Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Wygląda jak pan Wiesio zbierający pod sklepem na tanie wino 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Dokładnie. "Kierowniku, poratuj złotóweczką" 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dlaczego tak bardzo się zapuścił w tak krótkim czasie? Podczas trasy prezentował się bardzo dobrze, a tutaj przychodzi na dość ważną imprezę wyglądając jak żul.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Niekoniecznie się zapuścił, być może po prostu ma taki kaprys lub etap w życiu, że CHCE tak wyglądać. Albo MUSI/POWINIEN, bo, jak już tu było mówione, to może być element wizerunku na potrzeby jakiegoś przedsięwzięcia filmowego/teatralnego.
No to fajne ma te kaprysy 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Kurczę, tak go lubię, traktuję jako idola, ale tej brody nie jestem w stanie póki co zaakceptować xD
prodiża kabel wskazał mi drogę
-
Deleted User 2259
Podczas sesji do NPFTD też miał zarost, może to znaczy, ze nowa plyta będzie powrotem do korzeni 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Byle nie takich ch..jowych jak No prayer 
Niektórych ponosi fantazja
Zapewne zarost Bruce'a to niezawodny znak że Iron Maiden nagra płytę w stylu "No Prayer..." 
Mi tam się podoba. Akurat na tym zdjęciu co zostało wstawione niezbyt wyszedł. Na innych wygląda o niebo lepiej 
Już zgolił brodę. Wczoraj na wykładzie ktoś mu fotki zrobił;p
Naprawdę was tak obchodzi jego wygląd
?
Pewnie poczytał komentarze na naszym forum
Zasadniczo nie, ale na tym zdjęciu wyglądał fatalnieDejavu pisze:Naprawdę was tak obchodzi jego wygląd?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
A dla mnie w tej brodzie wygladal lepiej do dlugich włosów
Taki image sobie wymyslil i tak nosi, ciekawe czy do trasy wytrzyma?
Skoro Shirley i chłopaki byli w Paryżu to chyba cos jest na rzeczy. Ale wg mnie dokoncza Legacy i wtedy zacznie sie jazda z nową płytą
Taki image sobie wymyslil i tak nosi, ciekawe czy do trasy wytrzyma?
Skoro Shirley i chłopaki byli w Paryżu to chyba cos jest na rzeczy. Ale wg mnie dokoncza Legacy i wtedy zacznie sie jazda z nową płytą
Zagraniczne fora trąbią o obecności ekipy w Paryżu,są też zamieszczane często fotosy w szczególności Bronka,chyba coś się świeci i bynajmniej nie jajka 
-
Deleted User 4783
Też widziałem. Na FB poszło info o sesji nagraniowej. Czyżby w tym roku album #17?!
Codziennie na insta wpadają zdjęcia Bruce'a z fanami, czy tam po pojedynkach szermierskich. Do tego coś plotkuje się o DVD z Krakowa, ale myślę, że to tylko plotki i takie coś nie wyjdzie - nie było żadnych dodatkowych kamer.
-
Deleted User 5490
Kurde. Po każdej trasie z polskimi koncertami słyszę, że ma być DVD z Polski. To już staje się nudne, zwłaszcza, że nigdy nie jest prawdziwe. 
Oni chyba dali sobie spokoj z dvd w ogole
-
Deleted User 4783
Ale to info o nowym albumie jest dość prawdopodobne...