Dzosef pisze: ↑wt maja 01, 2018 12:25 pm
Szczere zazdro... Czasem warto być starym
są plusy... jak Accept z Udo
Dzosef to w ogóle się urodził z 20-30 lat za późno
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Invader pisze: ↑wt maja 01, 2018 4:45 pm
Znajoma Ojca widziala The Beatles, to raczej nie do pobicia jest.
Ja bym wolal Megadeth z 86 roku :p
A ja Queen
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Invader pisze: ↑wt maja 01, 2018 5:37 pm
Queen widział mój szef z pracy, 86 chyba 2 gigi Budapeszt i Berlin z tego co pamiętam. Megadeth z tego składu też bym chętnie zobaczył.
Takiemu to dobrze. U mnie zostaną na liście artystów, których niestety nie zobaczę.
Invader pisze: ↑wt maja 01, 2018 4:45 pm
Znajoma Ojca widziala The Beatles, to raczej nie do pobicia jest.
Lol! Kapela jak Żuki wielkie mi co
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Też nie widziałem DT a poluję od jakiś 4 lat, zawsze coś wypadało, ale w lipcu planuję to przerwać
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.