Sprzedałeś?
02-04/08/2019 - OFF Festival - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
KapitamDupa
- -#Charlotte

Re: 02-04/08/2019 - OFF Festival - Katowice
Byłem tylko na chwilę, bo na jeden dzień i Electric Wizard wczoraj dali naprawdę dobry koncert. Nie spodziewałem się, że aż tak mi się spodoba. Godzina solidnego stonera, także dzięki Rojas za sprowadzenie ich do PL. O ile się nie mylę to był dopiero drugi koncert tego zespołu u nas.
Dodatkowo zbiliśmy jeszcze piątki z sheado i do domu. Dobry wypad.
Dodatkowo zbiliśmy jeszcze piątki z sheado i do domu. Dobry wypad.
https://www.last.fm/user/kamooo
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Re: 02-04/08/2019 - OFF Festival - Katowice
Byłem w piątek i sobotę. Najjaśniejszym punktem lineupu był dla mnie Electric Wizard, który był moim koncertowym marzeniem od wielu lat. W końcu je spełniłem, i nie zawiodłem się ani trochę. To była godzina z hakiem rozjeżdżania widowni walcem i topienia jej w smole. Piękne przeżycie.
Drugie miejsce - zespół z podobnej półki, czyli OM. Oprócz tego na plus: jazzowy The Comet Is Coming, Lebanon Hanover, folkowa Kapela Maliszów, "tureckie Depeche Mode" czyli Jakuzi i taneczne zamknięcie dnia drugiego w wykonaniu Dr. Rubinstein. Na OFFie jak to zwykle - pełny przekrój muzyczny, przyjemny festiwal na niewielkiej przestrzeni. Nie żałuję, że po latach wróciłem.
Drugie miejsce - zespół z podobnej półki, czyli OM. Oprócz tego na plus: jazzowy The Comet Is Coming, Lebanon Hanover, folkowa Kapela Maliszów, "tureckie Depeche Mode" czyli Jakuzi i taneczne zamknięcie dnia drugiego w wykonaniu Dr. Rubinstein. Na OFFie jak to zwykle - pełny przekrój muzyczny, przyjemny festiwal na niewielkiej przestrzeni. Nie żałuję, że po latach wróciłem.