Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: Wywiady i newsy
Ironi moim zdaniem nierealni - LN ich tak łatwo nie "wypuści" ze swoich rąk. Mocno bym się zdziwił, gdyby rzeczywiście w przyszłym roku zagrali na tym festiwalu...
Już Go Ahead próbowali - i jak skończyli!FaithNoMore pisze: ↑czw cze 27, 2019 10:58 am Ironi moim zdaniem nierealni - LN ich tak łatwo nie "wypuści" ze swoich rąk.
Podobno Riverside to już pewniak, wokalista rzekomo potwierdził udział zespołu w kolejnej edycji. I bardzo dobrze, bo brakowało mi teraz takich akcentów. Liczę na fajne nazwy, nawet jeśli nie pójdę na MF 2020.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Saimon1995
- -#Moderator

Teraz już są pod skrzydłami LN, więc... wszystko jasne. Ja życzę jak najlepiej Mysticowi, bo nie da się ukryć, że metalowy festiwal z prawdziwego zdarzenia jest w naszym kraju jakże potrzebny. Tylko zawsze organizatorzy będą mieli problem z obsadą WIELKIEGO headlinera. No cóż - nie potrafię sobie wyobrazić, że nagle ogłoszona zostaje Metallica, Maideni czy Rammstein. A jednak ogromnego wyboru - mówimy o szeroko rozumianym metalu - nie ma w tym zakresie, więc pole jest mocno ograniczone.
Live Nation nie puści IM tak łatwo 
A z innej beczki - na Hellfest od francuskiego kolegi po fachu usłyszałem ploteczkę o pobycie IM w paryskim studio. Ponoć nagrywanie materiału szło bardzo mozolnie i po trzech tygodniach gotowy był zaledwie jeden numer.
A z innej beczki - na Hellfest od francuskiego kolegi po fachu usłyszałem ploteczkę o pobycie IM w paryskim studio. Ponoć nagrywanie materiału szło bardzo mozolnie i po trzech tygodniach gotowy był zaledwie jeden numer.
www.MetalSide.pl
Czyli album bedzie wypieszczony czy wymuszony :/
Z plotki by wynikało, że raczej wymuszony. A w takim przypadku lepiej, żeby się nie spieszyli z wydawaniem. Ja chętnie bym poszedł na kilka koncertów Legacy part 2 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zrodlo tej plotki?Metalophil pisze: ↑śr cze 26, 2019 10:49 pm Będą co-headlinerzy: Sortilege & Heavy Load
Nie mogłem się powstrzymać, bo właśnie oglądam koncert tych pierwszych![]()
![]()
-
Deleted User 1499
Nie chcę mi sie w to wierzyć. W ostateczności mogli by wziąć na warsztat solowy materiał Bruca. Poza tym od TBOS mija 4 lata , wątpię żeby przez ten czas nic nie powstało w głowie Harrisowi.
A co jak ten utwór trwa 30 minut 
No niestety, dlatego pewnie będą mierzyć w scenariusze, w których to co-headzi (np właśnie ta Gojira, którą wspominałem, Lamb Of God) ze średniej półki będą magnesem frekwencyjnym. I tu już można coś podziałać. Tylko jeszcze powinni datę zmienić na lipiec, bo czerwiec to przecież czas sesji i na pewno trochę studentów odpuści MF 2020 właśnie z tego powodu.FaithNoMore pisze: ↑czw cze 27, 2019 9:20 pmTeraz już są pod skrzydłami LN, więc... wszystko jasne. Ja życzę jak najlepiej Mysticowi, bo nie da się ukryć, że metalowy festiwal z prawdziwego zdarzenia jest w naszym kraju jakże potrzebny. Tylko zawsze organizatorzy będą mieli problem z obsadą WIELKIEGO headlinera. No cóż - nie potrafię sobie wyobrazić, że nagle ogłoszona zostaje Metallica, Maideni czy Rammstein. A jednak ogromnego wyboru - mówimy o szeroko rozumianym metalu - nie ma w tym zakresie, więc pole jest mocno ograniczone.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Schizoid pisze: ↑pt cze 28, 2019 4:08 pm No niestety, dlatego pewnie będą mierzyć w scenariusze, w których to co-headzi (np właśnie ta Gojira, którą wspominałem, Lamb Of God) ze średniej półki będą magnesem frekwencyjnym. I tu już można coś podziałać. Tylko jeszcze powinni datę zmienić na lipiec, bo czerwiec to przecież czas sesji i na pewno trochę studentów odpuści MF 2020 właśnie z tego powodu.
Jakby pracowali uczciwie przez cały semestr, to nie musieliby w czasie sesji poświęcać tyle czasu na pisanie ściąg.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W czerwcu jest najgorętszy sezon festiwalowy i najłatwiej się wcisnąć między Graspopy, Hellfesty, Downloady itd.Schizoid pisze: ↑pt cze 28, 2019 4:08 pmNo niestety, dlatego pewnie będą mierzyć w scenariusze, w których to co-headzi (np właśnie ta Gojira, którą wspominałem, Lamb Of God) ze średniej półki będą magnesem frekwencyjnym. I tu już można coś podziałać. Tylko jeszcze powinni datę zmienić na lipiec, bo czerwiec to przecież czas sesji i na pewno trochę studentów odpuści MF 2020 właśnie z tego powodu.FaithNoMore pisze: ↑czw cze 27, 2019 9:20 pmTeraz już są pod skrzydłami LN, więc... wszystko jasne. Ja życzę jak najlepiej Mysticowi, bo nie da się ukryć, że metalowy festiwal z prawdziwego zdarzenia jest w naszym kraju jakże potrzebny. Tylko zawsze organizatorzy będą mieli problem z obsadą WIELKIEGO headlinera. No cóż - nie potrafię sobie wyobrazić, że nagle ogłoszona zostaje Metallica, Maideni czy Rammstein. A jednak ogromnego wyboru - mówimy o szeroko rozumianym metalu - nie ma w tym zakresie, więc pole jest mocno ograniczone.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jakoś dziwnie jestem pewien, że skład MF 2020 będzie w porzo i znowu się pojedzie (ja tym razem pewnie tylko na 1 dzień). Ale offtop się zrobił i może już w odpowiednim temacie byśmy pisali o tym?
Straszycie z tym albumem. Nie chcę nawet myśleć, że zespół mógłby wydać byle co. W ciągu tych kilku lat po ostatniej płycie powinni jeszcze coś dobrego wymyślić. Może jakieś inne, pozytywne informacje? 
"Still my heart calculate and pray"
Wkleję jeszcze tu ,od 26.07 kolejne 4 reedycje :FOTD ,X FACTOR ,VIRTUAL XI ,BNW
http://studiocollection.ironmaiden.com/ ... IkRiresWpA
http://studiocollection.ironmaiden.com/ ... IkRiresWpA
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Becur dorzucił Bułgarię:
Dec 23 - National Palace of Culture, Sofia, Bulgaria
M.
Dec 23 - National Palace of Culture, Sofia, Bulgaria
M.
- Metalophil
- -#Moonchild

Nie ma żadnego źródła. Chciałem podnieść niektórym ciśnienieDzosef pisze: ↑pt cze 28, 2019 12:41 pmZrodlo tej plotki?Metalophil pisze: ↑śr cze 26, 2019 10:49 pm Będą co-headlinerzy: Sortilege & Heavy Load
Nie mogłem się powstrzymać, bo właśnie oglądam koncert tych pierwszych![]()
![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dokładnie tak myslalem