Ja mam bluze Manowar i koszulkę Dark Roots Testa, jak mnie zauwazysz to zbijmy pioneNiech wam będzie![]()
![]()
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Ja mam bluze Manowar i koszulkę Dark Roots Testa, jak mnie zauwazysz to zbijmy pioneNiech wam będzie![]()
![]()

Nie, ja stałem pod samą barierka z prawej strony od razu za gumbyym.LukaSieka, to Ty na Sodomie trzymałeś w górze dżinsową katanę?

Pewnie znowu wszystkie teksty śpiewałeśNie, ja stałem pod samą barierka z prawej strony od razu za gumbyym.LukaSieka, to Ty na Sodomie trzymałeś w górze dżinsową katanę?
Sam koncert rewelacja. Death Angel jak zwykle konkret. Rzeczywiste mogliby w końcu przyjechać z pełnym setem, żeby skopać wszystkim dupy przez przynajmniej dobrą godzinę, tak jak to oni potrafią najlepiej.
Sodom jeden z lepszych koncertów jakie widziałem. Frank Blackfire kradł ten koncert w dużym stopniu. Bardzo sie cieszę, że moglem w końcu zobaczyć go grającego w tej kapeli. Pomysł z czteroosobowym składem jak najbardziej na plus. Brzmi to na żywo znakomicie. Kawałki zagrane tak jak być powinny, bez zbędnego upiększania, ani kombinowania. Set świetny, tylko jak dla mnie z co najmniej 10 minut za krótko. No, ale wiadomo jakie są mankamenty zespołów grających przed daniem głównym.
Exodus jak zwykle na żywo chłostał. Nie był to może ich najlepszy koncert jaki widziałem, ale zagrali zaj*biście. Szkoda, że znów bez Gary'ego Holta, ale Lum na koncertach też daje radę, w ogóle się nie oszczędza. Podejrzewam, że Exodus z Holtem to już raczej pozostaje tylko w sferze marzeń, dlatego dobrze, że chociaż dwa razy go widziałem z Exodusem.

W przyszłym roku nowa płyta, to będzie okazja, by ruszyli w porządną trasę jako head/co-head/special guest. Po 2 ostatnich tak dobrych przyjęciach na pewno Polski nie ominą.https://www.setlist.fm/setlist/death-an ... 466f7.html
To dotychczas mój najdłuższy gig Death Angela, chciałbym ich zobaczyć w klubie jako gwiazdę. Należy im się.

Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości