03/12/2018 - Paul McCartney - Kraków

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Proboszcz_Dobrodziej
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: 03/12/2018 - Paul McCartney - Kraków

Post autor: Proboszcz_Dobrodziej »

Organizacja przy wejsc to nieporozumienie, kolejki długie a nikt nie wie gdzie stoi.
Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2018 8:22 pm przez Proboszcz_Dobrodziej, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Otworzyli brame, gdzie stalem o 19.10. trybuny jeszcze puste w większości, płyta zapełniona w 3/4.

I ciekawe czy Paul zacznie równo o 20, mimo że hala się zapełnia dopiero.. :) DJ zaczął równo o 19:30.
https://www.last.fm/user/kamooo
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Paul to najwybitniejszy artysta naszych czasów... Pobija nawet Stonesow
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Obrazek
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

thorgal_30 pisze: pn gru 03, 2018 11:47 pm Paul to najwybitniejszy artysta naszych czasów... Pobija nawet Stonesow
Miałem bardzo podobne odczucie, a nie sądziłem, że po zobaczeniu Stonesów będę mieć tego typu przemyślenia.. złapałeś kostkę? On w ogóle cokolwiek rzucił?

Ten koncert to było mistrzostwo świata.
https://www.last.fm/user/kamooo
Deleted User 4876

Żadnych fantów... Technicy też nic a nic.. nie na Paulu to jest misja niewykonalna...mój trzeci jego gig i On jeszcze nigdy nic nie rzucił. Raz w Berlinie pałker podał pałeczki do kogoś z transparentem że ten chce... nawet planowałem powtórzyć ten manewr, ale dzień przed koncertem nie chciało mi się bannera szykować... i zdupiłem..cały koncert w 3cim rzędzie, metr od barierki centralnie na środku :D ale doznania muzyczno-estetyczne to najpiekniejsze fanty z tego koncertu... widzieć tę Laskę z Suwałk...jak odleciała... stała 45 centymetrów ode mnie... MIAZGA ( chyba tylko Piotr Żyła po zdobyciu brążu na MŚ był bardziej w innym wymiarze niż Ona )... bo Ci od oświadczyn to byli Vipy, więc to było wcześniej ustawione na soundczeku na bank. Nagłośnienie żyleta...efekty na live and let die zjadają Kiss i Rammstein razem wzięte :) Oj... to nie był gig...to był PRZEgig. :D
Benson
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Benson »

A mi nie urwało. Nie znam solowej i Wingsowej twórczości Paula, więc nie czułem emocji przy tych kawałkach. Na Beatlesowskich było lepiej (na Hey Jude nawet się oczy zaszkliły), ale głos Paula już mocno nie ten, a chórki zespołu tylko psuły efekt, zamiast go wzmacniać. Cieszę się, że go zobaczyłem na żywo i nie żałuję, ale kolejny raz już bym nie poszedł.
PS Organizacja LN to jest skandal. Wpuszczali od 19, zamiast od 18:15 (EE), nikt nie wiedział, do którego wejścia miał stać, na płytę wchodziło się jakimiś klatkami schodowymi, zamiast tym szerokim wejściem z zewnątrz, przy wejściu na płytę był taki tłum, że ochrona nie miała jak sprawdzać., czy masz właściwy bilet i w końcu nie sprawdzali tych dowodów, bo już pewnie nie było czasu (pozdro dla każdego, który zapłacił za zmianę danych). Niech ta jeb... firma spłonie.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Ile czasowo wyszedł koncert? bo 38 utworów na setlistfm aż widnieje.
Deleted User 4876

zaczął bodajże 20:22... natomiast jak skończył to nie spojrzałem.. ale dostałem esa od znajomych o 23:!7 ze już są na zewnątrz.. więc pewnie 2h45 było grane...
Benson
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Benson »

2h44min
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

O co chodzi z laska z Suwalk? ;)

Wejsice sie opoznilo, bo Sir Paul, jak na mega gwiazde przystalo, troche sie spoznil i wyladowal w Krakowie po godz. 17 - dotarl do hali ok. 18, a mial jeszcze platny soundcheck do wykonania. 8)
Deleted User 4876

Laska z Suwałk to ta ADA..co weszła na scenę i była totalnie zamroczona :) z bliska wyglądało to dość dramatycznie...
ODPOWIEDZ