18-19/10/2019 - Machine Head - Gdańsk/Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
18-19/10/2019 - Machine Head - Gdańsk/Warszawa
Machine Head wyrusza w potężną trasę koncertową by świętować 25. rocznicę wydania ich debiutanckiego albumu. W Polsce zespół wystąpi dwukrotnie – 18 października w Gdańsku w klubie B90 i dzień później, 19 października w warszawskiej Progresji.
Bilety trafią do sprzedaży w piątek, 29 marca o godzinie 10:00.
W sierpniu 1994 roku, Robert Flynn, Logan Mader, Adam Duce i Chris Kontos, od tej pory znani jako Machine Head, wydali swój debiutancki album – „Burn My Eyes”. Płyta została bardzo dobrze przyjęta i odniosła komercyjny sukces. Z okazji 25 lat od premiery, w październiku 2019, Amerykanie wyruszą w trasę koncertową, a na scenie zobaczymy oryginalny skład zespołu – do Flynna i Jareda MacEacherna, którzy obecnie stanowią skład Machine Head, dołączą Mader i Kontos. Po raz pierwszy w historii, muzycy wykonają „Burn My Eyes” w całości.
Data: 2019-10-18 (piątek)
Miasto: Gdańsk
Miejsce: B90
Data: 2019-10-19 (sobota)
Miasto: Warszawa
Miejsce: Progresja
Cena biletów: 119 zł (przedsprzedaż) // 140 zł (w dniu koncertu)
Godziny: 19:00 – wejście // 20:00 – start koncertu
Miejsca sprzedaży: www.ticketmaster.pl, www.ebilet.pl, www.biletomat.pl, www.empikbilety.pl oraz w sklepach sieci Empik i Media Markt.
Bilety trafią do sprzedaży w piątek, 29 marca o godzinie 10:00.
W sierpniu 1994 roku, Robert Flynn, Logan Mader, Adam Duce i Chris Kontos, od tej pory znani jako Machine Head, wydali swój debiutancki album – „Burn My Eyes”. Płyta została bardzo dobrze przyjęta i odniosła komercyjny sukces. Z okazji 25 lat od premiery, w październiku 2019, Amerykanie wyruszą w trasę koncertową, a na scenie zobaczymy oryginalny skład zespołu – do Flynna i Jareda MacEacherna, którzy obecnie stanowią skład Machine Head, dołączą Mader i Kontos. Po raz pierwszy w historii, muzycy wykonają „Burn My Eyes” w całości.
Data: 2019-10-18 (piątek)
Miasto: Gdańsk
Miejsce: B90
Data: 2019-10-19 (sobota)
Miasto: Warszawa
Miejsce: Progresja
Cena biletów: 119 zł (przedsprzedaż) // 140 zł (w dniu koncertu)
Godziny: 19:00 – wejście // 20:00 – start koncertu
Miejsca sprzedaży: www.ticketmaster.pl, www.ebilet.pl, www.biletomat.pl, www.empikbilety.pl oraz w sklepach sieci Empik i Media Markt.
Ostatnio zmieniony wt mar 26, 2019 10:05 am przez Mr. M, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: 18-19/10/2019 - Machine Head - Gdańsk/Warszawa
O ile wiem mają być chyba dwa sety - współczesny gdzie będą rzeczy w stylu "Imperium" etc. i drugi gdzie zagrają całe "Burn My Eyes".
Jest już info z Go Ahead, edytowałem post. Rzeczywiście będzie całe Burn My Eyes 
Bardzo się zastanawiam nad tym koncertem. Po tym co ostatnio Machine Head odwalił z "Catharsis" i po różnych wybrykach Robcia mam spory niesmak jeśli chodzi o tą kapelę.
- blackcocker
- -#Moderator

Szkoda, że nie Kraków... Tak to może bym się wybrał. Zobaczymy co będą grać z nowszych płyt. Jakakolwiek pozycja z ostatniej dyskwalifikuje ten gig u mnie.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
W Krk to by musieli grać pewnie w Hali Wisły, bo Fabryki już nie ma, a pozostałe kluby raczej za małe. No a ta z kolei jest pewnie za duża na taki event.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
ja juz zakupilem bilet.
tak, niesmak spory po ostatniej plycie i ogolnie zachowaniu Flynna, ale to bedzie moj 5 koncert Maszyn i za kazdym razem jest totalny rozpierdol.
tak, set podzielony na 2 czesci, lacznie okolo 3 godzin. wiem, ze sa tez pakiety VIP, nie wiem, czy w Polsce.
co ciekawe, Mader i Kontos zagraja tylko cale BME. regularny set bedzie juz bez nich, z muzykami, ktorzy dopiero za jakis czas zostana ogloszeni.
tak, niesmak spory po ostatniej plycie i ogolnie zachowaniu Flynna, ale to bedzie moj 5 koncert Maszyn i za kazdym razem jest totalny rozpierdol.
tak, set podzielony na 2 czesci, lacznie okolo 3 godzin. wiem, ze sa tez pakiety VIP, nie wiem, czy w Polsce.
co ciekawe, Mader i Kontos zagraja tylko cale BME. regularny set bedzie juz bez nich, z muzykami, ktorzy dopiero za jakis czas zostana ogloszeni.
Choć swego czasu katowałem BME do znudzenia to zdecydowałem się nie wspomagać Robusia. Moim zdaniem to jeden z większych dzbanów na metalowej scenie i nie dam mu mojej kasy. Niech spada.
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
ja wcale. zawsze bylo gesto w progresji to bedzie moj #5 MH.
bedzie jak zawsze zacnie. mozliwe, ze najlepiej dotychczas z powodu BME w calosci no i obecnosci Kontosa i Madera:)
nie wiem, po co Flynn kombinuje z innymi muzykami. mam nadzieje, ze chlopaki zostana na pelny set, a nie tylko krazek od dechy do dechy.
bedzie jak zawsze zacnie. mozliwe, ze najlepiej dotychczas z powodu BME w calosci no i obecnosci Kontosa i Madera:)
nie wiem, po co Flynn kombinuje z innymi muzykami. mam nadzieje, ze chlopaki zostana na pelny set, a nie tylko krazek od dechy do dechy.
- blackcocker
- -#Moderator

No dla mnie ogólnie ten zespół stał się ogromną lipą, właśnie przez to, co odwala Flynn. Ja czytałem, że mają grać całe BME w TYM składzie, a reszta seta ma być z kimś innym niedookreślonym. Szczerze od BME wolę ze 3 inne ich albumy, a co do składu... dla mnie Demmel i McClain są nie do zastąpienia i to, że RF ich wypuścił z ręki jest jego sromotną porażką i definitywnym końcem tego zespołu (choć ten nastąpił w chwili wydania ostatniego albumu).
Dlatego dziwię się, że jest sold out mimo tych wszystkich zawirowań, bo gdyby nie zmiany personalne to sam bardzo chętnie bym się wybrał. Ale cóż... może RF pod wpływem nowych-starych kolegów zrobi sobie dredy i krowie kolczyki znowu
pajacerka
Dlatego dziwię się, że jest sold out mimo tych wszystkich zawirowań, bo gdyby nie zmiany personalne to sam bardzo chętnie bym się wybrał. Ale cóż... może RF pod wpływem nowych-starych kolegów zrobi sobie dredy i krowie kolczyki znowu
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
tak, Flynnowi odwalilo. nie jestem fanem jego osoby ogolnie. zawsze mi sie wydawal despotycznym dupkiem, jednak plyty jakie poczynili nie pozwalaja mi odpuscic tego gigu. ostatniej plyty nawet nie sluchalem. po recenzjach wole o niej po prostu zapomnmiec.
jest to niesamowity zespol live. set prawie 3 godzinny beda prawdziwa uczta, dla mnie.
mysle, ze jakas czesc starych fanow faktycznie mogla sie odwrocic od zespolu, ale chyba bardziej w stanach. tak mi sie wydaje.
jest to niesamowity zespol live. set prawie 3 godzinny beda prawdziwa uczta, dla mnie.
mysle, ze jakas czesc starych fanow faktycznie mogla sie odwrocic od zespolu, ale chyba bardziej w stanach. tak mi sie wydaje.
-
KapitamDupa
- -#Charlotte

od początku było mówione, że Kontos i Mader grają tylko Burn my Eyes a potem drugi set gra Flynn i jego nowe grajkiKarl pisze: ↑wt lip 30, 2019 6:07 pm ja wcale. zawsze bylo gesto w progresji to bedzie moj #5 MH.
tak, wiem.
nie wiem po co.
to oczywiste, ze fani, ktorzy sa z zespolem od poczatku, by chcieli lineup z chrisem i loganem.
nie wiem po co.
to oczywiste, ze fani, ktorzy sa z zespolem od poczatku, by chcieli lineup z chrisem i loganem.
-
KapitamDupa
- -#Charlotte

if you say so
Jedzie ktos z Lodzi?
Poki co przegapilem kupno biletu :/
Poki co przegapilem kupno biletu :/
WWA sold out jak cos.
kupisz, ale drozej, np. na alebilet-295zl.