Może nie znasz ich zdecydowanie najlepszej płyty?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Rock_%E2% ... album_TSA)
A jeżeli znasz, to co o niej sądzisz?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Może nie znasz ich zdecydowanie najlepszej płyty?

Co do Romana, zgadzam się. Ten zespół jak dla mnie obecnie tworzy jedna osoba - Jacek Hiro, przesprawny wioślarzShedao Shai pisze: ↑pt lip 26, 2019 5:58 pm Ja sobie w 2017/2018 zrobiłem maraton nadrabiania - wybrałem się na wszystkie trzy kapele, widziałem je po raz pierwszy. Turbo - bardzo dobre, najciekawsza muza (choć nie moje klimaty, ale potrafię docenić). Dobra energia na scenie. TSA - niezłe, trochę monotonne, jakby lżejsze od pozostałej dwójki, ale daje radę (no ale od tego czasu posypał się cały skład xD). Kat & RK - smród, żal, żenada. Miałem nieprzyjemność potem widzieć ich jeszcze raz - nie wytrzymałem całości. Roman sapiący i ledwo żyjący na scenie budził politowanie, a jego ruchy a'la paralityk - konsternację. Tu już czas na emeryturkę. Choć pewnie jego zaskakująco liczni fani by się z tą opinią nie zgodzili.
Nie ma plyt TSA bez Piekarczyka

Fakt. Kto by chciał posłuchać tych kompozycji na żywo to miałby możliwość, a nazwy by nie szargali.Pierre Dolinski pisze: ↑śr lip 31, 2019 8:28 pm TSA w formacie bez Nowaka, Machela i Piekarczyka powinno zmienić nazwę na TSA Cover Band. I wtedy spoko. Niech sobie rzępolą po stodołach.