Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
Proszę uspokoić pana Zbigniewa Stonogę aka Pierre Dolinskiego, bo znowu zaczyna wszystkich obrzucać błotem i robić ściek z tematu:
viewtopic.php?f=2&p=784575#p784575
viewtopic.php?f=2&p=784575#p784575
-
Deleted User 5490
A na Sanktuarium to biją murzynów. Zerknij do lustra prostaku.
Parszywe czasy. Człowiek z uwagą omija te kupska na drodze, a one same mu się ładują pod buty i wrzeszczą, że są deptane.
Parszywe czasy. Człowiek z uwagą omija te kupska na drodze, a one same mu się ładują pod buty i wrzeszczą, że są deptane.
O i znowu.
Weźcie zerknijcie proszę na te posty, bo kolega obraża każdego, kto ma inne zdanie.
Weźcie zerknijcie proszę na te posty, bo kolega obraża każdego, kto ma inne zdanie.
-
Deleted User 5490
Bierz bilobil. Wspomaga pamięć i koncentrację, bo widzę, że masz z tym poważny problem. Bez odbioru.
- blackcocker
- -#Moderator

Ciekawe ile szukałeś Pan tego pocisku w necie XD Zachowujesz się Panie Pierre jakbyś był lepszy od wszystkich w koło, ale nie chcę Pana martwić... nie jest Pan. Na wszystko z negacją, mimo że Pan nikogo nie wyzywa (pewnie do czasu) to bardzo agresywnie Pan pisze i prowokuje. Może trzeba zacząć od siebie i "zerknąć w lustro"? 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 5490
Ja nie twierdzę, że jestem lepszy. Wy to sobie dopowiedzieliście. Mam po prostu swoje zdanie na temat pewnych zjawisk muzycznych, a że komuś się to nie podoba to jego problem. Nie upoważnia to obecnego tu chamstwa do jechania po mnie. Naprawdę nie chce mi się rozmawiać z kilkoma osobami na tym forum, co jednocześnie nie wyklucza rozmów z innymi osobami, w których towarzystwie czuję się lepiej.
Może po prostu z tobą i tymi dwoma powyżej nie nadaję na tych samych falach, mam inny gust muzyczny a wasz poziom dyskusji mi nie odpowiada.
Ja nie narzucam nikomu, co ma mu się podobać w muzyce Iron Maiden i pokrewnych a co nie, czego nie można powiedzieć o was, bo ciągle cudze gusty komentujecie.
Też mógłbym powiedzieć, że jesteście głusi z bezguściem, ale sobie podaruję.
Może po prostu z tobą i tymi dwoma powyżej nie nadaję na tych samych falach, mam inny gust muzyczny a wasz poziom dyskusji mi nie odpowiada.
Ja nie narzucam nikomu, co ma mu się podobać w muzyce Iron Maiden i pokrewnych a co nie, czego nie można powiedzieć o was, bo ciągle cudze gusty komentujecie.
Też mógłbym powiedzieć, że jesteście głusi z bezguściem, ale sobie podaruję.
- blackcocker
- -#Moderator

No nie wiem, gdzie widziałeś, żebym pisał o Twoim guście, ale zaczyna się robić ciekawie
A co do tego dopowiadania... nie powiedziałbym. Pozwolę sobie zacytować:
)
Może tylko dla mnie to jakieś oznaki przerośniętego ego i uważania się za lepszego
Z Bogiem.
Ja nie widzę potrzeby dyskusji z wsiurem, który z góry zakłada negację, bo brak mu polotu i lekkości umysłu żeby ogarnąć
Z ciebie pucha to jest prawdziwy wsiur z serca i z zapachu. Czuję to przez twoje IP na całej długości łącz.
(w stosunku do wypowiedzi Puchy i Geriego... No trochę niesmacznieCzłowiek z uwagą omija te kupska na drodze
Może tylko dla mnie to jakieś oznaki przerośniętego ego i uważania się za lepszego
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 5490
Ty nie pisałeś, ale ci którym kibicujesz owszem. Wcześniejsze wypowiedzi tych dwóch pod moim adresem były bardziej niesmaczne.
Nie mam ochoty z nikim się licytować, ale to nie ja zacząłem jechać po kimkolwiek, dlatego, że mu się jakaś płyta Maiden nie podoba.
Albo panuje tu zbiorowa amnezja, albo paru głuptasów próbuje robić ze mnie wariata. To jest dopiero na poziomie bagna.
Wierzysz w Boga? Naprawdę?
Nie mam ochoty z nikim się licytować, ale to nie ja zacząłem jechać po kimkolwiek, dlatego, że mu się jakaś płyta Maiden nie podoba.
Albo panuje tu zbiorowa amnezja, albo paru głuptasów próbuje robić ze mnie wariata. To jest dopiero na poziomie bagna.
Wierzysz w Boga? Naprawdę?
- blackcocker
- -#Moderator

Zapewne to spisek przeciwko Tobie...
Tak, wierzę. Naprawdę.
Tak, wierzę. Naprawdę.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 5490
Czytając cię wątpię w to.blackmailer pisze: ↑wt sty 22, 2019 8:41 pm Zapewne to spisek przeciwko Tobie...
Tak, wierzę. Naprawdę.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie żeby cos, ale wszystkich wkurwiasz, wiec to raczej z toba jest problem.
Wszystkich wywalić i zbanować, całe forum, żeby nie było już nikogo i niczego
Panowie wyluzujcie trochę. To, że ktoś ma inne zdanie na temat poszczególnych okresów w historii Maiden i czego innego szuka w muzyce, to nie powód, żeby po sobie jechać i się obrażać.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 2259
No, a jeszcze trzeba pamiętać, ze killers54 czeka na odblokowanie, dzis napisal do admina.
No spoko, tylko niech nie obraza kazdego jak leci. Bo jak zauwazylo juz kilka osob - wkurwia.
-
Deleted User 5490
trzeba rozwiązać to w jedyny właściwy na tym forum sposób. Survivorem
Trzeba pozgłaszać użytkowników, głosować na najlepszego i codziennie ten który ma najwięcej głosów odpada.
Ten który zostanie jako ostatni jest największym dzbanem forum/ najwięcej ludzi wkurwia. Potem głosowanie wśród biorących udział w zabawie czy użyszkodnik ma dostać bana, warna czy po prostu żyć ze świadomością, że jest beznadziejny do końca swoich dni.
Mniej wyzwisk na forum, poleje się krew i będzie zajęcie w tym nudnym okresie
Trzeba pozgłaszać użytkowników, głosować na najlepszego i codziennie ten który ma najwięcej głosów odpada.
Ten który zostanie jako ostatni jest największym dzbanem forum/ najwięcej ludzi wkurwia. Potem głosowanie wśród biorących udział w zabawie czy użyszkodnik ma dostać bana, warna czy po prostu żyć ze świadomością, że jest beznadziejny do końca swoich dni.
Mniej wyzwisk na forum, poleje się krew i będzie zajęcie w tym nudnym okresie
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Michał pisze: ↑śr sty 23, 2019 7:49 pm trzeba rozwiązać to w jedyny właściwy na tym forum sposób. Survivorem![]()
Mniej wyzwisk na forum, poleje się krew i będzie zajęcie w tym nudnym okresie![]()
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No kurła geniusz.Michał pisze: ↑śr sty 23, 2019 7:49 pm trzeba rozwiązać to w jedyny właściwy na tym forum sposób. Survivorem![]()
Mniej wyzwisk na forum, poleje się krew i będzie zajęcie w tym nudnym okresie![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

- blackcocker
- -#Moderator

Jestem za 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.