Chyba 2020
Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Koncertowe przewidywania
2019, jesień/zima.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ross the Boss powiedział mi, że zagra u nas w marcu (jeśli dobrze go zrozumiałem). Pytałem też Kurdta z Metal Church o ewentualny gig u nas, ale (co nie dziwi) nic konkretnego nie usłyszałem, poza tym, że mało brakowało by zagrali u nas w zeszłym roku.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Coraz głośniejszy szum medialny, że AC/DC lada dzień ma ogłosić world tour... Jak tak, to nie wyobrażam sobie, żeby Polski tam zabrakło.
I jak znowu będzie ten j*****y basen narodowy, to pojawi się dylemat .....
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Nie bedzie zadnego dylematu, najwyzej troche ponarzekamy przed i po 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

I tak się wyprzeda
Ogłosili nowy merch na 40-lecie Highway to Hell.Zakkahletz pisze: ↑czw lip 18, 2019 11:14 pm Coraz głośniejszy szum medialny, że AC/DC lada dzień ma ogłosić world tour... Jak tak, to nie wyobrażam sobie, żeby Polski tam zabrakło.
No nic, czekamy dalej.
No to Judas Priest i Mercyful Fate na Mystic
Jesli bbędzie Priest, Sodom, Death Angel i Venom to będzie miazga 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Na Mystic załatwią pewnie sporo z tych kapel. Na szczęście Amon Amarth raczej nie, skoro już teraz grali.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Pierwsze zdanie - zgoda (i radosne czekanie, chociaż nie wiem, czy pojadę). Drugie - też zgoda, oprócz dwóch pierwszych słów.
Ariana Grande w Krakowie odwołana... to się fanki zapłaczą, chyba że Ziółkowski już zabookował na przyszłorocznego Openera 
-
Deleted User 2259

Nie mogę znaleźc większego obrazka, będę w Tauronie <swoja droga ciekawe, ze akurat tam gra jak i tak nie wyprzeda> jak sie ciekawszy gig nie trafi.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Przez cały wrzesień euro-trasa, a żaden polski organizator nie zrobi choć 1 sztuki wspaniałego Jeffa Scotta Soto z zespołem, to przesmutne jest... 
http://sotoworld.net/all-dates
http://sotoworld.net/all-dates
-
Deleted User 7586
Jak donoszą Koncerty W Polsce: "Megadeth, Five Finger Death Punch i Bad Wolves zagrają w Warszawie w 2020 roku!". Na jednej imprezie. Headlinerem będzie 5FDP.
Czyli znów Megadeth support...?