Big Survivor komentarze

Zbiór ankiet i Waszych opinii dotyczących innych zespołów.

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 2259

Re: Big Survivor komentarze

Post autor: Deleted User 2259 »

Widocznie Faith No More nie glosowal w tej rundzie, King Diamond spoko, ale ze 3 razy juz chyba wygral, wolalbym Crimson na 1. Dance of Death myslalem, ze bedzie wyzej, w koncu to forum IM. No nic, wysylac liste za 2004 trza :)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Na moje typy prawie nikt nie głosował. Wyjątkiem ARIA ;)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Vorgel »

King Crimson najbardziej przeceniany zespół klasycznego prog rocka (imo).
Awatar użytkownika
LukaSieka
-#The Man Who Would Be Spammer

Post autor: LukaSieka »

A moim zdaniem z kolei, King Crimson był zawsze o krok przed wszystkimi.
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Każdy ma prawo do własnej opinii. Dla mnie akurat oni - z tych znanych - są daleko w tyle. Żadnej wybitnej płyty, słaba synchronizacja (przynajmniej na wczesnych albumach), za dużo improwizacji, cienki wokalista ;)
Awatar użytkownika
LukaSieka

Czas na głosy na 2004 daje do środy, do wieczora.
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Deleted User 2259

Vorgel serio Dance of Death uważasz za najgorszy? a nie np The Book of Souls?

Typy za 2004 wysłane
Deleted User 2259

ten Rush- feedback to ep jest
Awatar użytkownika
LukaSieka

Invader pisze: śr lut 06, 2019 9:46 pm ten Rush- feedback to ep jest
To usunąć ?
Deleted User 2259

mozesz na spokojnie
Awatar użytkownika
LukaSieka

Invader pisze: śr lut 06, 2019 9:56 pm mozesz na spokojnie
Dobra, niech już zostanie jak jest.

Co do samych wyników to najbardziej zadowolony jestem z 4 miejsca dla Pagan Altar. Ten zespół jest tak niedoceniony, ze aż się płakać chce :(. A przecież są tutaj fani takiego grania jak Manilla Road, Black Sabbath czy Cirith Ungol... Poza tym to bardzo szkoda, że Attacker i ich "Soul Taker" nie zawędrował wyżej. Zdaję sobie sprawę, ze ten zespól nie jest zbyt mocno znany, ale kurde taka płyta..... Pierwsza trójka miejsca jak najbardziej zasłużone. Ten Saxon kruszy zęby, chociaż i tak bym na pierwszym dał Exodus albo Motorhead :).
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

W przypadku Attacker problemem jest to, że a) nieznani b) są DUŻO lepsze płyty w ich dyskografii (dwie pierwsze na ten przykład czy ostatnie z Bobbym Lucasem).
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Dałem Rush po tym,jak się Alice in Chains Jar of Flies załapało, założę sie, ze głosem Invadera.

80 płyt w tak słabym roczniku. No wow!
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Najlepszy Saxon ever, a ten cudzołoży, że słaby rok.
A Exodus też ani od macochy ani od Biedronia.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Deleted User 2259

Vorgel pisze: śr lut 06, 2019 10:54 pm Dałem Rush po tym,jak się Alice in Chains Jar of Flies załapało, założę sie, ze głosem Invadera.

80 płyt w tak słabym roczniku. No wow!
Ja wtedy na nich nie glosowalem, mozesz sprawdzic na 1 stronie, gdzie sa glosy innych :)
Deleted User 2259

Do kiedy typy za 2005?
Awatar użytkownika
LukaSieka

Invader pisze: czw lut 07, 2019 12:55 pm Do kiedy typy za 2005?
Do niedzieli, do wieczora.
Awatar użytkownika
Felcio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Felcio »

Zdan pisze: śr lut 06, 2019 10:18 pm W przypadku Attacker problemem jest to, że a) nieznani b) są DUŻO lepsze płyty w ich dyskografii (dwie pierwsze na ten przykład czy ostatnie z Bobbym Lucasem).
Ja się z tym nie zgodzę. Lubie dwie pierwsze płyty Attacker ale Soul Taker uważam za ich najlepszy. Mimo że miałem dwie pierwsze juz bardzo dobrze osłuchane (bo miałem je zaraz po tym jak wychodziły), bardzo je lubiłem to Soul Taker mnie rozwalił na łopatki. Sins of the World nie powiem, też jest bardzo dobry ale wieksze wrazenie robi na mnie cały czas Soul Taker.
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

Dla mnie może Soul Taker nie jest najlepszy, ale na pewno jest zaraz po dwóch pierwszych albumach.
LukaSieka pisze: śr lut 06, 2019 10:12 pm Co do samych wyników to najbardziej zadowolony jestem z 4 miejsca dla Pagan Altar. Ten zespół jest tak niedoceniony, ze aż się płakać chce :(. A przecież są tutaj fani takiego grania jak Manilla Road, Black Sabbath czy Cirith Ungol...
Tez sie nie spodziewałem z tak wysokiego miejsca ale to było bardzo mił e zaskoczenie. Pomijając fakt, ze tylko 3 osoby głosowały na ich płyte. Oni nigdy ogolnie szczęscia co do rozgłosu i popularnosci nie mieli. Może troche po śmierci Jonesa wiecej osób zaczeło sie interesować tym bandem, ale to akurat jest normalne niestety...
Awatar użytkownika
LukaSieka

Adrian S.O.S. pisze: sob lut 09, 2019 4:31 pm Dla mnie może Soul Taker nie jest najlepszy, ale na pewno jest zaraz po dwóch pierwszych albumach.
LukaSieka pisze: śr lut 06, 2019 10:12 pm Co do samych wyników to najbardziej zadowolony jestem z 4 miejsca dla Pagan Altar. Ten zespół jest tak niedoceniony, ze aż się płakać chce :(. A przecież są tutaj fani takiego grania jak Manilla Road, Black Sabbath czy Cirith Ungol...
Tez sie nie spodziewałem z tak wysokiego miejsca ale to było bardzo mił e zaskoczenie. Pomijając fakt, ze tylko 3 osoby głosowały na ich płyte. Oni nigdy ogolnie szczęscia co do rozgłosu i popularnosci nie mieli. Może troche po śmierci Jonesa wiecej osób zaczeło sie interesować tym bandem, ale to akurat jest normalne niestety...
Najdziwniejszy jest fakt, że gdyby nie Pagan Altar to nie byłoby takich kapel jak Manilla Road, Cirith Ungol, Witchfinder General, Witchfynde, Count Raven. Przynajmniej nie w takiej postaci... Tak czy siak mam nadzieje, że w przyszłych rocznikach też wejdą chociaż do pierwszej dziesiątki, bo na pewno na to zasługują.
ODPOWIEDZ