Wątpię w to
Prędzej hala
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Jeśli ma przyjechać po raz pierwszy do PL i to od razu powinien organizator iść "z grubej rury". Plotki mówią o Śląskim i wcale bym się nie zdziwił. Choć - z drugiej strony - nie wiem czy Eminem ma u nas aż tak dużą bazę fanów. Z drugiej strony - znając Ema pewnie zagra tylko kilka sztuk w Europie, więc do Chorzowa zjadą pewnie ludzie z innych krajów.

A z czego wróżyłeś, jak tydzień temu napisałeś, że Metalmania będzie, a następnego dnia zmieniłeś tego posta na "Kusy pisze: ↑pt lis 16, 2018 10:01 amPewnie, było kilka fakapów - bo różne jaja się dzieją w branży. O takim Tool pisałem jednak dużo wczesniej, i co przyjechał?
Zresztą, wali mnie czy ktoś wierzy - możecie równie dobrze dalej sobie wróżyć z fusów i wnętrzności kotów, jak to zazwyczaj mieliście w zwyczaju![]()

Szansa jest, np. dzień po Download albo dzień przed Pragą. Jak nie ogłoszą Polski do końca stycznia, kupię bilet na Pragę.

Nie sądzę, żeby jakikolwiek heavy metal sprzedał u nas więcej (nie liczę Maidenów i Judasów). Helloween w wersji United też był mizerny - hala Koło. W każdym razie mnie by Running Wild skłonił to uczestnictwa