Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Póki co to w sumie dość podobne działanie jak przy okazji trasy "Book of Souls" - też wypuścili dwa klipy z koncertów ("Wasted Years" i "Death or Glory") a po zakończeniu trasy wydali album live. Teraz też mamy już dwa klipy (pierwsze było "Run to the Hills"), więc historia wygląda bardzo podobnie. Pytanie tylko czy faktycznie potrzebny nam live-album z "Legacy of the Beast", bo jednak te wykonania pod względem czysto muzycznym dupy nie urywają.
Ja bym chciał.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
ja też bym chciał, ale bardziej niż na wydanym koncercie na cd zależałoby mi na utworach wrzuconych na yt z obrazem jak było w przypadku Live Chapter
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Mogliby zrobić to i to. Fani, którzy chcą mieć DVD na swojej półce tak czy tak by je kupili.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Musi być live cd z tej trasy! 
Oby!
Do tego dostaniemy jeszcze transmisję z Rock in Rio.
Do tego dostaniemy jeszcze transmisję z Rock in Rio.
Podobają Wam się takie sklejki obrazu jednego utworu z różnych koncertów? Taka sama praktyka, jak przy BoS - Live Chapter.
Wolę nagrania koncertowe, gdzie widzimy rzeczywisty obraz utworu granego w jednym miejscu, niż oglądanie Bruce'a który raz jest rozczochrany, a raz uczesany etc. Dlatego bardzo się cieszę, że będzie transmisja z Rio podczas tej trasy. I tak samo w przeszłości podczas Maiden England 2012-2014 - przynajmniej mamy nagrania koncertowe z ówczesnych transmisji, zarówno Rock in Rio (2013), jak i Rock Am Ring (2014), a przy Book Of Souls Tour z festiwalu w Wacken (2016).
Wolę nagrania koncertowe, gdzie widzimy rzeczywisty obraz utworu granego w jednym miejscu, niż oglądanie Bruce'a który raz jest rozczochrany, a raz uczesany etc. Dlatego bardzo się cieszę, że będzie transmisja z Rio podczas tej trasy. I tak samo w przeszłości podczas Maiden England 2012-2014 - przynajmniej mamy nagrania koncertowe z ówczesnych transmisji, zarówno Rock in Rio (2013), jak i Rock Am Ring (2014), a przy Book Of Souls Tour z festiwalu w Wacken (2016).
prodiża kabel wskazał mi drogę
-
Deleted User 1499
Całkowicie się z tym nie zgadzam. Forma muzyków a zwłaszcza Dickinsona na wysokim poziomie, setlista fajna , scenografia bardzo rozbudowana. Zdecydowanie chcę DVD z tej trasy.
+1, jedynie co słabiej brzmi to Run to the Hills, ale to już od kilku lat. Fajnie by było dostać wersje live Where Eagles Dare i For the Greater Good of God.
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja zdecydowanie wolałbym, żeby udostępniali utwór z jednego koncertu. Bo te "sklejki" na dłuższą metę są irytujące.Tweener pisze: ↑wt maja 14, 2019 4:32 pm Podobają Wam się takie sklejki obrazu jednego utworu z różnych koncertów? Taka sama praktyka, jak przy BoS - Live Chapter.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja tego nie oglądam, tylko słucham, wiec mi odpowiada 
Dla mnie też liczy się tak na dobrą sprawę tylko audio, więc w DVD/cokolwiek innego mam wywalone. Mogliby zatrudnić tego typa od TBOS:LCh, bo ostatnio udało mu się wykrzesać fajne brzmienie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

sekcjazwlok pisze: ↑wt maja 14, 2019 5:30 pmForma muzyków a zwłaszcza Dickinsona na wysokim poziomie, setlista fajna , scenografia bardzo rozbudowana. Zdecydowanie chcę DVD z tej trasy.
https://metaladdicts.com/site/rumor-iro ... -w4C4w6lMY
Oby się nie sprawdziło. Chyba, że zaraz po wrócą do Europy.
Oby się nie sprawdziło. Chyba, że zaraz po wrócą do Europy.
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby Bruce zechciał raz jeszcze odpalić B747 Ed Force One - wówczas dobór aren w USA/Kanadzie i nawet zmiany międzykontynentalne nie miałyby granic. Kwiecień-maj 2020 z dala od Europy - powiedzmy z 10 dat w Ameryce Północnej i kilkanaście dookoła świata. Zahaczyliby przy tym pewnie jeszcze Australię i Japonię, a potem wrócili na lato (czerwiec-sierpień) do Europy, odstawiając Ed Force One'a do hangaru. A w 2021 dogrywka w Europie i więcej dat w UK. Czyli powtórka układu 2016-2017 z trasą Bool of Souls. No, a od 2022 The Neverending Farewell Tour (oby...)
M.
M.
Bruce zrobił sobie coś z nogą i chodzi o kuli.
Źródło: https://www.instagram.com/p/BxvE2UxglEr ... l98o63ip2p
Pozostało 57 dni do rozpoczęcia tegorocznej trasy koncertowej.
Źródło: https://www.instagram.com/p/BxvE2UxglEr ... l98o63ip2p
Pozostało 57 dni do rozpoczęcia tegorocznej trasy koncertowej.
prodiża kabel wskazał mi drogę
Jakiś czas temu ktoś pisał na oficjalnym, że spotkał Dickinsona, Harrisa i Shirleya razem gdzieś i Bruce chodził o kulach, więc się teraz potwierdziło. Płyta faktycznie musi być już gotowa. 
Włosy w nieładzie, długie i siwe (vide reklama piwa Trooper Sun&Steel)
Łazi o kuli
No, menel normalnie
Za chwilę ktoś go sfoci jak wózki pod Tesco odprowadza.
M.
Łazi o kuli
No, menel normalnie
Za chwilę ktoś go sfoci jak wózki pod Tesco odprowadza.
M.
-
Deleted User 4783
U mnie w robocie pracuje Lemmy, też pcha wózki xD więc kto wie...
Kalendarium na dziś :
19 lat temu ukazał się "Brave New World"
a 56 urodziny obchodzi dziś Blaze
19 lat temu ukazał się "Brave New World"
a 56 urodziny obchodzi dziś Blaze
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12