Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Na pewno będą kontynuować styl z poprzednich płyt. Pewnie podwójnego albumu nie wydadzą, ale jestem pewny, że wpadnie ok 70 minut materiału.
Ojej dzieci nie bądźcie az tak surowi...co wypuszcza to wypuszcza .......a serio to młode mordy miejcie troche szacunku do zespolu ktory istnieje 40 lat, czasy teraz są zbyt łatwe i dostaje się wiele tak po prostu od ręki, każdy ma wymagania niewiadomo jakie....szkoda, moim zdaniem będzie to niestety ostatnie dzieło Iron Maiden
Odbiorcom nie wszystko się podoba, no tragedia xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- blackcocker
- -#Moderator

O kurwa, ale się zesrałem. Drogi Panie, Pan tak na serio? XDjArO pisze: ↑wt mar 19, 2019 10:10 pm Ojej dzieci nie bądźcie az tak surowi...co wypuszcza to wypuszcza .......a serio to młode mordy miejcie troche szacunku do zespolu ktory istnieje 40 lat, czasy teraz są zbyt łatwe i dostaje się wiele tak po prostu od ręki, każdy ma wymagania niewiadomo jakie....szkoda, moim zdaniem będzie to niestety ostatnie dzieło Iron Maiden
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Moim (być może dość odosobnionym) zdaniem dużym zaskoczeniem na plus i powrotem do dni największej chwały IM byłaby solidna porcja klawiszy w różnych numerach z nowej płyty.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jezu nie, borze uchowaj.
- Metalophil
- -#Moonchild

Zatytułowanej „Seventeenth Son of a Seventeenth Son”Zakkahletz pisze: ↑śr mar 20, 2019 12:14 am Moim (być może dość odosobnionym) zdaniem dużym zaskoczeniem na plus i powrotem do dni największej chwały IM byłaby solidna porcja klawiszy w różnych numerach z nowej płyty.
Album będzie świetny jak każdy kolejny album Iron Maiden
czy będzie klawiszy mniej czy wiecej, utwory krótsze czy dłuższe, to nie ma znaczenia....ja tak do tego podchodzę bo uwielbiam ich muzyke od wielu lat i takie "detale" są dla mnie bez znaczenia
Up The Irons !!! \m/

Ostatnio zmieniony śr mar 20, 2019 11:33 am przez jArO, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam właśnie nadzieję (zapewne nie złudną) że nie będzie tak jak opisałeś.longestday pisze: ↑wt mar 19, 2019 8:53 pm Dobra. To miejmy (złudną) nadzieję, że Harris porzucił swoją progresywną obsesję i nagrają album bez utworów porozciąganych jak guma w gaciach, że prawie każdy kawałek będzie zaczynał się od mocnego pierdolnięcia, że Dickinson na dobre nie zaraził się prog-obsesją (patrz: "Empire Of The Clouds"), że to będzie max. 50 minut esencji, mięcha. Kurde, ale się rozpędziłem. Zapomniałem, że za konsolą siedzi Caveman-pierdoła, a nie np. Andy Sneap.
Ej, ale tak serio, dlaczego wciąż są ludzie którzy wymagają od Maidenów żeby nagrali "Powerslave 2" choć nie nagrali niczego podobnego ani chociażby w podobnym stylu od conajmniej 1992 roku?!?
Ja właśnie liczę że pójdą jeszcze bardziej po bandzie niż na TBOS, jebną płytę na 3 dyski a na każdym dysku będzie jeden 50-minutowy utwór a całość będzie składać się na jedną, wielką, epicką opowieść. Na pohybel wszystkim, którzy utknęli ze swoimi młodzieńczymi marzeniami u schyłku lat 80-tych i wciąż nie zauważyli, że pociąg od nazwie Iron Maiden odpiął stare wagony i poprzyczepiał masę nowych
Jak dla mnie mogliby nagrać krążek w stylu dwóch pierwszych 
- wojakwojak
- -#Ancient mariner

Niech nagrają dowolną płytę o długości około 50-55 minut. Niech producentem/mixerem/masteringerem itp. nie będzie żaden Sneap czy inny pan typu "kopiuj-wklej zestaw 15 ustawień z programu DAW, to będziemy brzmieli tak jak każdy inny zespół świata".
...płyt wydawnictwa Book of Souls
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5155
Kurcze ... nie znam się, nie wiem czy gupot nie klikam i nie to, żebym nie chciał kolejnej porcji ich muzyki, ale ... może to przygotowania do zrobienia czegoś, na co liczę baaaardzo - czyli do zrobienia dobrej koncertówki z trasy?
świetnej plyty to oni dawno nie nagrali ale życzę im wszystkiego dobregojArO pisze: ↑śr mar 20, 2019 11:32 am Album będzie świetny jak każdy kolejny album Iron Maidenczy będzie klawiszy mniej czy wiecej, utwory krótsze czy dłuższe, to nie ma znaczenia....ja tak do tego podchodzę bo uwielbiam ich muzyke od wielu lat i takie "detale" są dla mnie bez znaczenia
Up The Irons !!! \m/
![]()
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Fakt, 4 lata to szmat czasuSardi pisze: ↑śr mar 20, 2019 7:20 pmświetnej plyty to oni dawno nie nagrali ale życzę im wszystkiego dobregojArO pisze: ↑śr mar 20, 2019 11:32 am Album będzie świetny jak każdy kolejny album Iron Maidenczy będzie klawiszy mniej czy wiecej, utwory krótsze czy dłuższe, to nie ma znaczenia....ja tak do tego podchodzę bo uwielbiam ich muzyke od wielu lat i takie "detale" są dla mnie bez znaczenia
Up The Irons !!! \m/
![]()
![]()
TBOS jest dobra, świetne są tam może z 4 numery imo
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Niech nagrywają nowy materiał, byle szybko. Szybko jednak nie znaczy, że ma wyjść nijaki. Ja powiem tak: jeśli będą utwory w stylu Hallowed, Prisoner, Flight of Icarus, To tame a land, Powerslave, Rime of the ancient mariner, Alexander, Seventh son, Fear of the dark, The nomad, Ghost of the navigator, Paschendale, Dance of death, The legacy, FTGGOG, Avalon, Talisman, If eternity, The red and the black, The book of souls - to nie będę wcale narzekał :-) A faktycznie może to być ostatni album studyjny. Wielka szkoda. Zawsze mam obawy przed nowym wydawnictwem, na szczęście później się okazuje, że nie jest źle :-)
"Still my heart calculate and pray"
- Metalophil
- -#Moonchild

Raczej ostatni. Skoro wydają zazwyczaj co 4 lata, to przy następnym Nicko musiałby grać w wieku 71 lat. To czysta abstrakcja, chyba że nagrają album bluesowy 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja lubię bardzo i TBOS i Frontier (chociaż niektóre numery mi nie podchodzą), a przy okazji bardzo mi podchodzi TRATB, wiec jak dla mnie co nie wydadzą, to będzie dobrze. Byle nie coś równie monotonnego co AMOLAD.