02-04/06/2022 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 10-11/06/2020 - Mystic Festival - Kraków
Nie wydaje mi się, żeby Lamby były znowu w Europie. Helloween chyba się nie opłaca.
A ja stawiam na Mete. Podobno mają wrócić w przyszłym roku, a myślę, że Live Nation może bać się ściągać ich rok po roku. To szansa dla Mystica.
-
Deleted User 2259
Mądrze mówisz, tylko znowu w Krakowie? w sumie skoro byli kilka razy np w Chorzów, to czemu nie. Bardzo chętnie się wybiorę, zwłaszcza, że ostatnio nie byłem, i teraz też się raczej nie wybieram.Forbidden evil pisze: ↑ndz cze 30, 2019 1:18 am A ja stawiam na Mete. Podobno mają wrócić w przyszłym roku, a myślę, że Live Nation może bać się ściągać ich rok po roku. To szansa dla Mystica.
Meta to zawsze jest żyła złota, nie zrobią tego.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nie no bez jaj Panowie... byliście kiedyś na tym lotnisku? To nie jest Bemowo...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Właśnie, nie Bemowo, a przede wszystkim KO to nie jest ekipa, która by się porywała z motyką na słońce.
"Chcemy krok po kroku stworzyć wydarzenie na miarę największego festiwalu typu open air w środkowo-wschodniej części Europy. Zdajemy sobie sprawę, że wymaga to czasu i podeszliśmy do sprawy po prostu rozsądnie." - Tomasz Ochab w samej końcówce tego wywiadu:
www.metalnews.pl/wywiady/biznes-i-pasja ... c-festival
Oprócz tej dwudziestki propozycji/życzeń dot. (co-/)headlinerów scen, co podałem wcześniej przyszła mi do głowy kolejna dyszka nazw: Arkona, Closterkeller, Deathstars, Finntroll, Korpiklaani, Krokus, Metal Allegiance, Orphaned Land, Sebastian Bach, Stratovarius.
"Chcemy krok po kroku stworzyć wydarzenie na miarę największego festiwalu typu open air w środkowo-wschodniej części Europy. Zdajemy sobie sprawę, że wymaga to czasu i podeszliśmy do sprawy po prostu rozsądnie." - Tomasz Ochab w samej końcówce tego wywiadu:
www.metalnews.pl/wywiady/biznes-i-pasja ... c-festival
Oprócz tej dwudziestki propozycji/życzeń dot. (co-/)headlinerów scen, co podałem wcześniej przyszła mi do głowy kolejna dyszka nazw: Arkona, Closterkeller, Deathstars, Finntroll, Korpiklaani, Krokus, Metal Allegiance, Orphaned Land, Sebastian Bach, Stratovarius.
Ostatnie szanse na koncerty Krokusa są w tym roku, np z Saxonem w UK
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Metal Alliegance nie gra tras w Europie.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jeśli nawet do tej pory tak jest, to nie znaczy, że takiej trasy w ogóle nie może być.
Kreator
Ostatnio często u nas są i zawsze x osób przyciągną.
Exodus tak samo (teraz już z Holtem?)
Ostatnio często u nas są i zawsze x osób przyciągną.
Exodus tak samo (teraz już z Holtem?)
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Moje typy (pragnienia):
Metal Church
Atlantean Kodex
Sortilege
Aria
Candlemass
Metal Church
Atlantean Kodex
Sortilege
Aria
Candlemass
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 357
Jedynie na Candli są szanse z tego realnie patrząc
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dlaczego na pozostałe wymienione przez krusejdera nie? BTW, Żelazny, jutro masz 16. rocznicę rejestracji na Forum. 
w Sortilege to sam nie wierzę, chyba że ktoś z Mystica nas czyta i sprawdziłby, jakiej klasy to kapela.
Ale ARIA mogłaby im tanio zapełnić slot na heavy i myślę, że nikt nie byłby zawiedziony z tego dealu.
3 pozostałe bandy nie są nierealne, a nie dałem np Riot V bo ponoć to drogi zespół
Ale ARIA mogłaby im tanio zapełnić slot na heavy i myślę, że nikt nie byłby zawiedziony z tego dealu.
3 pozostałe bandy nie są nierealne, a nie dałem np Riot V bo ponoć to drogi zespół
-
Deleted User 2259
Może AC/DC zajadą? ale to chyba Evil Nation się tym zajmie.
Duet Metal Church i Rage (a szczególnie Niemcy) skutecznie by mnie zaprosił na taką imprezę. Na solowe ich koncerty zresztą też. Nie mówiąc o Sortilege a i Arię bym z ciekawości zobaczył.
Ale to wciąż gdybanie. Dobrze, że w ogóle możemy pogdybać o Line-upie polskiego festiwalu.
Ale to wciąż gdybanie. Dobrze, że w ogóle możemy pogdybać o Line-upie polskiego festiwalu.
-
Deleted User 4876
Myślę, ba nawet jestem pewny, że cały budżet Mystica na Artystów nie starczyłby na gażę AC/DC ...ale mogę się nie znać 
-
KapitamDupa
- -#Charlotte

Tobias mowil ze 2020 ma byc pusty
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01