25-26/06/2019 - Mystic Festival 2019 - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 25-26/06/2019 - Mystic Festival 2019 - Kraków
Nie będzie Ghosta, a DW bardzo prawdopodobne
Już wczoraj Cię z Sardem wyjaśnialiśmy, że Ghost jak najbardziej może zagrać
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To, że uprawiacie wishful thinking to juz nie moja sprawa xD
O ile pamiętam, to na kilka całkiem logicznych argumentów nie umiałeś odpowiedzieć, więc to raczej nie jest wishful thinking, czego nie można teraz powiedzieć o nakręcaniu się na Slayera.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Możesz oczywiscie myśleć życzeniowo i dorabiać argumenty, ale nie bedzie Ghosta na Mystic.
-
Deleted User 2259
Jak na razie z tego całego bajzlu, to interesuje mnie tylko King Diamond.
xD
Mnie póki co zachęca King Diamond i trochę Testament, więc też liczę jednak na tego Ghosta. Jako head to by było coś 
-
Deleted User 7586
To się nie doczekasz Ghosta.
Przyszedł czas, aby odkryć kolejne karty! Podczas nowej edycji MYSTIC FESTIVAL na scenie, obok SLIPKNOT, KING DIAMOND, EMPEROR, AMON AMARTH, TESTAMENT, POWERWOLF, TRIVIUM, CARCASS i MUNICIPAL WASTE pojawią się zespoły SABATON, WITHIN TEMPTATION, ELUVEITIE, IMMOLATION, CROWBAR oraz POWER TRIP. Festiwal odbędzie się w dniach 25 - 26 czerwca w TAURON Arenie Kraków oraz w otaczającym halę Parku Lotników, gdzie znajdzie się druga scena oraz miasteczko festiwalowe. W ciągu dwóch dni, na trzech scenach, pojawi się 28 artystów! Informacje o kolejnych Artystach podamy wkrótce, natomiast już w najbliższy poniedziałek o godzinie 10.00 w sprzedaży pojawią się bilety jednodniowe!
Headlinerzy: Slipknot (25) i Sabaton (26)
Przyszedł czas, aby odkryć kolejne karty! Podczas nowej edycji MYSTIC FESTIVAL na scenie, obok SLIPKNOT, KING DIAMOND, EMPEROR, AMON AMARTH, TESTAMENT, POWERWOLF, TRIVIUM, CARCASS i MUNICIPAL WASTE pojawią się zespoły SABATON, WITHIN TEMPTATION, ELUVEITIE, IMMOLATION, CROWBAR oraz POWER TRIP. Festiwal odbędzie się w dniach 25 - 26 czerwca w TAURON Arenie Kraków oraz w otaczającym halę Parku Lotników, gdzie znajdzie się druga scena oraz miasteczko festiwalowe. W ciągu dwóch dni, na trzech scenach, pojawi się 28 artystów! Informacje o kolejnych Artystach podamy wkrótce, natomiast już w najbliższy poniedziałek o godzinie 10.00 w sprzedaży pojawią się bilety jednodniowe!
Headlinerzy: Slipknot (25) i Sabaton (26)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kazdy? Ja tu czytałem o Ghost - chociaż jak robią gig z LN to w umowie mają wyłączność 
Każdy może nie. Niektórzy liczyli na coś innego, ale nazwy Sabaton i Slayer padały jednak najczęściej. Myślę, że Sabaton pozwoli im na spokojne dopięcie imprezy pod względem frekwencyjnym. Do tego kilku metali przyjedzie na Kinga i drugi dzień będzie git. 
EDIT: No i mogę spokojnie stwierdzić, że ta impreza mnie nie interesuje. Co prawda chętnie zobaczyłbym Within Temptation i Kinga przy okazji, ale nie w tej cenie.
EDIT: No i mogę spokojnie stwierdzić, że ta impreza mnie nie interesuje. Co prawda chętnie zobaczyłbym Within Temptation i Kinga przy okazji, ale nie w tej cenie.
Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2018 10:31 am przez pz, łącznie zmieniany 1 raz.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
eh... jakby nie mogli dać WT 25 buuu... Sharon wybaczy, ale 26 jestem na Knopflerze w Pradze i dupa. Za to WT już jutro 
-
paulek
- -#Lord of the flies

skład tak chyba spoecjalnie pomieszany coby być na obydwu dniach.... eh, AMony i Testament przesunać na drugi dzień a stamtąd emperora dać wcześniej i byłoby a tak trza kominowac chyba jednak karnet...
jakie to są jaja xD
Ale może się przejadę na 26 vi ... Dla mnie rozdzielenie idealne. 25 vi nie ma nic szczególnie ciekawego.
Ale może się przejadę na 26 vi ... Dla mnie rozdzielenie idealne. 25 vi nie ma nic szczególnie ciekawego.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Na razie jedynym argumentem za moim pójściem pierwszego dnia jest Power Trip. Combo Sabaton & Within Temptation jest tak spierdolone, że szkoda gadać. Chociaż ogólnie ten drugi dzień nie wygląda tak źle, jest King, Emperor, Immolation, Crowbar...
Nie wiem co Cię Dzosef bawi, skoro sam od początku przychylałem się do Sabatonu w roli heada, ale pozwolę Ci się pocieszyć jeszcze chwilę.