Koncertowe przewidywania

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 4876

Re: Koncertowe przewidywania 2019

Post autor: Deleted User 4876 »

pz pisze: pn gru 17, 2018 7:59 pm Piszemy o szeroko pojętych zespołach rockowych (ewentualnie o starych, uznanych gigantach popu typu Phil Collins czy Rod Stewart) i ona chyba nie mieści się w tym zakresie.
To że się nie mieści to znaczy że można sobie żartować z ataku terrorystycznego na jej koncercie, i tym samy robić sobie 'podśmiehujki" z ofiar???
Tak tylko pytam, aby się douczyć, bo może jestem w błędzie i niepotrzebnie szukam spiny. Może do kanonu zachowań fana Maiden i innych metalowych zespołów należy śmieszkowanie z takich zdarzeń. Nie wiem, dlatego pytam ...
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Dokładnie tak, niepotrzebnie szukasz spiny. Posty moje i Pz odnoszą się do pytania Krusejdera na temat braku hejtu na tę pannę.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Ale przecież ja się odniosłem do wypowiedzi Krusejdera, który pisał, że AG to muzyczny syf i produkt show-biznesu i do jego nawiązania w tym kontekście do NK i SM, a nie do wypowiedzi Dzosefa, która była poniżej jakiegokolwiek poziomu i nie miałem zamiaru jej komentować.

Edit: widzę, że odpisaliśmy jednocześnie.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Deleted User 4876

Uff...ulżyło mi ;-)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Dzosef przechodzi ostatnio trudny okres ;)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Kaia Hansena, który zażartował; że Cobain mógł sie zastrzelić zanim nagral muzykę z Nirvana też uważacie za strasznego? ;)
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Deleted User 4876

1. porównywanie się do Kaia to chyba przerost ego ( ale mogę się nie znać)
2. zestawienie samobójczej śmierci Kurta, która była tylko i wyłącznie jego decyzją z zamachem, w którym zginęły 22 osoby i 59 zostało rannych... no cóż, podzielam opinię, która pojawiła się powyżej tzn. "poniżej jakiegokolwiek poziomu ".
3. Ty tak chyba z przekory, bo nie wierzę że można tak brnąć. :facepalm: :facepalm:
4. Z moje strony nie ciągnę już tego tematu, bo tak jak mówi przysłowie "sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Dzosef szkoda po prostu, że popełniając głupotę, która - powiedzmy - może się zdarzyć każdemu (choć pewnie każdemu by się nie zdarzyła...), zamiast się zreflektować brniesz dalej w tę głupotę, szukając kolejnych usprawiedliwień. Czasem trzeba umieć powiedzieć "ok, przegiąłem", posypać głowę popiołem i już. Zwyczajnie przyznać się do błędu i nie brnąć dalej.
Z takich spraw się nie żartuje, to oczywista oczywistość.
Benson
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Benson »

IMO to kwestia wieku. Każdy z nas, gdy miał te 14/15 lat gadał głupoty, żeby "zaimponować". Dorośnie, to pewnie mu przejdzie.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Sorry, taki mamy klimat do żartów. Jak w rodzinie Pawłowiczy: jedna siostra w KODzie a druga to Krystyna.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Co ma ten babsztyl ze swoją rodzinką do żartowania z zamachów?

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Vorgel »

Świetny temat, w końcu się coś dzieje, a nie ciągle 'a gdyby to, a gdyby tamto'.

Ariana Grande >>>>>> NK >>>>>>>>>>SM

PS. Nie znam żadnej płyty AG i ma o tyle przewagę nad pozostałymi dwoma.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Ja bym się chętnie na nią przeszedł, przynajmniej można się pogibać :dance:
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

thorgal_30 pisze: wt gru 18, 2018 3:01 am 1. porównywanie się do Kaia to chyba przerost ego ( ale mogę się nie znać)
Porównuję dwie sytuacje, a nie siebie.

I serio, nie rozumiem waszego oburzenia, nie spodziewalem się, że kogoś taki żart może oburzyc. Zapewne zarty o żydach i murzynach też sa nieodpowiednie bo holocaust i niewolnictwo.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Deleted User 4876

Sprawdziłbym na YT, ale się boję hehe :) W każdym razie, towrzy, nagrywa, Dzieci chodzą na jej koncerty...temat "żartów" został zakończony.. i wystarczy, że chociaż promil z tych dzieciaczków chodzących na jej koncerty załapie bakcyla koncertowego i wieku nastoletnim przerzuci się na koncerty rockowe to już jakiś sukces jest heh. Ja za dziecka słuchałem Modern Talking, który w sumie też de facto był produktem tamtych czasów...i się tego nie wstydzę :P
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Na post Dzosefa się nie załapałem, widać zadziałali admini
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Nie ma czego żałować.
Kiedyś Chirac powiedział o Polsce, że zmarnowała okazję, żeby siedzieć cicho. Tak mi się to dzisiaj przypomniało...
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Vorgel pisze: wt gru 18, 2018 11:07 am Na post Dzosefa się nie załapałem, widać zadziałali admini

Zadziałali bo było dużo zgłoszeń ;) choć w żarcie Dzosefa nie widzę nic zdrożnego ,bywało gorzej :P
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

O tym się już nie przekonam i będę z tym musiał jakoś żyć :D
Deleted User 7586

Post autor: Deleted User 7586 »

Sarah Brightman - Warszawa, Torwar, 6.11.2019

https://prestigemjm.com/sarah-brightman.php