Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

I też ani Painkillera ani Breaking the Law. Interpretuję to tak, że fanom metalu z wieloletnim stażem te numery się przejadły i mają ich dość...ale trochę obiektywizmu! Dla mnie riff z BtL to abecadło i kult i chociaż od dawna nie słuchałem studyjnej wersji, to nie byłbym w stanie pominąć w takim zestawieniu! Niemniej, Twoje zestawienie i tak jest zdecydowanie lepsze od tego co wyszło z głosowania...Top 20
1. Hell Bent for Leather
2. Running Wild
3. Beyond the Realms of Death
4. Rock Hard Ride Free
5. One Shot at Glory
6. Diamonds and Rust
7. Burnin' Up
8. Better By You Better Than Me
9. Leather Rebel
10. Hell Patrol
11. Some Heads are Gonna Roll
12. The Ripper
13. You Don't Have to Be Old to Be Wise
14. Evil Fantasies
15. Stained Class
16. Dissident Aggressor
17. Raw Deal
18. Night Comes Down
19. Heroes End
20. The Rage

Lubię wszystkie kawałki z British Steel i Painkiller, ale trzeba coś wybrać. Osobiście wolę te które wymieniłem od klasyków, zawsze wolałem np One Shot at Glory od Painkiller. Do Breaking the Law mam pewien sentyment bo mi pomagał uczyć się gry na gitarze. Ostatecznie to i tak tylko zabawa.
I też ani Painkillera ani Breaking the Law. Interpretuję to tak, że fanom metalu z wieloletnim stażem te numery się przejadły i mają ich dość...ale trochę obiektywizmu! Dla mnie riff z BtL to abecadło i kult i chociaż od dawna nie słuchałem studyjnej wersji, to nie byłbym w stanie pominąć w takim zestawieniu! Niemniej, Twoje zestawienie i tak jest zdecydowanie lepsze od tego co wyszło z głosowania...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość