Nocny Kochanek - Randka w ciemność 2020

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Nocny Kochanek - Randka w ciemność 2019

Post autor: Lando »

Ogłoszone plenery:

01.05. - 3majówka, Wrocław
03.05. - Zew Się Budzi Festiwal, Cisna (koncert o 5 RANO) :lol:
04.05. - Zew Się Budzi Festiwal, Cisna
05.05. - Juwenalia, Rzeszów
10.05. - Polibuda Open Air, Poznań
11.05. - Juwenalia, Gdańsk
16.05. - Juwenalia Politechniki, Kielce
17.05. - Juwenalia, Jelenia Góra
18.05. - Juwenalia Politechniki, Warszawa
21.05. - Piastonalia, Opole
22.05. - Juwenalia AGH, Kraków
24.05. - Juwenalia, Szczecin
25.05. - Piernikalia, Toruń
31.05. - Around The Rock Festiwal, Czerwionka Leszczyny
01.06. - Juwenalia, Białystok
Night Mistress Fan Club Łódź
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Widzę, że nigdzie się nie pojawię.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Mnie ten Białystok interesuje :) Sledziki by się kupiło. Dwóch proszę zapakować!!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

A właśnie...
Kto robi ostatnie dwie sztuki w Warszawie?
Jakiś before w sobotę? ;)
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Mr. M »

Ciekawe czy na juwenaliach politechniki w Warszawie dostaną slot na końcu, jak jest ciemno to są tam naprawdę przyjemne koncerty jak na poziom juwenaliów :B
Awatar użytkownika
erosinho
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: erosinho »

Wczorajszy koncert na zamknięcie trasy bardzo w porządku. Cieszę się że zobaczyłem na żywo 8 lat w Tybecie, bardzo podoba mi się jak chłopaki grają.
pz
-#Administrator
-#Administrator

O nie... osiem lat w od.. Tybecie to mega-porażka. Półgodziny grania w kółko tych samych dźwięków i wokalista, który nie potrafi śpiewać. Jakoś udało mi się przestać ich koncert w sali bez zaśnięcia (bo np. Zenka nie zdzierżyłem i wyszedłem, chociaż dobrze znam żenadę, którą uprawia). Na szczęście wraz z pierwszymi dźwiękami Wicker Mana wróciła mi moc i mogliśmy uderzyć w kocioł i na barierki. Koncert NK jak to koncert NK. Heavy metal, krew (smród) i pot. Przednia zabawa. Dobry motyw z gościem przebranym za konia na rycerzu i Zenek jako księżniczka. Niezawodny Prezes, który rzucając się ze sceny zrobił nam miejsce na barierce :D I celny rzut gaciami w Krzyśka :D Po koncercie nawet nie jestem obolały (po Gdańsku miałem konkretne siniaki). Czwarty koncert na tej trasie (tak @Lando, wiem, że nie ma się czym chwalić :P) i czwarta "barierka". Dzisiejsza młodzież stawia marny opór. Chociaż z tego postu viewtopic.php?f=3&t=7571&start=1340#p797534 wynika, że też jestem nastolatkiem.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

A czy coś się zmieniło w secie?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
pz
-#Administrator
-#Administrator

Nie. To był ten najgorszy set z Pigułką i Łatwą (razem ze stałymi Kebabem i Aldente miałem komplet utworów, których nie znoszę). Do tego Takie Tango i "solo Krzysia". Zdaje się, że w sobotę set był ten sam, @Lando potwierdź albo zaprzecz :)

Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Zaprzeczam :D W sobotę był Tirowiec i Dej Mu.
8 Lat W Tybecie mnie się podoba. Zgadzam się, że mają utwory na jedno kopyto (niczym Zenek na płycie... "Na Jedno Kopyto" ;-) ). Ale generalnie widziałem ich już 10ty raz, więc zdążyłem się do nich przekonać. Co do Zenka - miał jak dla mnie kiepski set, byłem na jego solowym koncercie w Łodzi i bawiłem się dobrze - wczoraj już nie bardzo, delikatnie mówiąc. Najmocniejszy punkt to duet z Krzyśkiem.
Co do Nk, to zgadzam się z opinią, że koncert fajny. Dużo się działo - człowiek Koń, Artur P. i Artur Ż. jeżdżący na hulajnodze na scenie, improwizowana "solówka" Krzyśka i fragment "Welcome To The Jungle" G'N'R przed "Dżentemenami..." (Swoją drogą, kiedyś chłopaki zagrali ten utwór na próbie dźwięku w Semaforze ;-) ). Na publice był konkretny ścisk, gdyby nie "pomoc" Prezesa to tej barierki byśmy nie mieli ;-) Ale ogólnie bardzo fajne zakończenie trasy. Mam na niej skuteczność 50% - zaliczone 18 koncertów z 36 :lol: (wiem, to już chore... 8) ) W tym 12 barierek ;-)
Awatar użytkownika
erosinho
-#Moonchild
-#Moonchild

No i jeszcze gość na scenie w osobie Karolaka :-)

Co do Zenka, to widziałem go pierwszy raz solo, dla mnie to był bardziej performance niż koncert, a "hitem" był basista w różowym szlafroczku :D
pz
-#Administrator
-#Administrator

Gość w postaci dupy Karolaka. Fajnie, że go zaprosili na koncert i zaprosili na scenę, w końcu ważna postać z Czarnej Czerni.

Zenek jak najbardziej "chcecie żebym dzisiaj grał na nienastrojonej gitarze?". Mimo, że to wszystko "na jedno kopyto", to kilka utworów z pierwszych dwóch płyt nawet lubię (akurat ich nie grał). Zauważyłem też, że po zawieszeniu działalności Kabanosa zaczął grać również numery z ich repertuaru. Akurat zagrał jeden z dwóch kawałków, których mogę posłuchać.

Awatar użytkownika
erosinho
-#Moonchild
-#Moonchild

jeszcze odnośnie 8 lat w Tybecie - znam tą kapelę od kilku lat, ale na żywo widziałem ich po raz pierwszy. Fajnie chłopaki grają, ale moim zdaniem brak im charyzmy, jakoś tak nie potrafią porwać tłumu. Fajna, energetyczna i skoczna muza a w sumie na widowni było jakoś dziwnie spokojnie.
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

"Nocny Kochanek był jedną z gwiazd Pol'and'Rock Festival 2018. Występ muzyków spotkał się z ogromnym zainteresowaniem ze strony fanów. W tych okolicznościach nie mogło być inaczej – zostanie on wydany na CD, DVD i winylach. Wydawnictwo dostępne będzie na siemashop.pl od 1 czerwca, a w sklepach muzycznych w całej Polsce album pojawi się kilka dni później – 6 czerwca."
Teraz Rock
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

To już 3 live album? xD

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Schizoid pisze: wt maja 28, 2019 8:48 pm To już 3 live album? xD
Tak, w tym drugi z bruda
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
pz
-#Administrator
-#Administrator

O ile się nie mylę, to bardziej inicjatywa JO.

Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Jeden album wydał zespół (koncert z Progresji), dwa to koncerty z Woodstocku wydane przez Złoty Melon Owsiaka. Nie mniej to śmieszne jak dla mnie, że zespół który ma 3 płyty studyjne ma już też 3 płyty live... Nie wiem natomiast czy zespół ma jakąkolwiek kasę z tych płyt z Woodstocku.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

No tak, Owsiak im na złość robi i koncertówki im każe wydawać ;)
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Trochę przesada z tymi koncertówkami (pomijając nawet kto wydaje bo i tak NK firmuje to swoją nazwą) ,szybka droga żeby zespół się ludziom przejadł a może juz niektórzy nabawili się niestrawności ;)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
ODPOWIEDZ