03/12/2018 - Paul McCartney - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

Re: 03/12/2018 - Paul McCartney - Kraków
Organizacja przy wejsc to nieporozumienie, kolejki długie a nikt nie wie gdzie stoi.
Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2018 8:22 pm przez Proboszcz_Dobrodziej, łącznie zmieniany 1 raz.
Otworzyli brame, gdzie stalem o 19.10. trybuny jeszcze puste w większości, płyta zapełniona w 3/4.
I ciekawe czy Paul zacznie równo o 20, mimo że hala się zapełnia dopiero..
DJ zaczął równo o 19:30.
I ciekawe czy Paul zacznie równo o 20, mimo że hala się zapełnia dopiero..
https://www.last.fm/user/kamooo
-
Deleted User 4876
Paul to najwybitniejszy artysta naszych czasów... Pobija nawet Stonesow

Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Miałem bardzo podobne odczucie, a nie sądziłem, że po zobaczeniu Stonesów będę mieć tego typu przemyślenia.. złapałeś kostkę? On w ogóle cokolwiek rzucił?thorgal_30 pisze: ↑pn gru 03, 2018 11:47 pm Paul to najwybitniejszy artysta naszych czasów... Pobija nawet Stonesow
Ten koncert to było mistrzostwo świata.
https://www.last.fm/user/kamooo
-
Deleted User 4876
Żadnych fantów... Technicy też nic a nic.. nie na Paulu to jest misja niewykonalna...mój trzeci jego gig i On jeszcze nigdy nic nie rzucił. Raz w Berlinie pałker podał pałeczki do kogoś z transparentem że ten chce... nawet planowałem powtórzyć ten manewr, ale dzień przed koncertem nie chciało mi się bannera szykować... i zdupiłem..cały koncert w 3cim rzędzie, metr od barierki centralnie na środku
ale doznania muzyczno-estetyczne to najpiekniejsze fanty z tego koncertu... widzieć tę Laskę z Suwałk...jak odleciała... stała 45 centymetrów ode mnie... MIAZGA ( chyba tylko Piotr Żyła po zdobyciu brążu na MŚ był bardziej w innym wymiarze niż Ona )... bo Ci od oświadczyn to byli Vipy, więc to było wcześniej ustawione na soundczeku na bank. Nagłośnienie żyleta...efekty na live and let die zjadają Kiss i Rammstein razem wzięte
Oj... to nie był gig...to był PRZEgig. 
A mi nie urwało. Nie znam solowej i Wingsowej twórczości Paula, więc nie czułem emocji przy tych kawałkach. Na Beatlesowskich było lepiej (na Hey Jude nawet się oczy zaszkliły), ale głos Paula już mocno nie ten, a chórki zespołu tylko psuły efekt, zamiast go wzmacniać. Cieszę się, że go zobaczyłem na żywo i nie żałuję, ale kolejny raz już bym nie poszedł.
PS Organizacja LN to jest skandal. Wpuszczali od 19, zamiast od 18:15 (EE), nikt nie wiedział, do którego wejścia miał stać, na płytę wchodziło się jakimiś klatkami schodowymi, zamiast tym szerokim wejściem z zewnątrz, przy wejściu na płytę był taki tłum, że ochrona nie miała jak sprawdzać., czy masz właściwy bilet i w końcu nie sprawdzali tych dowodów, bo już pewnie nie było czasu (pozdro dla każdego, który zapłacił za zmianę danych). Niech ta jeb... firma spłonie.
PS Organizacja LN to jest skandal. Wpuszczali od 19, zamiast od 18:15 (EE), nikt nie wiedział, do którego wejścia miał stać, na płytę wchodziło się jakimiś klatkami schodowymi, zamiast tym szerokim wejściem z zewnątrz, przy wejściu na płytę był taki tłum, że ochrona nie miała jak sprawdzać., czy masz właściwy bilet i w końcu nie sprawdzali tych dowodów, bo już pewnie nie było czasu (pozdro dla każdego, który zapłacił za zmianę danych). Niech ta jeb... firma spłonie.
-
Deleted User 2259
Ile czasowo wyszedł koncert? bo 38 utworów na setlistfm aż widnieje.
-
Deleted User 4876
zaczął bodajże 20:22... natomiast jak skończył to nie spojrzałem.. ale dostałem esa od znajomych o 23:!7 ze już są na zewnątrz.. więc pewnie 2h45 było grane...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

O co chodzi z laska z Suwalk? 
Wejsice sie opoznilo, bo Sir Paul, jak na mega gwiazde przystalo, troche sie spoznil i wyladowal w Krakowie po godz. 17 - dotarl do hali ok. 18, a mial jeszcze platny soundcheck do wykonania.
Wejsice sie opoznilo, bo Sir Paul, jak na mega gwiazde przystalo, troche sie spoznil i wyladowal w Krakowie po godz. 17 - dotarl do hali ok. 18, a mial jeszcze platny soundcheck do wykonania.
-
Deleted User 4876
Laska z Suwałk to ta ADA..co weszła na scenę i była totalnie zamroczona
z bliska wyglądało to dość dramatycznie...