Ten stadion ma tragiczną akustyke. Polecam wybrac się na mecz i usłyszeć jaki jest pogłos np. podczas spiewania hymnu
21/08/2019 - Metallica - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 21/08/2019 - Metallica - Warszawa
Stonesi dobrze naglosnieni? 
Ten stadion ma tragiczną akustyke. Polecam wybrac się na mecz i usłyszeć jaki jest pogłos np. podczas spiewania hymnu
Jestem całkowicie pewien, że poza przelewem kompletnie ich nic nie obchodzi, tym bardziej dźwięk.boo_radley pisze: ↑pt wrz 28, 2018 1:17 pm Dziwnym trafem Metallica jest kolejnym zespołem (po Coldplay i Depeche Mode), który przyjeżdża na Narodowy po raz drugi. Czyli chcą tu przyjechać i obiekt im pasuje:-)
Mam wrażenie, że jesteś botem Evil Nation. Jak można wklejać aż takie farmazony??boo_radley pisze: ↑pt wrz 28, 2018 1:17 pm
Dziwnym trafem Metallica jest kolejnym zespołem (po Coldplay i Depeche Mode), który przyjeżdża na Narodowy po raz drugi. Czyli chcą tu przyjechać i obiekt im pasuje:-) Dodam więcej: menago Depeche Mode - Jonathan Kessler stwierdził po występie w 2013 roku, że Narodowy to jeden z najlepszych obiektów na którym grali na tamtej trasie:-) Efekt? Jeszcze lepszy koncert w 2017 roku, na którym mało kto miał jakiekolwiek uwagi do akustyki/nagłośnienia.
A Metallica miała słabo nagłośniony koncert w Tauronie, więc nie oczekujmy od niej cudów techniki.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Dokładnie. Na stadionie trzeba mieć sporo szczęścia, żeby trafić na niezły dźwięk. I im głośniej i ostrzej gra zespół, tym mniejsza na to szansa. Ja oczywiście nie jestem specjalistą od akustyki i jestem przygłuchy od zbyt częstego bywania na koncertach, ale jeszcze potrafię rozróżnić czy koncert jest nagłośniony słabo (np. nie potrafię rozpoznać utworów, które bardzo dobrze znam) czy akceptowalnie lub dobrze.
I o to chodzi. Żadnego z tych wymienionych, wracających, muzyków nie interesuje nic innego. Wybór stadionu to sprawa LN, bo oni kalkulują, że tutaj odpowiednio zarobią, więc proponują ten obiekt.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

No wiedziałem, wiedziałem że wywołam wilka z lasu XDboo_radley pisze: ↑pt wrz 28, 2018 1:17 pmTo przeczytaj sobie ten artykuł napisany przez prawdziwego specjalistę i dotyczący koncertu Coldplay w Warszawie w 2012 roku:-) Potwierdzający to, że jeśli za nagłośnianie imprezy wezmą się profesjonaliści a nie amatorzy, to wszystko brzmi tip-top:Shedao Shai pisze: ↑czw wrz 27, 2018 4:15 pm Tak odnośnie Basenu, to wpadłem właśnie na taki artykuł, stary, ale aktualny![]()
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityk ... omoze.read
Niby wszystko to wiadomo, ale dobrze poczytać opinię specjalisty zgadzającego się z człowiekiem xD
https://hi-fi.com.pl/artyku%C5%82y/muzy ... certu.html
Ten artykuł tylko potwierdza to, co od dawna wiadomo: PGE można nagłośnić dobrze lub bardzo dobrze (Coldplay 2012, 2017; Depeche Mode 2013, 2017, Rihanna 2016; Ed Sheeran 2018, Rolling Stones 2018). O innych koncertach się nie wypowiadam, bo nie byłem:-)
Dziwnym trafem Metallica jest kolejnym zespołem (po Coldplay i Depeche Mode), który przyjeżdża na Narodowy po raz drugi. Czyli chcą tu przyjechać i obiekt im pasuje:-) Dodam więcej: menago Depeche Mode - Jonathan Kessler stwierdził po występie w 2013 roku, że Narodowy to jeden z najlepszych obiektów na którym grali na tamtej trasie:-) Efekt? Jeszcze lepszy koncert w 2017 roku, na którym mało kto miał jakiekolwiek uwagi do akustyki/nagłośnienia.
Osobiściie, to nie wiem, czy przy poziomie technicznym grajków z Metallici, można mówić o jakimkolwiek dobrze nagłośnionym koncercie. Chyba, że unplugged. Idę na ten koncert tylko dlatego, że idą kumple, z którymi spotykam się tylko przy okazji koncertów Slayera w PL. A jeśli za coś szanuję Metallicę, to za ogromny dystans do siebie i radochę z tego co robią. No i pierwsze cztery płyty.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Są bilety na plyte do kupienia oraz jakieś trybuny.
https://www.last.fm/user/kamooo
Ponoć Evile mają bilety po ... 1200 zł na płytę 
p.s. dałbym tyle, jakby Metallica zagrała koncert u mnie w hallu. Spokojnie by się z gratami zmieścili
p.s. dałbym tyle, jakby Metallica zagrała koncert u mnie w hallu. Spokojnie by się z gratami zmieścili
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Bilety na GA są dostępne na livenation.pl / ticketmaster.pl
Dalej są dostępne na GA w "normalnej" cenie na livenation.pl / ticketmaster.pl
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Kupię bilet na płytę!
Czolem. Czy ktos ma moze na pogonienie bilet? Mam 450zl do dyspozycji. Szukam normalnego czlowieka, nie hieny z 4x przebitka ceny zakupu.
Z gory taki KTOSIU, pocaluj mnie w dupe
Bede wdzieczny za jakis odzew! 
Z gory taki KTOSIU, pocaluj mnie w dupe
Witam! Jedzie ktoś może przypadkiem z Newcastle do Manchesteru?
Za ile można sprzedać opaskę do Snake-a?
A ile byś chciał?
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Pytam teoretycznie,gdybym posiadał na sprzedaż.
Bilety na płytę za 379zł dostępne na livenation, gdyby ktoś reflektował 
Witam Koleżanki i Kolegów ,
Jakby ktoś był zainteresowany to mam dwa bilety na sprzedaż na sektor C4- miejsca siedzące.
Wybieram się również z małżonką, ale brat zrezygnował, także jeśli ktoś reflektuje to zapraszam na priv.
Jakby ktoś był zainteresowany to mam dwa bilety na sprzedaż na sektor C4- miejsca siedzące.
Wybieram się również z małżonką, ale brat zrezygnował, także jeśli ktoś reflektuje to zapraszam na priv.
bilety od wczoraj wieczor wisza w normalnej cenie na GA.
piekny widok, wiedzac, ze pazerny organizator musi sprzedawac resztki biletow "Platinum" w normalnej cenie, bo moga sie nie sprzedac.
przy okazji, niczym sie nie roznia te PL od normalnych praktycznie. sa podobno resztkami po anulowanych miejscowkach itp.
piekny widok, wiedzac, ze pazerny organizator musi sprzedawac resztki biletow "Platinum" w normalnej cenie, bo moga sie nie sprzedac.
przy okazji, niczym sie nie roznia te PL od normalnych praktycznie. sa podobno resztkami po anulowanych miejscowkach itp.
-
Deleted User 4876
Ale tej opłaty 50 zeta dalej nie odpuszczają... biję się z myślami czy brać też Wawę, do jutra zapisy na snake-pit...a to niby trzeba mieć bilet...z drugiej strony wziąć udział w losowaniu a bilet dopiero pod stadionem ogarniać to też jakaś opcja.