Ja!
27/07/2019 - Summer Fog Festival (Nick Mason's Saucerful of Secrets..) - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/07/2019 - Summer Fog Festival (Nick Mason's Saucerful of Secrets..) - Warszawa
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
truskimoska
- -#Prowler

Re: 27/07/2019 - Summer Fog Festival (Nick Mason's Saucerful of Secrets..) - Warszawa
Mam do odsprzedania 4 bilety na trybuny (wartość każdego to 299 zł), cena do uzgodnienia. Czy ktoś jest chętny?
-
Francois I
- -#Prisoner

Wezmę za 50 zł.truskimoska pisze: ↑pt lip 26, 2019 5:03 pm Mam do odsprzedania 4 bilety na trybuny (wartość każdego to 299 zł), cena do uzgodnienia. Czy ktoś jest chętny?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

-
truskimoska
- -#Prowler

Przy wszystkich 4 sztukach oddam za połowę ceny, czyli 150 zł od sztuki.Francois I pisze: ↑pt lip 26, 2019 6:28 pmWezmę za 50 zł.truskimoska pisze: ↑pt lip 26, 2019 5:03 pm Mam do odsprzedania 4 bilety na trybuny (wartość każdego to 299 zł), cena do uzgodnienia. Czy ktoś jest chętny?
- blackcocker
- -#Moderator

ja trzecią za 49
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Kuuurła, tyle to Nick by musiał zapłacić za meet & greet ze mną.truskimoska pisze: ↑pt lip 26, 2019 6:56 pmPrzy wszystkich 4 sztukach oddam za połowę ceny, czyli 150 zł od sztuki.
A tak w ogóle to on się nazywa Mason - krusejder, nic na to nie powiesz?
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Dobrze ze nie gral w zespole FreeZakkahletz pisze: ↑pt lip 26, 2019 7:25 pmKuuurła, tyle to Nick by musiał zapłacić za meet & greet ze mną.truskimoska pisze: ↑pt lip 26, 2019 6:56 pmPrzy wszystkich 4 sztukach oddam za połowę ceny, czyli 150 zł od sztuki.
A tak w ogóle to on się nazywa Mason - krusejder, nic na to nie powiesz?![]()
Właśnie wszedłem na Torwar. No poki co to jest chyba więcej niż te 900 osób ale sukces frekwencyjny to na pewno nie jest. Płyta w 1/4 napełniona chociaż i to może na wyrost stwierdzenie.
https://www.last.fm/user/kamooo
-
paulek
- -#Lord of the flies

Fest bardzo na plus, jak dla nr 1 Soft Machine, doskonały koncert a na dodatek całego Masona spędziłem w towarzystwie J. Etheridge'a
Nick super koncert ale troszku za głośny, ten materiał który grali poprzez nadmiar dźwięku mocno tracił na swym psychodelicznym uroku. Ale i tak impreza na wielki plus. A ha u już wiem dlaczego P. Hammill wypierdolił D. Jacksona z zespołu.... kto był ten myślę że wie w czym rzecz
-
Deleted User 2259
Ile grała głowna gwiazda?
Prawie 2 godziny.
-
Deleted User 4876
Koło 102-104 minut..zaczęli bodajże 21:09( albo 21:11)..a skończyli coś po 22:50. Z zeznań znajomego słyszałem, że jakiś kolo kopał dziewczynę, która złapała pałeczkę.. no to już przehuj..nawet na takim koncercie takie zbydlęcenie :/ Dobra akcja z technicznymi... jakiś kolo co przyszedł sprzątać scenę chciał podać setke, wyskoczył technik od Masona i z krzykiem " Leave it, it's not yours!!", wziął pozbierał wszystkie i schował do walizki... LOL. Tym razem na spokojnie w drugim rzędzie, wychodząc z hali wyciągam czapkę z torby, a tam kostka Pratta..miło, nawet nie poczułem kiedy ją tam umieścił hehe
Muzycznie to była uczta.. stara muza Floydów jest równie dobra ( jak nie lepsza) niż ta nowsza..chociaż ja się nie bawię w takie podziały PF to PF i tyle. O frekwencji już tyle było pisane, że chyba nic więcej dodać nie można...smutno, że w 38 milionowym kraju tak niewiele osób chce uczestniczyć w takich eventach.. warto było.
-
Deleted User 2259
Co schował do tej walizki? tak napisales, ze nie wiadomo o co chodzi, pałeczki?
-
Deleted User 4876
Setlisty. Zdanie o pałeczkach dotyczyło kolesia co kopał dziewczynę, która złapała sticka, a ten próbował jej wyrwać. Przeczytaj wpis raz jeszcze, później pisze o technicznym co skrzyczał biednego sprzątacza, który chciał zrobić dobrze 
O 23 jeszcze grali bis, więc wyszło ok 1:50 grania. Co jak co, ale koncert rewelacyjny - co prawda brzmienie mocno "podkręcone" (2 gitary), więc ten ulotny czar psychodelii trochę uleciał, ale intensywność doznań naprawdę robiła wrażenie. Nie było mowy o mędzeniu "starszych panów". W Interstellar Overdrive, Set the controls czy One of these days był konkretny wpierd....Plus wizualizacje - klimatyczne, "kwasowe", mocno kolorowe. Plus Nick i kompani w doskonałym humorze. Może te radosne oblicza panów muzyków nie do końca pasowały w momencie grania takiego Set the controls..., ale za to energia aż ich rozpierała, a to przełożyło się na doskonały klimat całości.
Frekwencja nie była tak zła, jak się spodziewałem (pewnie udało się opchnąc troche biletów w ciągu ostatnich dni i w dniu koncertu), ale nie powalała, szczególnie w kraju, który niby tak wielbi Floydów. No, ale jak już ustaliliśmy w tym wątku, ludożerka kojarzy 2 płyty na krzyż i "High Hopes".
Frekwencja nie była tak zła, jak się spodziewałem (pewnie udało się opchnąc troche biletów w ciągu ostatnich dni i w dniu koncertu), ale nie powalała, szczególnie w kraju, który niby tak wielbi Floydów. No, ale jak już ustaliliśmy w tym wątku, ludożerka kojarzy 2 płyty na krzyż i "High Hopes".
Skoro piszemy chuj, to oczywiście też "przechuj". Tyle, że do tej pory nie widziałem, aby używać przechuja w znaczeniu pejoratywnym.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
To teraz rozumiem dlaczego Mason zareagował takim zdziwieniem kiedy rzucił te pałeczki. Nie widziałem tej akcji, stałem z boku.thorgal_30 pisze: ↑ndz lip 28, 2019 2:23 pm Koło 102-104 minut..zaczęli bodajże 21:09( albo 21:11)..a skończyli coś po 22:50. Z zeznań znajomego słyszałem, że jakiś kolo kopał dziewczynę, która złapała pałeczkę.. no to już przehuj..nawet na takim koncercie takie zbydlęcenie :/
-
Deleted User 4876
Tę którą rzucił na swoją prawą ( 40-50 centymetrów mi brakło) złapało 5 osób, ale nie patrzyłem jak to między sobą rozstrzygnęli, natomiast ta co poszła na jego lewo została złapana przez dziewczynę i koleś zaczął jej wyrywać, a następnie ją kopał aby ta odpuściła..no cóż..
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Chciałbym być renomowanym muzykiem choćby tylko po to, żeby przyjeżdżać do Polski i patrzeć jak zwierzęta biją się o kawałek plastiku/drewienka, który rzucam im ze sceny XD