+1
Jakie frekwencję Turbo przyciąga?
Trochę wątpię w pełen klub
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
+1

A ten Kwadrat to na ile osób? Bo ja raczej bym narzekał na frekwencję na Turbo, ale widziałem ich głównie w Warszawie. I raz w Bydgoszczy - tam było tłoczno, ale to było zakończenie roku, więc trochę inna sytuacja.blackmailer pisze: ↑pt wrz 14, 2018 10:22 am Ostatnio, gdy byli w Kwadracie z Katem i ALASTOREM(!!!) to było całkiem przyzwoicie, wydaje mi się, że wiele wolnego miejsca nie było![]()

Nie będę się starał na szacowanie, bo jestem bardzo słaby w zgadywaniu liczby osób na takich wydarzeniach. Bywałem w mniejszych klubach, a w Kwadracie dochodzi jeszcze spory balkon, gdzie zawsze jest sporo osób.pz pisze: ↑pt wrz 14, 2018 10:24 amA ten Kwadrat to na ile osób? Bo ja raczej bym narzekał na frekwencję na Turbo, ale widziałem ich głównie w Warszawie. I raz w Bydgoszczy - tam było tłoczno, ale to było zakończenie roku, więc trochę inna sytuacja.blackmailer pisze: ↑pt wrz 14, 2018 10:22 am Ostatnio, gdy byli w Kwadracie z Katem i ALASTOREM(!!!) to było całkiem przyzwoicie, wydaje mi się, że wiele wolnego miejsca nie było![]()

To teraz możesz bezpośrednio z Poznania jechać do Łodzi i problem logistyczny z powrotem do Warszawy i jazdą następnego dnia do Łodzi przestanie istnieć

Kto to pisałPodczas występów GRZEGORZA KUPCZYKA panuje niezwykła atmosfera, wzbogacona intrygującym sposobem aranżacji i wyjątkowym charakterem opracowań poszczególnych kompozycji w wykonaniu czołowego wokalisty rockowego w Polsce.
My nocujemy przy ul. Ondraszka w Katowicach. A po sobotnim koncercie nocleg w niemieckim busie nach Warschau