dla mnie naslabsza plyta Astonishinggeri92 pisze: ↑pn gru 31, 2018 12:24 pmTeż zauważyłem, że kolega hiperbolizuje i ostro przesadza, jeżeli chodzi o wszystko co zwiążane z DT.
A to 300 tys przesluchan, a to Astonishing najlepszy album wszechczasów. Nowy album wyjdzie, to też będzie najlepszym albumem wszechczasów.
To niebezpieczna mania i nie ma nic wspólnego z fajną, konstruktywną rozmową o zespole. Bardziej mi przypomina fanki 13 letnie Tokyo hotel czytające bravo.
EOT.
Dream Theater
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 7649
Re: Dream Theater
No ja mam takie samo zdanie.
Słucham już Dreamów ładnych parę lat i mam wrażenie, że po Octavarium gdzieś się pogubili. Dokładniej od podpisania umowy z Roadrunner records, którzy, mam wrażenie, starają się na siłę DT wygładzić i wrzucić do mass media. To po podpisaniu tej umowy pojawiły się takie syfy jak Forsaken, Wither czy cały album Dream Theater.
Jedyny powiew świeżości to płyta ADTOE, która byłą trochę powrotem do korzeni. Reszta po Octavaium mi się zwyczajnie nie podoba. DT zaczęło zjadać własny ogon bardzo mocno.
Poczytajcie komentarze pod najnowszym singlem. Ludzie się śmieją, że DT coveruje DT i coś w tym jest. Po najnoiwszym albumie też się niczego nie spodziewam.
Szkoda.
Słucham już Dreamów ładnych parę lat i mam wrażenie, że po Octavarium gdzieś się pogubili. Dokładniej od podpisania umowy z Roadrunner records, którzy, mam wrażenie, starają się na siłę DT wygładzić i wrzucić do mass media. To po podpisaniu tej umowy pojawiły się takie syfy jak Forsaken, Wither czy cały album Dream Theater.
Jedyny powiew świeżości to płyta ADTOE, która byłą trochę powrotem do korzeni. Reszta po Octavaium mi się zwyczajnie nie podoba. DT zaczęło zjadać własny ogon bardzo mocno.
Poczytajcie komentarze pod najnowszym singlem. Ludzie się śmieją, że DT coveruje DT i coś w tym jest. Po najnoiwszym albumie też się niczego nie spodziewam.
Szkoda.
- blackcocker
- -#Moderator

Podpisuję się rękami o nogamigeri92 pisze: ↑pn gru 31, 2018 1:10 pm No ja mam takie samo zdanie.
Szkoda.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 7649
W sumie nigdy nie bralem pod uwage,ze to wytwornia ma duzy wplyw na brzmienie zespolu, Byc moze Roadrunner z gory narzuca takie brzmienie(mam na mysli brzmeinie bebnow Manginiego).
-
Deleted User 2259
geri92 - nie znasz mnie, a śmiesz mowic cokolwiek na moj temat.
A wracając do tematu, to jak wychodzil np taki Octavarium, to krytyka też była wielka, a jak widać album z biegiem czasu się przyjal w srodowisku fanowskim.
Killers54 - wytwornia nie ma wplywu na brzmienie garow.
DT 4 LIFE
A wracając do tematu, to jak wychodzil np taki Octavarium, to krytyka też była wielka, a jak widać album z biegiem czasu się przyjal w srodowisku fanowskim.
Killers54 - wytwornia nie ma wplywu na brzmienie garow.
DT 4 LIFE
Oczywiście, że śmiem. Odnoszę się tylko do tego co piszesz. Na tym polega dyskusja na forum. Przecież nie piszę o tym jak wyglądasz, albo jaki masz charakter.
Wybacz, że nie jestem bezkrytyczny do każdego posta na forum.
Wg mnie po prostu jesteś mało konstruktywną osobą do rozmów o DT, bo hiperbolizujesz straszliwie. Wystarczy poczytać ten wątek.
Nie, nie wszystko co robi DT jest kryształowe. Tak samo jak Maideni, czy każdy inny zespół.
-
Deleted User 2259
Pogadać zawsze można normalnie, tylko po prostu jestem nakręcony na nich. A gdyby nie ten zespół, to kiedyś byłbym gryzł piach.
Ale tu nawet nie o to chodziło, przynajmniej mnie. Mnie z obliczeń wyszło, że słuchasz ich 48 godzin na dobę 
-
Deleted User 7649
-
Deleted User 2259
Ok 22 tys wychodzi na rok, jak ktoś słucha 60 kawałków na dzień
, nie jest to jakaś straszna liczba. Zwłaszcza przez wiele lat, znałem gości co mieli więcej utworów, np Metalliki.
No czekamy, czekamy
No czekamy, czekamy
-
Deleted User 7649
-
Deleted User 2259
Wg moich informacji, nowym singlem ma być Fall Into The Light
pierwszy utwór Johna Myunga, który będzie singlem.
-
Deleted User 2259
Maidenfan - Nie wiem, ale stawiałbym środek stycznia, ale mogę się mylić. Pierwszy singiel z TA - był na początku grudnia, czyli 2 miesiące do premiery, a teraz singiel był na poczatku grudnia, a płyta ma się ukazać 22 lutego.
-
Deleted User 7649
wg mnie nie wydadza 2 singla wg mnie najlepiej jakby tego nie robili
-
Deleted User 2259
2 singiel przed plyta na bank bedzie, zobacz na wczesniejsze dwa ostatnie krażki. Jeden utwór powinien się jeszcze pokazać, mogą nas przetrzymać trochę.
-
Deleted User 7649
oby nic nie dawali. nabralem apetytu na caly krazek. nie chce sie rozczarowywac w razie slabosci drugiego singla.