Koncertowe przewidywania

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

cezi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Koncertowe przewidywania 2019

Post autor: cezi »

Benson pisze: wt gru 18, 2018 8:59 am IMO to kwestia wieku. Każdy z nas, gdy miał te 14/15 lat gadał głupoty, żeby "zaimponować". Dorośnie, to pewnie mu przejdzie.
Tylko Dzosef z wyglądu ma tak z 21. na tyle na Basstory wygladał jak wyszedł na scenę z Ellefsonem. Tez nie załapałem sie na jego żart, ale znam kilku, że prędzej mu rekę utną niz sie przyznają do przegięcia.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Ej Wy sie dobrze czujecie? :D Komu ja mam imponowac, to był zwykly żart. Nie wszyscy akceptują czarny humor, spoko, post przecież zniknął. Dorabianie do tego jakichś teorii to już chyba nadmiar wolnego czasu. I serio, nie uważam tego żartu za przegięcie, wręcz wasza reakcja mnie dziwi
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Eh, więcej bomb, wiecej zamachów na koncertach - będzie więcej możliwości do heheszkow.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Uspokoj się już

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Czy Sting bedzie mial jakas europejska trase w lecie? bo widzialem plakat bratysławskiego gigu
Awatar użytkownika
Mike Patton
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Mike Patton »

W drugiej połowie 2019r. W trasę po Europie ponownie wyruszy Faith No More .
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Mike Patton pisze: czw gru 20, 2018 7:05 pm W drugiej połowie 2019r. W trasę po Europie ponownie wyruszy Faith No More .
No proszę, aż się kolega zreaktywował po trzech latach! :)
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Tylko błagam nie przełom czerwca/lipca, bo juz koncertów od cholery, i nawet ciężko z terminami.
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Mike Patton pisze: czw gru 20, 2018 7:05 pm W drugiej połowie 2019r. W trasę po Europie ponownie wyruszy Faith No More .
Jeśli tak to może Open'er? Dwa razy grali, chociaż drugi ich koncert w 2014 to była frekwencyjna porażka. Bardzo mało ludzi względem koncertu z 2009, gdzie były tłumy.

Można wątpić czy FNM jako headliner obecnie trafiliby do coraz bardziej bananowej młodzieży tego festiwalu, których interesuje często tyłko koks, prymitywny rap i elektro w strefie Jagermaistera.
https://www.last.fm/user/kamooo
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Wszystko ładnie, pięknie, tylko ogłoszenia Metalmanii jak nie było, tak nie ma, a zamiast niej MMP jakieś slipy ;) dziś ogłasza. Spekuluję życzeniowo: MOŻE celują w połowę sierpnia i MOŻE zagra tam Death Angel (po Bloodstocku lub po imprezie w Bretanii)...
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Metalmania w sierpniu, biorac pod uwagę skład i popularność u nas Brutala nie ma żadnego sensu.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Deleted User 7649

Post autor: Deleted User 7649 »

Moze Camel?
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Nie palę, dzięki.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Dzosef pisze: pn sty 07, 2019 1:06 pm Metalmania w sierpniu, biorac pod uwagę skład i popularność u nas Brutala nie ma żadnego sensu.
Zależy od kapel. Po ostatniej edycji mówiło się, że kolejna będzie wycelowana w heavy, na Brutalu masz raczej cięższe odmiany metalu. Saxon + parę innych załóg, w tym piękny biznesmen z Pomorza i ludzie się zjadą.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Na Saxon sam bym chętnie pojechał. Jakby dorzucili coś jeszcze w klimatach heavy, to tym bardziej.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Plus jednak ja chętnie bym się przejechał na taki jednodniowy fest: w południe przyjeżdżam, w nocy wyjeżdżam, koniec. Dojazd jak marzenie, busy i pociągi co chwilę. A Brutal to już wyprawa na kilka dni, a więc kilka dni urlopu, trzeba ogarnąć jakiś dojazd (autem? organizowanym busem?), nocleg. Koszta, załatwianie, urlop. Skład musiałby mi mega podchodzić, żebym się zdecydował. A tak na jeden dzień do Kato wyskoczyć to mogę i dla byle czego.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Shedao Shai pisze: pn sty 07, 2019 3:30 pmPlus jednak ja chętnie bym się przejechał na taki jednodniowy fest: w południe przyjeżdżam, w nocy wyjeżdżam, koniec. Dojazd jak marzenie, busy i pociągi co chwilę. A Brutal to już wyprawa na kilka dni, a więc kilka dni urlopu, trzeba ogarnąć jakiś dojazd (autem? organizowanym busem?), nocleg. Koszta, załatwianie, urlop. Skład musiałby mi mega podchodzić, żebym się zdecydował. A tak na jeden dzień do Kato wyskoczyć to mogę i dla byle czego.
+1, z tym że ja mógłbym sobie zanocować w Kato, no i "dla byle czego" pojechać tam to niekoniecznie. ;)

Kto to ten "piękny biznesmen z Pomorza", bo nikt mi do głowy nie przychodzi?
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Pan Adam
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

A nie chodzi o Nergusia?

Edit: widzę, że @Krusejder mnie uprzedził.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Tak bardzo nie słucham Hehemotha, że aż nie skojarzyłem Adaśka. ;)
ODPOWIEDZ