Ghost nie bym u nas na własnym koncercie od 2017 roku, więc fani już teraz są głodni gigu, a w sierpniu na pewno do tej grupy dołączą nowe osoby, które zainteresują się nimi po występie na Narodowym. Nie zdziwię się, jeśli hala w większości się wyprzeda. Teraz nie będzie żadnych koncertów w Niemczech, więc w Katowicach prawdopodobnie zjawią się fani spoza Polski.
30/11/2019 - Ghost - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 30/11/2019 - Ghost - Katowice
Myślę, że nie stracą na tym koncercie
Ghost nie bym u nas na własnym koncercie od 2017 roku, więc fani już teraz są głodni gigu, a w sierpniu na pewno do tej grupy dołączą nowe osoby, które zainteresują się nimi po występie na Narodowym. Nie zdziwię się, jeśli hala w większości się wyprzeda. Teraz nie będzie żadnych koncertów w Niemczech, więc w Katowicach prawdopodobnie zjawią się fani spoza Polski.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Właśnie się zdziwiłem, że dwa koncerty w Radomiu jednego dnia. Przecież tam nie ma tyle klubówmic7 pisze: ↑pn lip 08, 2019 3:22 pmHeh ,29.11 oczywiście Nocny w Radomiu a nie Kat & Romanblackmailer pisze: ↑pn lip 08, 2019 11:41 amMi się szykuje Townsend we Wrocławiu 29.11 -> Ghost 30.11, więc żyć nie umierać![]()
![]()
Swoją drogą 30.11 NK w Katowicach,więc może żona towarzysko a ja na ducha
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Coś mi się pomerdało
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
wbijam bankowo
fajnie ze headliner i fajnie ze sobota 
Szkoda, że jeden z tych dwóch koncertów nie jest dzień wcześniej lub później...
Night Mistress Fan Club Łódź
Właśnie spoko. Ona pójdzie z Wami na NK, a ja na Ghosta 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Deleted User 5147
Dobra informacja
W końcu będzie okazja zobaczyć Ghost na żywo. No i dobrze że to w weekend
Ja obstawiam sold out 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
GA: 150
Trybuny: 100-275
Bez EE i innych wynalazków.
Trybuny: 100-275
Bez EE i innych wynalazków.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Przyzwoicie. Mówię o płycie, bo trybuny mnie nie interesują.
Ktoś się podzieli kodem na presale dla Citibanku?
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Ceny swietne - na dwa poprzednie koncerty w Stodole bilety byly odpowiednio po 99 i 129. Teraz graja pol godziny dluzej + Prequelle + duzo bardziej rozbudowane show.
Wyprzedany nie będzie, ale nie ma co się martwić o frekwencję. Stawiam, że sprzeda się 80% biletów.
Sam kod nic Ci nie pomoże bo w dalszej kolejności musisz zapłacić powiązaną kartą Citi.
Niezła trybuna, blisko loży VIP - bilet 150 + skromne 15 przesyłki (na email).
Ciekawostką jest to, że tylko te trybuny blisko loży są sprzedawane. Mogę postawić swoje skarpetki, że jak się wyprzedadzą, to Evile będą sprzedawać drożej gorsze trybuny.
Tak to działa. Państwo okrada Evili, Evile - nas. A Tobiasz - kolegów
Ciekawostką jest to, że tylko te trybuny blisko loży są sprzedawane. Mogę postawić swoje skarpetki, że jak się wyprzedadzą, to Evile będą sprzedawać drożej gorsze trybuny.
Tak to działa. Państwo okrada Evili, Evile - nas. A Tobiasz - kolegów
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Saimon1995
- -#Moderator

Bilet na płytę kupiony.
Widzimy się w Katowicach.
Same here, płyta kupiona
będą tańce
będą tańce
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Saimon1995
- -#Moderator