Nie ma sensu. W Berlinie było pogo na Revelations
Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
To przy granicy, pewnie przyjechali od nas albo mieli przerwę w zrywaniu truskawek
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Trasa, trasa i po trasie. Dziękuję wszystkim z którymi miałem przyjemność się bawić podczas tegorocznej trasy. Przyznać muszę, że w końcu czymś zaskoczyli! A koncerty cóż po prostu PETARDA! Co do londyńskich koncertów kolejny rok z rzędu nie dałem rady zobaczyć dwóch z rzędu:( Rok temu anulowali mi w dniu pierwszego koncertu, a w tym roku kiedy zespół już grał w O2, przelatywałem nad Londynem... Niestety niedzielne obowiązki nie pozwoliły na obejrzenie gigu:( W piątek jednak spotkała mnie bardzo miła niespodzianka
Otóż odbierając bilety na koncert oraz na aftershow party na liście gości tak jak prosiłem miałem po 2 sztuki, a po otwarciu koperty okazało się, że dostałem po 4
Także godnie zakończyłem trasę w towarzystwie forumowiczów Wickera, Madrila i Szymona popijając % na koszt IM 
Nie do końca, bo akurat w jednym z newsów oficjalnych zespół podawał, że samolot ma malowanie z Dywizjonu 302 (nie 303!!) i to był polski dywizjon akuratDzosef pisze: ↑pn sie 13, 2018 12:19 pmW każdym kraju mowi o innych pilotachXardas2309 pisze: ↑pn sie 13, 2018 11:15 am Zespół lubi polskę. Tym bardziej jak Bruce opowiadał a tej replice samolotu że takimi walczyli nasi w dywizjonie 303.
A nawet jeżeli nie to myślę że na 85 % będą w Europie. Czy lubia Polskę? Myślę, że lubią kazdy kraj i nie wyciagalbym takich wniosków.
http://www.wykop.pl/ramka/4445641/spitf ... tentyczny/
Samolotem o takich numerach latał Polak ale nie tylkk
Samolotem o takich numerach latał Polak ale nie tylkk
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No ale słyszałem w Portugalii i Belgii gadki "w samolocie podobnym do tego blablabla"wojteq pisze: ↑wt sie 14, 2018 4:48 pmNie do końca, bo akurat w jednym z newsów oficjalnych zespół podawał, że samolot ma malowanie z Dywizjonu 302 (nie 303!!) i to był polski dywizjon akuratDzosef pisze: ↑pn sie 13, 2018 12:19 pmW każdym kraju mowi o innych pilotachXardas2309 pisze: ↑pn sie 13, 2018 11:15 am Zespół lubi polskę. Tym bardziej jak Bruce opowiadał a tej replice samolotu że takimi walczyli nasi w dywizjonie 303.
A nawet jeżeli nie to myślę że na 85 % będą w Europie. Czy lubia Polskę? Myślę, że lubią kazdy kraj i nie wyciagalbym takich wniosków.
![]()
Dajcie spokój... zespoły równo kochają wszystkich, którzy przychodzą na ich komcerty. A to co gada wokalista to głaskanie publiczności.
"Wczoraj graliśmy w ... i oni byli naprawdę głośni, ale wy jesteście głośniejsi..." i tak co wieczór
"Wczoraj graliśmy w ... i oni byli naprawdę głośni, ale wy jesteście głośniejsi..." i tak co wieczór
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 1499
Gada to co chce usłyszeć publicznośc. Przecież nie powie, Polska ale jesteście zajebisci wczoraj graliśmy u Niemców i było do dupy.
-
Deleted User 2259
Mniejsze zespoły tak czasem mówią. 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mustaine bardzo rzadko chwali publikę. Dzięki temu np. jego slowa w Lizbobie brzmiały szczerze. Kilka minut dziękował publice i po prostu się dobrze bawił.
Albo: "Polska jesteście do dupy... wczoraj graliśmy u Niemców i tam byłe mega zarypiście"sekcjazwlok pisze: ↑wt sie 14, 2018 6:07 pm Gada to co chce usłyszeć publicznośc. Przecież nie powie, Polska ale jesteście zajebisci wczoraj graliśmy u Niemców i było do dupy.
www.MetalSide.pl
A dopiero co był ten dzień, gdy dwie grupki Polaków spotkały się pod halą Saku w Tallinnie - na dzień przed koncertem, dzieląc się informacją o tym, że na próbie zagrali SOTC
Grupa gdańska pozdrawia!
M.
Ja podsumuję tylko tak: KLASA KOŃ!HAMMERS pisze: ↑wt sie 14, 2018 11:15 am Trasa, trasa i po trasie. Dziękuję wszystkim z którymi miałem przyjemność się bawić podczas tegorocznej trasy. Przyznać muszę, że w końcu czymś zaskoczyli! A koncerty cóż po prostu PETARDA! Co do londyńskich koncertów kolejny rok z rzędu nie dałem rady zobaczyć dwóch z rzędu:( Rok temu anulowali mi w dniu pierwszego koncertu, a w tym roku kiedy zespół już grał w O2, przelatywałem nad Londynem... Niestety niedzielne obowiązki nie pozwoliły na obejrzenie gigu:( W piątek jednak spotkała mnie bardzo miła niespodziankaOtóż odbierając bilety na koncert oraz na aftershow party na liście gości tak jak prosiłem miałem po 2 sztuki, a po otwarciu koperty okazało się, że dostałem po 4
Także godnie zakończyłem trasę w towarzystwie forumowiczów Wickera, Madrila i Szymona popijając % na koszt IM
![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zbyt niestabilnie, raczej nie ryzykowaliby tam zagrac. O wiele bardziej realny jest Minsk czy Ryga... Tudziez Rosja, ktora w tym roku omineli.
Z ch... spadles?
Pozdro dla Rona Jeremy´ego za wspaniale chwile w trasie i poza nia, a takze dla calej reszty przemilych SanktuariaN i SanktuariaNek spotkanych w tym roku na trasie!
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Byle nie Rosja, Ryga byłaby superWICKER MAN pisze: ↑pt sie 17, 2018 11:39 pmZbyt niestabilnie, raczej nie ryzykowaliby tam zagrac. O wiele bardziej realny jest Minsk czy Ryga... Tudziez Rosja, ktora w tym roku omineli.
I całe szczęście ze już koniec!!!!
Ostatni tydzień to był ostry maraton.
4 koncerty w ciągu jednego tygodnia to bardzo rzadko się zdarza. Szacun dla wszystkich co ze mną to zrobili.
Ekipa Gdańska pozdro i dzięki za wspólne noclegi i wymiany w kolejkach
Ostatni tydzień to był ostry maraton.
4 koncerty w ciągu jednego tygodnia to bardzo rzadko się zdarza. Szacun dla wszystkich co ze mną to zrobili.
Ekipa Gdańska pozdro i dzięki za wspólne noclegi i wymiany w kolejkach
A tak poza tym to do dupy!!! Cała trasa do dupy.
Począwszy od dźwięku po setliste.
Po pierwsze za długa. Po drugie brak takich kawałków jak Wrathchild, Can I Play With Madness, Bood Brothers, Wasted Years powoduje ze nie ma na prawdę co słuchać!!!
Poza tym jakieś nadmuchiwane samoloty, jakieś głowy konia na patyku, satanistyczna głowa diabła i gościu latający z krzyżem po scenie. No porostu żenada Amen.
Z niecierpliwością będę czekał pierwszego koncertu w 2019 i jak nic się nie zmieni to pier... cały ten biznes
Począwszy od dźwięku po setliste.
Po pierwsze za długa. Po drugie brak takich kawałków jak Wrathchild, Can I Play With Madness, Bood Brothers, Wasted Years powoduje ze nie ma na prawdę co słuchać!!!
Poza tym jakieś nadmuchiwane samoloty, jakieś głowy konia na patyku, satanistyczna głowa diabła i gościu latający z krzyżem po scenie. No porostu żenada Amen.
Z niecierpliwością będę czekał pierwszego koncertu w 2019 i jak nic się nie zmieni to pier... cały ten biznes
Wydra nie pisz postów po pijaku albo nie odchodz od compa zalogowany 
Wydra niezła ironia
gratki ale mnie ta prowokacja nie wzięła 
Who motivates the motivator