Legacy of the Beast World Tour 2019 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2019 - trasa
Trzymamy kciuki aby tym razem newsy od Wickera się nie sprawdziły ... 
To by była pierwsza fake news od Wickera
Who motivates the motivator
Wszystko wskazuje na to ze Europy nie będzie. Jak ogłoszą daty amerykańskie to wiadomo ze po ptokach. A podobno ogłoszenie dat już blisko.
Jedyne pytanie czy tylko obie Ameryki czy coś więcej w sensie Azja i Australia
Jedyne pytanie czy tylko obie Ameryki czy coś więcej w sensie Azja i Australia
No cóż.. W końcu nadejdzie ten moment, że trzeba będzie się wybrać pierwszy raz za ocean 
Zawsze moze byc jeden europejski gig na otwarcie trasy jak kiedys Moskwa czy Belgrad
Pożyjemy, zobaczymy
Pamiętam, że w spekulacjach setlistowych Wicker znacząco się rozjechał z końcowym setem 
Ja liczę na letnie festiwale
Ja liczę na letnie festiwale
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No to trzeba bedzie robić Stany...
Ile was mniej więcej taka wycieczka do US&A kosztuje?
Wiadomość o braku Ironów w Europie mnie załamała
Wiadomość o braku Ironów w Europie mnie załamała
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

800zl wiza, okolo 2 kola za loty w dwie strony.
To nie tak zle
Może coś z tego wyjdzie
Może coś z tego wyjdzie
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
A co z Kanadą? Nie trzeba wizy i bilety tańsze 
W grze LOTB tydzien z samurajami, moze Japonie oglosza niebawem 
Samolota majo,wszędzie przyleco do nas też

Wierzymy troszkę

Wierzymy troszkę
Reach out.
Wrocław 2016
Zabawię się w RALF'a , gdzie te daty ? Ja się już niecierpliwie , dlaczego tak długo to trwa , niech to w końcu ogłoszą .
( sorry RALF ale też niecierpliwie się ) 
Who motivates the motivator
RALF żyje
, tylko na ten moment musiałem odpuścić wiele rzeczy. Mam nadzieję, że ktoś zajmie się administrowaniem oficjalną stroną FC i profilem na FB. Za dużo mam obowiązków. Co do trasy - niestety na 99,9% Europę w przyszłym roku odpuścili. Czwarta trasa rok po roku, to już za dużo dobrego. Stary kontynent jest już w tej chwili obłożony niezwykle atrakcyjnymi koncertami: Rammstein, Meta, KISS, Slipknot, Tool i wielu innych. Można liczyć, iż wrócą do nas już z nowym albumem. To, co na ten moment jest pewne to objazd w 2019 obu Ameryk. Jeden z użytkowników OIMFC twierdzi, iż trasa zacznie się w lipcu i potrwa do października włącznie. Czyli w sumie można się spodziewać podobnej ilości koncertów, co w tym roku. Najzwyczajniej "LotB" to taki krótszy przerywnik pomiędzy dwoma dużymi trasami albumowymi: 2016 - 2017/2020 - 2021.
Dużo się mówi o kolejnych albumach British Lion oraz... solowej płycie Dickinson'a. Jeśli wierzyć artykułowi opublikowanemu na "Meriskal Rock", to IM najbliższe miesiące (zima) przeznaczy na rejestrację nowego albumu. Mówi się również o jakimś nowym produkcie marketingowym, który ma się ukazać w przyszłym roku na rynku i nie ma to być kolejne piwo. Na ten moment interesują mnie Digipaki, jakość brzmienia, wydania, poligrafia. Kupię jeden tytuł i sam przekonam się, co to jest warte.
Pozdrawiam Wszystkich
Dużo się mówi o kolejnych albumach British Lion oraz... solowej płycie Dickinson'a. Jeśli wierzyć artykułowi opublikowanemu na "Meriskal Rock", to IM najbliższe miesiące (zima) przeznaczy na rejestrację nowego albumu. Mówi się również o jakimś nowym produkcie marketingowym, który ma się ukazać w przyszłym roku na rynku i nie ma to być kolejne piwo. Na ten moment interesują mnie Digipaki, jakość brzmienia, wydania, poligrafia. Kupię jeden tytuł i sam przekonam się, co to jest warte.
Pozdrawiam Wszystkich