej od lewej...

www.etsy.com/pl/listing/384940494/mska- ... e_active_4
Pod zestawem 6 katan są małe kwadratowe ikonki. Po kliknięciu drugiej od lewej...
www.etsy.com/pl/listing/384940494/mska- ... e_active_4
Faktycznie, koncert był taki...jak to ktoś napisał wcześniej "bez chemii". Wyszli, zagrali, poszli, jakoś tak bez szału. Obok mnie też się ktoś pytał co to za zespół 
Jednak warto było zaliczyć wcześniej koncert na trasie, bo samym Woodem to bym była lekko rozczarowana.
Jednak warto było zaliczyć wcześniej koncert na trasie, bo samym Woodem to bym była lekko rozczarowana.
Trudno o jakąkolwiek chemię, gdy sytuacja jest taka:
-Hello Poland, what do you wanna hear?
-JEEEEEEEEEEEEEEE!!!

-Hello Poland, what do you wanna hear?
-JEEEEEEEEEEEEEEE!!!