Rozrasta się ten Mystic.Więcej i mocniej!
2 dni, 3 sceny (w tym dwie open-air) i 28 zespołów zagra na Mystic Festival 2019 x Slipknot.
Kolejne ogłoszenia jeszcze w tym tygodniu
25-26/06/2019 - Mystic Festival 2019 - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25-26/06/2019 - Mystic Festival 2019 - Kraków
kurcze, może jak to wypali to w 2020 będzie to fest pełną gębą na polu jakimś? 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Piękna wiadomość. W takim razie chyba są realne szanse na pełny set u Diamonda, bo jednak dodatkowa scena robi swoje.
Bardzo mnie cieszy, że Polska nieco ożywa pod względem festiwali. Można narzekać, że to taki fest dla wszystkich, ale chyba obecnie nie da się tego inaczej załatwić tak, aby wydarzenie na siebie zarobiło i wróciło za rok.
Bardzo mnie cieszy, że Polska nieco ożywa pod względem festiwali. Można narzekać, że to taki fest dla wszystkich, ale chyba obecnie nie da się tego inaczej załatwić tak, aby wydarzenie na siebie zarobiło i wróciło za rok.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Warto też dodać, że zmienili godziny na wydarzeniu na fejsie. Obecnie mamy od 12 do 2 
Sama informacja ciekawa, tym bardziej jeśli wśród tej ósemki będzie coś ciekawego a nie tylko lokalne zespoły mające podbić liczbę zespołów
Jestem dobrej myśli.
Sama informacja ciekawa, tym bardziej jeśli wśród tej ósemki będzie coś ciekawego a nie tylko lokalne zespoły mające podbić liczbę zespołów
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No to raczej średnio.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No, dla mnie z tym to też bardzo średnio, ale napisali oficjalnie, że to nie jest head żadnego dnia.
Do końca miesiąca 14 dni, a oni ogłaszają jeden zespół tygodniowo? Dziwne.
Emperor dopiero co był na Metalmanii, wątpię więc, by znacząco podniósł im sprzedaż. Ale fajnie będzie zobaczyć.
Emperor dopiero co był na Metalmanii, wątpię więc, by znacząco podniósł im sprzedaż. Ale fajnie będzie zobaczyć.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No przede wszystkim w kontekście frekwencji pisałem, że słabo. Wczoraj o tym rozmawialiśmy wracając z Łodzi.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

W kontekście frekwencji to akurat nie powiedziałbym, że słabo, bo zajmując swoje miejsce w szeregu (a nie będąc przehype'owanym headem, jak na MM) przyciągną swoją publiczność, zresztą już sporo zadowolenia z tego ogłoszenia się pojawiło na fejsbuniu MF. Słabo jest z punktu widzenia mojego/Twojego/tych, co nie słuchają smołametalu.
Ale dopiero co u nas byli, więc to raczej średni strzał. Trochę ludzi przyciągnie, ale bez przesady. Dobrze, że nie jest to headliner, bo to by była porażka.
Ale ci, co słuchają smołametal już raczej ich widzieli na Metalmanii, gdzie odkyrwali w całości Anthems, a tutaj są na festiwalu razem ze Slipknotem i Powerwolfem. Także nie wiem, czy ci ludzie będą tacy chętni na kupno wejściówki. No chyba, że Emperor występuje drugiego dnia, bo na niego nie znamy jeszcze składu.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie wiem czy to był przehajpowany head, na Graspopie grali jako co-headliner, na Wacken grali tuż przed headlinerami.Zakkahletz pisze: ↑pt lis 16, 2018 6:18 pm W kontekście frekwencji to akurat nie powiedziałbym, że słabo, bo zajmując swoje miejsce w szeregu (a nie będąc przehype'owanym headem, jak na MM) przyciągną swoją publiczność, zresztą już sporo zadowolenia z tego ogłoszenia się pojawiło na fejsbuniu MF. Słabo jest z punktu widzenia mojego/Twojego/tych, co nie słuchają smołametalu.
W piątek o 10:00 kolejne ogłoszenia (w tym drugiego heada) oraz start ogólnej sprzedaży biletów.
Disturbed w Warszawie, jest jeszcze przed koncertem Slayera, czyli ten Sabaton staje się najbardziej prawdopodobny... 
Sabaton, Ghost. Naprawdę nie widzę innych opcji, tylko te dwie kapele pasują mi na headlinera i w ich przypadku jest to możliwe logistycznie.
No chyba, że jakieś Within Temptation i tym podobne, bo o popularności takich zespołów nie mam zielonego pojęcia.
No chyba, że jakieś Within Temptation i tym podobne, bo o popularności takich zespołów nie mam zielonego pojęcia.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Btw dałem fake newsa, bilety owszem, wjeżdżają o 10:00, ale w poniedziałek 
Moze Demons& Wizards ???? Jak nie na Mystic to gdzie ??? Jak nie Knockout to kto ???? Jeszcze Ghost i jestem bankowo !!!!