Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Koncertowe przewidywania 2018
Mam tylko nadzieje, że skończą już z graniem dzień po dniu (nie licząc podwójnych koncertów),.
Pytanie bardziej do fanboy'ów Mety. Czy można liczyć, że na nadchodzącej trasie stadionowej w Europie bedą Snake Pity?
https://www.last.fm/user/kamooo
Tak, beda
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Na początku grudnia krótką traskę w kontynentalnej Europie zagra brytyjska załoga Blitzkrieg (tak, ta, co Meta nagrała jej kawałek i wiele razy potem łoiła go na koncertach). Wokal niezmienny od zarania kapeli, przy tym bardzo zacny!
www.youtube.com/watch?v=dN8SSEVDJiY
www.blitzkriegmusic.com/tour
www.youtube.com/watch?v=dN8SSEVDJiY
www.blitzkriegmusic.com/tour
Ghost podczas wiosennej trasy po Europie pominie PL.
Szkoda, trochę ludzi by pewnie przyszło. Prequelle było na bodajże 33 miejscu OLiS.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dziwne, hype jest bardzo duży, zainteresowanie poprzednimi koncertami dobre. Dziwię się, że LN odpuściło temat.
Chyba, że Duch taki drogi się zrobił.
Chyba, że Duch taki drogi się zrobił.
Nie znaleźli obiektu? Zupełnie nie rozumiem, wyprzedali by halę.
Szkoda ,w końcu bym tego Ghosta zobaczył.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Jakby nie patrzeć, tym razem jest więcej twarzy (masek) na scenie.
A i tak cały hajs trafia do jednej osoby
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
A ja się w sumie cieszę. Tak bym się głowił czy iść, a tak problem z głowy, bo akurat na Ghosta specjalnie nie będę jeździł za granicę 
EDIT: Co nie zmienia faktu, że podobnie jak Wy się dziwię, że nikt nie podjął się ściągnięcia ich do nas. Też mi się wydaje, że wzięcie jest spore. Poprzednio Stodoła była wypchana.
EDIT: Co nie zmienia faktu, że podobnie jak Wy się dziwię, że nikt nie podjął się ściągnięcia ich do nas. Też mi się wydaje, że wzięcie jest spore. Poprzednio Stodoła była wypchana.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Można rzucić hasło: "PiS (albo: Rydzyk) zakazał koncertu Ghosta"
Jełopy kupią na 100%
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ogólnie średnio to wygląda ostatnio u nas.
Primal Fear z Riot V nas omijaja, Avantasii też nikt nie sprowadził (co akurat mnie nie zaskakuje, ale smuci).
Primal Fear z Riot V nas omijaja, Avantasii też nikt nie sprowadził (co akurat mnie nie zaskakuje, ale smuci).
Zapomniałeś o:
Accept
Saxon
Kamelot
Doro
...
Accept
Saxon
Kamelot
Doro
...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Jeżeli chodzi o Doro, to się nie dziwię. Wiele lat temu w "starej" Progresji były na niej pustki (co miało tą zaletę, że przyszedłem późno i bez problemu wszedłem na barierkę w miarę na środku
). Natomiast Accept, Saxon - to dziwi i smuci, bo te kapele na poprzednich koncertach zapełniały sale.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Dwa lata temu w grudniu grała w Kato i choć nie byłem, to kojarzę, że sporo osób było
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
A masz rację. Zupełnie zapomniałem o tym koncercie (a to nie był Kraków?). Planowałem się wybrać i mi się nie udało, pewnie dlatego nie wziąłem go pod uwagę. Ale to nie zmienia faktu, że dziwi przede wszystkim brak koncertów Saxona, Acceptu (chociaż tutaj w grę mogą wchodzić te nieszczęsne supporty przed Sabatonem) i Ghosta.
Katowice - Mega Clubpz pisze: ↑pn sie 20, 2018 7:14 pmA masz rację. Zupełnie zapomniałem o tym koncercie (a to nie był Kraków?). Planowałem się wybrać i mi się nie udało, pewnie dlatego nie wziąłem go pod uwagę.
https://www.rockmetal.pl/galeria/doro-katowice.16.html
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Szkoda, że nie ma fotki ze sceny - nie ma jak ocenić frekwencji.