Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Też słuchałem. Jakieś nijakie to jest. Niestety te nowe płyty zupełnie mnie nie przekonują. Nie są tak "przebojowe" jak stare. Nawet jeden kawałek nie wpadł mi w ucho.
10: Hallas, Europe
11: Airbag?, Wij, Turbo, AvG?
12: Chelsea Wolfe, MnC, Accept?, Internal Quiet, NK?, MZR?
Bo wiadomo, że wszystko to co stare jest najlepsze, a to co nowe jest beznadziejne.
Nie. Np. w przypadku Godsmack (którego słucham tak samo rzadko jak BJ, czyli czasem coś w samochodzie się trafi +z okazji koncertów), ostatnią płytę uważam za zdecydowanie lepszą od starszych. W przypadku BJ oczekuję "hitów", numerów dobrze wpadających w ucho (taki jest profil zespołu), a takich tutaj nie ma. Na poprzednich płytach (Circle, Have a Nice Day, czyli już XXI w.) były przynajmniej pojedyncze takie utwory.
Ale Godsmack to jest nowy zespół. Wszystko ich jest nowe.
W porównaniu do BJ tak, ale grają już ponad 20 lat,więc to nie są zupełne świeżaki. Muzyka się przez ten czas zmieniała, różne rzeczy były popularne.
Queen "The Miracle"
W czasach kiedy oni wydali pierwszy album metal się już w zasadzie nie zmieniał. Wtedy ciągnięta była finalna jego wersja zwana nu metalem. Od 20 lat nie ma mowy o czymkolwiek nowym w metalu, nawet od 25 lat można rzec.
Visitör - Visitör
Taki album, że łeb odpada.
Taki album, że łeb odpada.
-
Deleted User 7649
Z 5-6 razy tego słuchałem i kilka kawałków już kojarzę ,nie są najgorsze ale w porównaniu do starych płyt ten album się nie umywa...
A support to już w ogóle tragedia w sam raz do radia albo innego młodzieżowego TV.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
The Black Crowes - Shake Your Money Maker
- Saimon1995
- -#Moderator

-
Deleted User 7649
Polecam , przykład dobrego nowoczesnego zespołu. Dużo wpływów klasyków rocka progresywnego.
Queen "Jazz"
-
Deleted User 7649
Nie zdaję. Przedstawiłem moje odczucia odnośnie tego zespołu.
Wolę klasyków z których czerpali.